I november - 08 er det Tone Kjærnli som er månedens forfatter her hos oss på Skrivebua.

Tone Kjærnli, er født 1954 i Oslo. Hun er utdannet lærer med videreutdanning i drama og teater, og har jobbet i flere år med amatørteater, bl.a. som instruktør og teaterlærer i folkehøgskole. Hun debuterte som barne- og ungdomsbokforfatter i 1991 med Kysse, sa Heidi. Flere av bøkene hennes er oversatt til dansk og tysk.

Tone Kjærnli bor nå på Nesodden og jobber i barneskolen. Hun har lang erfaring med litteraturformidling til barn og unge.

Bibliografi:
2008 Den mørke siden av månen - ungdomsroman
2007 Oldefars øye - barnebok
2006 HJELP! Det er noen her ... - barnebok
1997 Hundre tusen farligheter - barnebok
1996 Jenta som ikke ville spise - billedbok
1995 Gutten med den magiske fiolin - barnebok
1991 Kysse, sa Heidi - barnebok

Kjærnli, Tone (forf.)
Oslo

Til slutt: Takk for meg!

Kommentar til Tusta!

Kommentar til Toggy

Kommentar til Theaa..

Kommentar til Helenora

Kommentar til Cemetery

Kommentar til Everyday

Kommentar til BlushingSnowman

Kommentar til Fay

Kommentar til Gur

Kommentar til Krisitne92

Kommentar til Miris

Kommentar til Aptoria

Kommentar til Sommervind

Kommentar til Decapode

Kommentar til Borgen

Kommentar til Makene

Kommentar til Kakeform1

Kommentar til Rebekka95

Kommentar til Mercy

Kommentar til julie-92-92

Brukerens bilde