Referat fra AU-møte 20.10.10

Tilstede:
Daniel Krutå Enge (DanielKE)

Ingrid Syvertsen (ompabop)
Anita Christensen (Kakeform1)
Daniel Fløde (Beliar)
Ingrid Marie Bragdø (alperosen) – referent

Saksliste:
1. Presentasjon på nettsida
2. Forfatterseminar
3. Skrivebuatreff 2011
4. Standturné
5. Nettside etc
6. Eventuelt

Presentasjon på nettsida
Minner alle i AU om at de må skrive en kort tekst om seg selv (noen få linjer - se informasjonen om styret som ligger på Creares nettsider) og finne et bilde og legge ved, dette kan sendes til creare@skriveglede.com.

Forfatterseminar
Creare skal arrangere et seminar i Oslo, sannsynligvis helgen 11.-13. desember, der temaet er ungdom og skriving. Vi har snakket med forlaget Panthera, som kan tenke seg å komme og holde et kort foredrag. Liv-Christine, som var ansvarlig for å skrive et brev til forfattere, var ikke på møtet, men Ingrid Marie har påtatt seg å skrive et reservebrev til neste møte. Dette skal blant annet sendes til forfatterne som har vært med på Forfatterstafetten.
Vi snakker om hvilket rom vi bør (eller har råd til å) leie på Litteraturhuset, men blir enige om å først fastsette programmet for seminaret og finne ut hvilke forfattere vi kan få tak i.

Skrivebuatreff 2011
Det er veldig få som har meldt seg til arrangørkomiteen. Vi blir enige om at vi må ”reklamere” mer – Ingrid Marie sender en melding til alle medlemmene i facebook-gruppa, og en epost til alle medlemmer på nettsida.
Hvis du som leser dette kunne tenke deg å være med i arrangørkomiteen – sjekk ut profilen SKRIVEBUATREFF, og nøl ikke med å ta kontakt hvis du lurer på noe! Vi trenger din hjelp!

Stand-turné
Vi snakker om de kommende standene - hva vi vil kommunisere og hvem målgruppen vår er. Vi blir enige om at budskapet vårt er at Skrivebua er et bra tilbud og ikke bør legges ned, og at målgruppen vår først og fremst er ungdom, men (for å sitere Ingrid S) ”vi kommer mest sannsynligvis til å snakke med voksne, men når vi egentlig skal snakke med ungdom, og har disse som målgruppe, vil det vises tydelig i vår stand. på den måten vil voksne som interesserer seg for ungdom (og skriving) være interesserte i standen vår!”
Vi bestemmer oss for å dele ut små hefter med et dikt og informasjon om Skrivebua og Creare, som i Trondheim. Daniel KE og Ingrid S skal designe disse. Ingrid Marie og Daniel Fløde skal finne dikt som kan brukes.

Nettside etc.
Daniel KE skal oppdatere nettsida med informasjon om blant annet de ulike Skrivebua-standene. Vi skal også begynne å sende ut et nyhetsbrev fra nettsida vår. Ingrid Marie tar på seg å gjøre dette. Hvis du vil ha nyhetsbrev fra Creare på epost, må du gå til nettsida vår og trykke på ”Subscribe”.

Eventuelt
Vi snakker om fordeling av oppgaver, men kommer til slutt fram til at vi vil vente med å ta avgjørelser til vi har snakket med resten av Arbeidsutvalget.
Vi diskuterer også hvor vi skal stå på stand i Oslo, og blir enige om nedre Karl Johan, ved Panduro. Ingrid Marie skal søke om stand.
Neste møte blir enten mandag 25. eller tirsdag 26. oktober, avhengig av hvor mange som kan hver dag. Ingrid Marie skal undersøke dette og sende ut innkalling.

- Ingrid Marie

Creare 19 år  Oslo

 

    Creare
Høres ut som et vakkert og konstruktivt møte. <3

21/10/2010 10:39

 
    Creare
(Det var forresten Dancer som skrev den
kommentaren over. Sorry!)

21/10/2010 10:40

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.