I desember-09 er det Heidi Marie Kriznik som er månedens forfatter her hos oss på Skrivebua.

Heidi (f. 1970) bor i Oslo. Hun debuterte med romanen Applaus i 2002 og for denne mottok hun Tarjei Vesaas’ debutantpris. Applaus er også utgitt i Sverige. I 2007 kom romanen Borte en vinter, som ble nominert til Ungdommens kritikerpris og P2-lytternes romanpris. For Borte en vinter ble hun også tildelt Bohandelens forfatterstipend 2008. I 2009 mottok Kriznik Språklig samlings litteraturpris for sitt forfatterskap.

Hjemmeside: www.kriznik.no

Bibliografi
2007 Borte en vinter
2002 Applaus

Litterære priser
2009 Språklig samlings litteraturpris
2008 Bokhandlerens forfatterstipend
2002 Tarjei Vesaas’ debutantpris

Kriznik, Heidi Marie (forf.)
Oslo

Kommentar til Dark Sunshine

Kommentar til Ellinor

Kommentar til Glassfrost

Kommentar til Tusta!

Kommentar til Moonwish

Kommentar til Project Panther

Kommentar til Linneh

Kommentar til Dancer

Kommentar til Den Stille

Kommentar til Distant Sun

Kommentar til Regnbuen

Kommentar til snowleopard

Kommentar til Superlilan

Kommentar til Carmabell

Kommentar til Eiketreet

Kommentar til HimmelstÝv

Kommentar til Gledeslerken

Kommentar til Lost Fairy

Kommentar til Silly96

Kommentar til VivekaRudixx

Brukerens bilde