Referat fra møte om Skrivebuatreff 09.05.11

Til stede:
Alperosen (referent)
miss.impossible
Ompabop
(DanielKE kunne ikke komme seg på Internett)


Saksliste:
1. Budsjett
   - sponsing
2. Påmelding
3. Forfatter
4. Eventuelt


1. Budsjett og sponsing

Ettersom Daniel, som er ansvarlig for dette punktet, forsvant grunnet dårlig internettforbindelse, bestemmer vi oss for å diskutere dette punktet nærmere på neste møte.


2. Påmelding

Så langt har vi fjorten påmelde, arrangører inkludert. Dette er kjempebra! Det er viktig at alle som har meldt seg på husker å betale påmeldingsavgiften. Du finner mer info om dette på Skrivebuatreff-profilen. Vi oppfordrer de som ikke har meldt seg på enda til å gjøre det så snart som mulig.


3. Forfatter

Sissel har snakka med forfatteren Hanne Ramsdal, som er interessert i å komme! Det kan imidlertid bli dyrt. Sissel skal undersøke nærmere. I mellomtida skal Tim høre med flere lokale forfattere, for sikkerhets skyld.


4. Eventuelt

Sissel forteller at hun kanskje ikke kan komme på treffet grunnet jobb.  Vi bestemmer oss for å holde neste møte søndag 15. mai klokka 19:00.


Hvis du lurer på noe om Skrivebuatreff, er det bare å spørre!- Alperosen (Tim)

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Happy trotty me
tim:
spørsmål(handler ikke direkte om treffet.)
under treffet får vi litt tid til å dra til kristiansand
by? ikke sant?
det hadde i hvertfall væert veldig fint, jeg har aldri
vært i kristiansand før.

11/05/2011 20:27

 
    Drømmevever
Er det en frist for å melde seg på? Jeg må spørre foreldrene mine først og sånt, men vil VELDIG gjerne være meg!!!!!!!!!!!!!!!

12/05/2011 14:33

 
    Happy trotty me
fisten er første juni tror jeg.

12/05/2011 15:20

 
    Happy trotty me
fristen.

12/05/2011 19:05

 
    SKRIVEBUATREFF
Lea: Klart det blir tid til å dra inn til Kristiansand. Det er uansett ikke noen som sier at du MÅ møte opp til formiddagsmat, så om du vil skippe en post på programmet for å være i Kristiansand kan du jo det. Selvfølgelig håper vi at folk vil delta mest mulig på det felles programmet så vi kan bli kjent med hverandre og gjøre noe sammen, men vi kommer ikke til å drepe deg hvis du hopper over en ting eller to i løpet av treffet.

Drømmevever: Vi har ikke satt noen frist for påmelding enda, men ettersom vi må melde ifra til Rosegården om hvor mange som kommer hadde det vært fint å få inn alle påmeldingene innen midten av juni. Så hvis jeg ber deg melde deg på innen 15. juni, går det greit for deg da?
Jeg krysser fingrene for at du får lov til å dra =)


- Ompabop

12/05/2011 19:49

 
    Happy trotty me
ohhh.,.kristiansad, er ikke det en av landest største byer?
= at de har bokhandler med mye utvalg, spess i engelske ya bøker?
prøvde å kjøpe noen bøker på nette nylig men dumme amazon vil ikke shippe til bodø!
så tenker jeg kan perøve å legge inn litt bokhandler tid i sommer.(skal være borte meste parten av den.)

13/05/2011 11:40

 
    Ompabop
Kristiansand er vel Norges niende største by eller noe deromkring. Det er den største byen i Agder, og det er en del bokhandlere der, ja =)

Hvis du har tid/mulighet vil jeg anbefale deg å ta en tur til Tvedestrand når du først er sør i landet. Tvedestrand ligger ganske langt øst i Aust-Agder, og kalles "bokbyen". Den består hovedsaklig av antikvariater og sørlendinger. Masse billige bøker, både gamle og nye forent i et herlig kaos. Hvis man liker å lete, kan en finne hva som helst i Tvedestrand.

13/05/2011 13:14

 
    Happy trotty me
yes!!!!!!!!!
(hopper av glede.!)

13/05/2011 15:32

 
    Drømmevever
Greit, innen juni...Vi skal egentlig på ferie da... :( Maser alt jeg kan!!!

15/05/2011 16:34

 
    Ailar
Jeg vil bare bemerke en ting; Dette er midt i fellesferien, det er da de fleste drar på ferie, deriblandt meg. Så jeg lurte på om dere neste år kunne legge det en annen helg? Ikke den siste i juli. For jeg skal på ferie akkurat den helgen, og jeg vil være med! Så om dere legger det til en annen helg neste år, (kanskje tidligere?) så blir jeg med!

16/05/2011 18:02

 
    Distant Sun
Har et spørsmål om betaling! Hvilken konto er det vi betaler til? Er det en skrivebuakonto liksom?

21/05/2011 14:33

 
    Distant Sun
En ting til forresten: Jeg meldte meg på for litt siden, og da krysset jeg av at jeg kommer på fredagen, men kan noen endre det til at jeg kommer torsdagen? Betaler 350 kr. :)

21/05/2011 14:53

 
    SKRIVEBUATREFF
Aurora: Det bør du nesten ta opp med neste års komité når de begynner planleggingen. Vi syntes det var greit å legge treffet i juli fordi da er alle ferdige på skolen, og har hatt ferie og tid til å slappe av en liten stund.

Distant Sun: Kontoen dere betaler til er en egen konto som er opprettet for Skrivebuatreff. Det er en underkonto av Creare, fordi det var lettest å gjøre det på den måten (siden Creare er en registrert organisasjon), men Creare har ingenting å gjøre med pengene som er på Skrivebuatreffkontoen.

Hvis du bare oppgir navnet ditt (for eksempel fornavn med initialer til etternavn hvis du ikke liker å oppgi fullt navn på Internett) eller eventuelt sender meg en e-post (du kan sende meg en direkte til ingrid.syv@gmail.com) skal jeg endre det kjapt =)


- Ompabop

22/05/2011 12:29

 
    Distant Sun
Ok, da har jeg sendt deg en mail! Takk for hjelpen :)

23/05/2011 17:55

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.