Vil du sitte i arbeidsutvalget til Creare?

Arbeidsutvalget er en gruppe på fire personer som organiserer alt det konkrete arbeidet i Creare, i første omgang arbeid for å redde Skrivebua. Dette kan for eksempel innebære å arrangere demonstrasjoner, holde foredrag på skoler, ordne det praktiske rundt Creares arrangementer, og så videre.

Tre personer har allerede sagt ja til å være med, men det er fortsatt mulig å stille! Arbeidsutvalget vil bli valgt på neste styremøte i Creare, tirsdag 21. september klokka 18:00. Hvis du vil være med, må du før den tid sende en mail til Creare@skriveglede.com, der du inkluderer navn og buanavn og forteller litt om hvorfor akkurat du passer til å sitte i Arbeidsutvalget. Styret vil så velge de fire de mener passer best til jobben.

Vi i Creare synes det er viktig å understreke at du kan engasjere deg i arbeidet vårt uten å sitte i Arbeidsutvalget. Vanlige medlemmer av Creare kan gjøre like mye for Skrivebua som de som er med i AU. Likevel håper vi at flest mulig melder seg, så vi kan få et best mulig arbeidsutvalg og gjøre best mulig arbeid for Creare og Skrivebua.

Altså: send en mail til creare@skriveglede.com med navn, buanavn og hvorfor akkurat du passer til å sitte i Arbeidsutvalget, innen 21. september.

(Mer om AUs konkrete oppgaver, kan du finne i teksten Arbeidsplan for Creare her på Skrivebua.
Vet du ikke hva Creare er? Gå inn på profilen vår og les tekstene som ligger der, eller besøk vår nettside www.skriveglede.com. Vi er også å finne på Facebook: http://www.facebook.com/group.php?gid=117391358310721&ref=ts

Spørsmål? Ta kontakt.) 

Creare 19 år  Oslo

 

    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.