Salg av skrivebuahefte 2010

Hei, alle skrivebuamennesker!

På møtet andre mars bestemte treffarrangørene at vi nnå må begynne å organisere Skrivebuaheftesalget i landets største byer. Vi har dessverre ikke klart hvilke datoer det er snakk om, men mest sannsynlig vil det skje i løpet av april. Vi vil derfor gjerne at alle som er interesserte i å selge hefter i Oslo, Bergen eller Trondheim tar kontakt med oss på mail-adresse ida_utne@hotmail.com. Dette er selvfølgelig ikke binnende, siden vi ikke har datoene klare; dette gjøres kun for at vi skal få en oversikt over hvor mange som kan tenke seg å hjelpe oss med heftesalget.
Hvis du er interessert, vil vi gjerne at du oppgir navn, hvilken by du er interessert i å selge i, og en mail-adresse eller et telefonnummer du kan nås på. Vi vil ta kontakt med deg når vi selv vet litt mer om hvordan og når ting vil foregå.

Vi håper så mange som mulig vil hjelpe oss med salget!

Hilsen arrangørene
ved Ida=)

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Milea
Er det en mulighet for å kunne selge i Stavanger også? : P

02/03/2010 23:49

 
    koneko
ja! samma spør eg å om. men eg vil ikkje stå aleina! hvis eg å na MMilea kan gjør det sammen, så bler det ikkje så skummelt.:)

06/03/2010 15:07

 
    Milea
Jaa! :D Det er bra Koneko : D

Og kanskje Karen_95, hvis hun vil være med. Det er en del folk her i Stavanger : P

06/03/2010 19:21

 
    DanielKE
Dere vil trenge minst en person som er myndig for å kunne få gjennomført salget, ellers ser jeg ikke noe problem med å selge hefter i Stavanger. Jo flere steder, jo bedre, sier nå jeg. Det er bare å melde i fra om interessen, så vil vi ta kontakt med dere og se hva vi kan få til. Hvis dere har lyst å selge hefter vil jeg anbefale at dere samler sammen så mange mennesker dere får til, så det er bare å spre ordet.

07/03/2010 20:07

 
    koneko
eg e ikkje myndig ennå, så stryg meg fra den listå. dessuten så må eg spør sksjefene her hjemma fust om lov, å det e det ikkje sikkert at eg får. men eg har lyst t å vær me:) men eg får jo ikkje t det hvis eg ikkje får lov.

09/03/2010 20:25

 
    Milea
Jeg er heller ikke myndig..
kan det være en som ikke er fra bua,..?

11/03/2010 15:51

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.