Referat fra møte 02.03.10

Til stede: Sitrus, Ida=), Miss.impossible, Elath og DanielKE

Referat: Sitrus

Sitrus(jeg) har kontaktet tre forskjellige trykkeri, og det beste tilbudet vi fikk var fra Offset trykkeri som tar 11 kr per hefte. Planen er fortsatt å selge dem for 30 kr, slik at vi får et overskudd på 19 kr per hefte vi selger. I utgangspunktet tenker vi å trykke opp mellom 100-150 hefter om vi får gjennomført salg i alle tre byene. Det ble også en diskutert å kombinere hefte- og vaffelsalg, men dette vil bli opp til hver enkelt av byene heftesalget vil foregå i. Byene er som sagt Trondheim, Bergen og Oslo- om du vil være med å selge kan du melde deg nå! (Se «Salg av skrivebuahefte» for mer informasjon om hvordan du melder deg som selger). Ida=), DanielKE og Sitrus kommer til å være med å selge i Trondheim, og Elath og evt. Miss Impossble i Oslo. Salget vil etter planene foregå i april en gang.

På treffet vil det som sagt bli flere ulike aktiviteter/workshops. Statestikken fra undersøkelsen viser at det er omtrent like stor interesse for musikk, drama, tegning og foto. Om vi tar med alle disse, noen av dem eller noen nye er usikkert, men det vil likevel bli mest fokus på de skriverelaterte aktivitetene som kommer utenom disse. Sitrus, Ida=) og Miss.impossible har fått hovedansvaret for aktivitetene.

På torsdag(04.03) skal DanielKE og Sitrus skal ta en runde i butikker i Singsaker-omerådet og høre om noen av disse kan tenke seg og sponse oss, eller gi oss noen gode priser(Dette er nå gjort siden dette referatet ble lagt ut litt sent, resultatet kommer i neste referat).

Påmeldingene til treffet vil sansynligvis begynne om ikke så lenge! Så det er bare å følge med i referatene i tida framover. Pris er enda ikke bestemt, men det vil antakelig bli mellom 200-300 kr.


Hilsen Sitrus og de andre arrangørene!

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Morderen
Heisann! :-)
Dere arrangører, dere gjør en kjempe flott jobb med å ordne dette! Utrolig bra!

Jeg lurte på om når på døgnet treffet begynner/slutter, for det kunne vært greit å vite når man bor et stykke unna og helst skal kjøpe flybillett i god tid før treffet. :-)

06/03/2010 15:18

 
    SKRIVEBUATREFF
Hei! Skjønner at det hadde vært greit å vite. Vi har ikke gått inn på klokkeslett enda, men kan ta opp dette i møtet på søndag, du får sjekke referatet etterpå:)

06/03/2010 15:48

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.