Skrivebuatreff 2013! Planleggingen er godt i gang.

Nå er planleggingen av Skrivebuatreff startet for fullt, og neste års største begivenhet begynner å ta form. Denne gangen blir Skrivebuatreff på Portåsen som ligger ved Drammen. Treffet vil foregå i fra den 8 - 11 August. I år blir treffet ganske sent desverre, men vi håper fortsatt at mange har muligheten til å komme.

Informasjon om Portåsen: http://www.portaasen.no/om_portaasen___wildenveys_rike_

Portåsen har vært så snille at de lar oss låne lokaler helt gratis! Stedet er en møteplass for forfattere og kunstnere innen poesi og lyrikk. Hvordan det blir med overnatting vet vi ikke helt enda, men det er mulig vi skal overnatte i store telt, og at årets treff vil bli litt mer som en leir enn tidligere. Dette blir en unik mulighet til et helt nytt konsept som vi håper dere vil sette pris på. Eventuelt blir det overnatting innendørs og dere må ha med egne liggeunderlag/madrasser og soveposer.

Portåsen ligger 9 minutter med tog og 3 km gange fra Drammen togstasjon, hvor jeg tenker vi prøver å samle så mange som mulig før vi reiser sammen til treffet.

For å komme seg til Drammen kan en enten ta tog fra Oslo, Eidanger eller Kristiansand. En kan også ta flytoget fra Gardermoen til Drammen, eller en kan ta buss fra f.eks. Oslo. Informasjon om treffet vil komme fortløpende på www.skrivebuatreff.wordpress.com, etter hvert som ting kommer på plass. Vi vil også bruke facebooksiden vår en del for å spre informasjon. Facebookgruppen finner du her: https://www.facebook.com/pages/Skrivebuatreff/198240087144?ref=ts&fref=ts

OBS: Ettersom bua legges ned rett etter nyttår, vil ikke denne siden bli brukt lenger.

Hvis du ikke vet hva skrivebuatreff er kan du finne mer informasjon om treffet her: http://skrivebuatreff.wordpress.com/om-oss/ Kart til Portåsen finner du her: http://goo.gl/maps/SsrHj Påmelding vil dukke opp på wordpressiden etter hvert.

Om ting som gjøres på treffet (for de som ikke har vært der før) er det litt forskjellig innenfor skriving og det som kan relateres til skriving. Også er vi også en ganske så dramatisk gjeng, så noen leker og drama kan jo ikke unnværes! Det jobbes flitting med å få i gang et programm, og når det er klart vil det bli pubelisert på begge plassene. Også er det en super sjanse til å bli kjent med andre bua-folk! kanskje du møter noen du har beundret lenge? eller noen du ser opp til og vil ha råd fra? Da har du sjansen.

Håper flere har blitt like gira og spente som vi er? for dette kommer til å bli knall!

Mvh,

Linn-Birgitte Tronvik
Nettansvarlig Skrivebuatreff

PS: Hvis det skulle være noe kan dere legge igjen en kommentar på nettsidene til Skrivebuatreff eller kontakte meg på facebook.

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.