Referat 20.09.09

Deltakere: DanielKE, miss.impossible, Sitrus, Ida =)

Referat: DanielKE

Sakliste:

1. Mulige steder å arrangere treffet
2. Forfatter
3. Heftesalg
4. Spørreundersøkelse
5. Sponsorer
6. Eventuelt

• 1. Sitrus har snakket med Singsaker skole, men de sier de ikke vil gi noe klart svar før etter nyttår. Dette vil si at vi ikke får fastslått noe konkret sted enda, og at vi fortsatt er åpne for nye forslag. Sitrus sier også at hun kan tenke seg å sende e-post til ulike skoler rundt om i Trondheim slik at vi får flere valgmuligheter. Ette å ha surfet litt rundt på nettet kommer det fram at det er flere forfattere som tilbyr å delta på lignende kurs for 3-4000 kroner. Dette høres ut til å være litt dyrt, og vi bestemmer oss derfor for å prøve å skaffe noe som er billigst mulig.

• 2. Så langt har det ikke vært noen framgang på fronten for å få en forfatter med på skrivebuatreff. Sitrus har prøvd å kontakte Ingelin Røssland, men har ikke hatt noe hell enda. Miss.impossible foreslår å kontakte forfatterforum direkte, og alle er enige om at dette er en god ide. Sitrus sier hun kan ta seg av det. Kommer mot slutten fram at det blir først sendt en e-post direkte til Ingelin Røssland, så kontaktes forfatterforum.

• 3. Vi bestemmer oss for å bruke så mye som mulig av heftene fra i fjor og å få dem trykt opp så fort som mulig. Med flaks kan vi kanskje få dem ut allerede til Jul. DanielKE snakker med Kriise, som gir sitt samtykke til at heftene kan brukes. Hun sier også at hun kan sende kontaktinformasjon til alle de som fikk tekster med i heftet. Vi bestemmer oss også for at vist noen ikke vill ha teksten sin med i heftet lenger får vi erstatte den med noe annet. Mulighet for ny ”konkurranse”. Vi bestemmer oss også for å ha en designkonkurranse for fremsiden av heftet.

• 4. Ida =) har snakket med skrivebua og de kan tenke seg å ha en spørreundersøkelse for oss slik at vi kan få litt peiling på hvor mange som kunne tenke seg å være med på skrivebuatreff og hva de eventuelt kunne tenke seg å være med på. Vi blir enige om at DanielKE skal dra og snakke med dataansvarlige for skrivebua og høre om han har noen tips for hvordan undersøkelsen kan lages.

• 5. Vi kommer fram til at å finne sponsorer vil nok være lurt å få startet med så tidlig som mulig. Vi bestemmer oss for å høre med Thale om hun har listen over fjorårets arrangører, og vist hun ikke har det for å be henne om å kontakte Alfonso.

• 6. DanielKE tilbyr seg å være nettansvarlig og sekretær for kommende møter. Ida =) og Sitrus blir valgt som ansvarlig for sponsorer og stipend. Miss.impossible skal prøve å få åpnet en bankkonto for oss. Vi bestemmer oss også for å snakke med Thale om hun kan tenke seg å ta seg av økonomien.


Dato for neste møte: tirsdag 15. oktober, klokken 20:00

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Mona (red.)
Forsøk www.forfattersentrum.no.
Det er de som formidler forfattere til Forfatterstafetten =0)

24/09/2009 13:09

 
    izzie
Åhh! Jeg gleder med allerede :) Håper alt ordner seg, slik at det blir noe av dette til enste år. Flott at dere har begynt å tenke på dette allerede, slik at man kanskje ikke får det så travelt senere :) Støtter alle som er med å arrangerer dette. Dere er supre!

:)

27/09/2009 15:03

 
    Limstiften
Dette MÅ jeg være med på! :O
Herreminjulekveld, det høres så utrolig artig ut! :D

Åh! :3

28/09/2009 18:06

 
    Carmabell
Dette MÅ jeg være med på!
Høres kjempegøy ut!!
Men det blir overnatting?

Klem Carmabell :)

03/10/2009 15:43

 
    miae94
Carmabell;
jeg kan svare deg, jeg : )
ja, det er overnatting.

Gå innpå profilen SKRIVEBUTREFF,
og les fra tidligere referater.
Der får du vite mye interessant =)

03/10/2009 16:49

 
    Sitrus
Du kan lese referatetfra fjoårets buatreff:) er noe annet du lurer på kan du gå inn på forumet vårt og spørre der. Og hvis du går inn på referatet som ligger under dette, ligger det en genrell beskrivelse av hva som foregår på skrivebuatreff i en av kommentarene:)

04/10/2009 19:51

 
    Ferskenstein
Oioi, jeg gleder meg!!
Jeg håper virkelig jeg kan være med. Men det har jo litt med hvor det er da : )

Gleder meg til videre info. <3

04/10/2009 20:37

 
    Helenora
JEG_MÅ_SÅ_VÆRE_MED_ denne gangen.

04/10/2009 20:56

 
    SeaH.
Jeg vil være med denne gangen! Men noe jeg lurte på var om det ville være mulig å få tilsendt et av de heftene i posten (eller å få mailet filen så jeg kan skrive ut selv) for det hadde vært fint;)

05/10/2009 23:37

 
    Helenora
[oghvisjegikkefårværemedsåkommerjeglikevel]
Kanskje jeg kunne prøve meg på forside... når dere ordner det om konkurransen, selvfølgelig.

06/10/2009 16:19

 
    Deamhan
Engelsklæreren min er dattera til Jon Michelet og har gitt ut egen bok ("Afrika er ikke for alle"). Det er mulig at hun ville vært villig til å komme?

06/10/2009 16:24

 
    Ylva96
Om dere har trøbbel med å finne skoler å ha det på, så kan jeg kanskje god snakke litt med singsaker folkene ettersom jeg kjenner dem litt :)

06/10/2009 19:46

 
    Ompabop
Dere har kommet skikkelig bra i gang! Jeg kjenner jeg begynner å glede meg allerede.

06/10/2009 20:36

 
    izzie
Lurer på det samme som thoughts2am; om det var mulig å få et eksemplar av heftet, enten i post eller på E-mail. Det hadde vørt så koselig :)

09/10/2009 23:09

 
    miss.impossible
ElinD: I Trondheim.

thoughts2am/izzie: Heftene er ikke trykket enda. Skal høre om det er mulig å få sendt ut en digital kopi.

Deamham: Takk, skal sjekke det!

Ylva96: Takk for tilbudet. Vi har snakka med dem og de har sagt at de ikke kan si no' sikkert før etter nyttår.

09/10/2009 23:26

 
    Snørosen
så artig at det blir i Trondheim!;) da kan jo jeg også være med ;b ser ut til at det er mange som skal da, kommer påmeldingen nå snart eller kort før treffet? Har dere bestemt dato for treffet?

10/10/2009 17:31

 
    Høstrose
:D Jeg gleder meg sykt allerede. Jeg holder ut noen timer på tog:D

*uendelig med smilefjes*

10/10/2009 17:50

 
    Happy trotty me
et lite spørsmål.
leste et sted at det skulle være i begynnel sen av sommerfeien.
noen sjanse for at det forandrer seg til, slutten av juli begynnelsen av august.
vet man kan ikke forandre pga en person, men hvis det er flere personer sokm ikke kan i begynelsen , hvem vet.
jeg skal mest sannsynlig opå sommerferie t kina i begynelsen av ferien, og vil gjerne være med på treffet og så. av og til er det fint og få i posen og sekken.
en ting til:
jeg er vegetarianer; spier ikke fisk, noen form for kjøtt eller ting som har levd på noen som helst måte, (gjær tells ikke de har ikke følelser eller noe, vel ikke etter min kunnskap.)
er det mulig og få vegetar kost?

11/10/2009 03:31

 
    Sarcophagus
ÅH! Håper virkelig jeg kommer meg på dette
treffet :D

12/10/2009 00:10

 
    Mawara
:3

BUATREFF :D Jeg vil være med >:3 Og siden det blir i Trondheim så blir det perfekt :D Jeg bor jo der ^.^ Jeg håper virkelig at det blir Skrivebuatreff i år, for hvis ikke så holder jeg løftet mitt fra i fjor og STREIKER all form for skriving (unntatt lekser) i en uke. Nemlig.

Men jeg vil være meeed ^^ Jeg har virkelig lyst til å møte mange snille buafolk og snakke med dem, og kanskje møte noen som jeg har på vennelisten min. Jeg vet at det kanskje ikke er så veldig stor sannsynlighet for det, men jeg har virkelig øyst til å være med. Jeg kjenner at jeg kommer til å bli ekstremt sin på mamma hvis hun ikke gir meg tillatelse hvis det blir buatreff. Jeg håper virkelig at det blir det, og jeg føler meg på en måte skyldig for at jeg ikke kan være med å hjelpe, men jeg er bare 13 år D: Ooog jeg blir nok ikke sett på som en veldig alvorlig person der jeg bor -_-"
Men hvis det blir buatreff skal jeg mase hull i hodet på mamma til jeg får looooov :3
Jeg håper, å som jeg håper at det blir buatreff :3

SKRIVEBUAROCKSFORLIFE :D

~ Fantasy ~

14/10/2009 15:25

 
    miss.impossible
Snørosen: Påmeldinga kommer så snart vi har lokale. Dvs. antakelig etter nyttår. Dato er ikke bestemt, men hold av de første ukene av sommerferien.

Lea_Sofie_92: Tror ikke vi kommer til å forandre tidsrommet, men alt avhenger av når vi får leie lokale og hvor mange som har anledning til å komme. Så aldri si aldri, men ikke ha for store forhåpninger. Vegetarmat skal kunne ordnes! Sikkert fleire som er interessert i det.

fantasy-tøtta: Hvis det hjelper kan jeg godt hjelpe med å overtale mora di til å gi deg lov, med å på en eller annen overbevise henne om at treffet ikke er det minste farlig å dra på og at alle kommer til å bli passa på :3

14/10/2009 15:45

 
    rosa banan
Fantasy-tøtta: Har samme problemet ! Er 13 år, og har prøvd med på skrivebua-treff de andre gangene, men niks,da. I år prøver vi på nytt igjen. Jeg VIL MED :3

miss.impossible: Du kan gjerne forsøke for flere av oss :3

18/10/2009 12:09

 
    Kakeform1
Wow. Jeg gleder meg veldig! Men, jeg er redd det er ting som krasjer hvis det blir sånn *pang* med en gang når sommerferien begynner.. Jeg krysser fingrene for at det blir 1-2 uker ut i ferien =)

19/10/2009 23:30

 
    miss.impossible
rosa banan: Hjelper gjerne!

19/10/2009 23:57

 
    nattapijah
Å!! jeg vil være med!!
og jeg blir nok nødt til å måtte mase hull i hodet på mamma for å få være med, men med det skal jeg! xD neida tror nok jeg kommer meg med i år så... da sees man sikkert der^^
~Nattapijah~

27/10/2009 19:01

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.