Datoer for heftesalg i Trondheim, Oslo og Bergen

Nå er heftene klare for å trykkes opp, og det vil skje i løpet av kort tid. Men vi trenger deres hjelp! Hitill har bare to personer meldt seg til å være med å selge hefter, og vi er trenger hjelp fra flere av dere buabeboere her inne!

Salget vil som sagt foregå i Trondheim, Oslo og Bergen.

I Trondheim vil både Sitrus(jeg), DanielKE og Ida=) være til stede, it illegg til noen fler. Har du mulighet og lyst til å selge i Trondheim, sender du mail til skrivebuatreff@live.com eller Ida_utne@hotmail.com. Heftesalg i Trondheim vil foregå helga 30.04 – 02.05.

I Oslo vil det være Elath som har hovedansvar for salg. Helga for Oslo-salg vil bli den samme helga som Trondheim, altså 30.04.-02.05. Ta kontakt med Elath på duberbest@hotmail.com hvis du er interessert å selge i Oslo.

Når det gjelder salget i Bergen kan jeg(Sitrus) være med på å dra i gang salg her, og har per nå mulighet til å reise nedover. Men her trenger vi flere! Er du fra Bergenomerådet og har mulighet hadde vi satt utrolig stor pris på om du meldte deg til å selge her. Helga heftesalget i Bergen vil foregå er 16.-18.04. Ta kontakt på ingridhelene92@hotmail.com om du er interessert.

Har du foreldre som er skeptiske kan det være greit å vite at det vil være en eller flere myndige personer til stede på alle heftesalgene som gjennomføres, og det er snakk om å stå på steder i sentrum av byene der det er mye folk som passerer.

En annen ting; ikke bare er du med på å bidra til å samle inn penger til treffet(penger til mat, aktiviteter, leie av forfatter...), det også supersosialt og en fantastisk mulighet til å bli kjent med andre buamennesker i samme by! Det er dessuten en flott måte å reklamere for Skrivebua på.

Vi håper at så mange som mulig av dere melder dere! Det kan aldri bli for mange. Om du er interessert, ta kontakt så raskt som mulig, med tanke på at salgsukene nærmer seg.

Hilsen Sitrus og de andre arrangørene!

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Helenora
Åwzum. Tidspunktet ser faktisk til å passe perfekt. Det krasjer ivaffel ikke med danseforestillinga som også er i april.
Men det blir noe mer info om det, som hvor man skal møte opp og sånn?
Jeg gleder meg, jeg. For det er jo en del buafolk i Trondheim og støff. Og siden jeg ikke blir med på selve treffet, så er blir jo også det gøy...
April blir trivelig. Mm.

23/03/2010 22:01

 
    Pizza
WHOOOT?! Kommer du nedover Ingrid? :O:O:O Wihiii! Da må vi jo treffes da! Jeg kan sikkert være med å selge hefter i Bergen. :-D *Glad*

24/03/2010 02:38

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.