Referat fra møte søndag 07.03.10

Deltakere: DanielKE, Sitrus, Ida =), Elaht
Referat: DanielKE

Saksliste:
1.Sponsorer
2.Hefter
3.Budsjett
4.Påmelding
5.Fellestransoprt
6.Eventuelt

1.Rema 1000 ved Singsaker (Rosenborg Rema 1000), har sakt ja til å sponse skrivebuatreff 2010 med brødmat og drikkevarer, mot at vi kjøper resten av maten hos dem. Styret er enstemmig enige om å takke ja til dette tilbudet og sier Hipp Hurra for Rema 1000.

Liste over andre vi kommer til å søke støtte hos:

Storebrands Du kan-konkurranse
Aktiv Ungdom (avslått søknaden)
Frifond barn og Unge
Den kulturelle Skolesekken
Norsk Kulturråd
Trafo
Panthera Publishing
ABM-utvikling

2.Vi blir enige om å prøve å få solgt 150 hefter, og setter foreløpig prisen på 30 kroner per hefte. Så langt får vi garantert solgt hefter i Oslo og Trondheim, men vil gjerne få solgt hefter på flere steder. Har du mulighet til å være med å selge hefter enten i Oslo/Trondheim, eller et annet sted vil vi gjerne høre fra deg på ida_utne@hotmail.com. Det er også mulig at vi kan få sendt en av arrangørene for å være med å selge hefter på andre steder enn i Oslo/Trondheim, men dette har ikke blitt avklart enda. Mer informasjon finnes her: http://www.skrivebua.no/skrivebua.cgi?a=lesbidrag&bnr=640888.

3.DanielKE legger fram forslag for førsteutkast til budsjett. Forslaget blir enstemmig vedtatt.

4.DanielKe skal prøve å få til en ordning for påmelding på hjemmesiden vår. Vi vil legge ut påmeldingsskjemaet rundt 1. april, og setter frist for påmelding til 1. mai.

5.Vi vil sette opp fellestransport, fra flyplassen og togstasjonen, med buss, der en av arrangørene vil være til stede. Mest sannsynlig vil avreisetidspunkter være ca. klokken 12, 3, og 6 på torsdag, og klokken 10 på fredag.

6.Vi blir enige om at Sitrus skal spørre Anette Sivertsdøl om hun kunne tenke seg å komme på skrivebuatreff og prate om Panthera Publishing, samt kanskje gi noen tips til hvordan man får gitt ut en bok, og eventuelt litt om prosessen fra manus til endelig bok blir gitt ut. Elaht skal kontakte redaksjonen i skrivebua og spørre om de kan tenke seg å sende noen til treffet. Ida skal også spørre Kristine om hun kunne tenke seg å lese et stykke fra boken sin på treffet. DanielKE skal legge ut en FAQ på hjemmesiden vår.

Dato for neste møte: Søndag 21. Mars 2010. klokken 20:00

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.