Referat 13.09.09

Til stede: miss impossible, Sitrus, Ida=)

Referat: Sitrus

Da er vi godt i gang med planleggingen av buatreff 2010, og grovskissa av arrangementet har tatt form. Stedet er som dere vet Trondheim, og vi håper å få tak i lokalene på Singsaker skole for andre gang. For de av dere som ikke deltok på fjorårets buatreff, er dette en romslig, sjarmerende og godt egnet barneskole ikke langt i fra Trondheim sentrum. Men vet du om et annet sted som kunne egne seg er det bare å rope ut, jo flere forslag jo bedre! Send meg en mail på ingridhelene92 @hotmail.com.

Det vil ikke bli noen aldersgrense på treffet.

Vi kom nærmere inn på dato, og 25-28 juni ble foreslått. Dette er ikke fastsatt enda, men dere kan vente dere en dato rundt den.

Det ble også konkludert med at det blir plass til ca. 30 deltakere, men dette er heller ikke bestemt enda.

Når det gjelder sponsorer er målet å bli sponset med rundt 5000 kr, så hvis du kjenner/vet om noen du tror kan være aktuell som sponsor er det bare å gi et hint i mailboksen: skrivebuatreff@ live.com eller miss.impossible@ live.com.

Spre budskapet om heftesalg! Engasjer buamennesker i samme by- skal du ikke på treffet vil som sagt heftesalg bli en fin mulighet til å bli kjent med andre skrivemedmennesker.

Ellers jobbes det med å kontakte forfatter, og det kom opp forslag om foto-og karakterutviklingsworkshop. Selv om dette er detaljer, som vil bli planlagt nærmere når vi har fått på plass det viktigste, skader det ikke å være tidlig ute. Noen som er glad i å ta bilder, og kan litt enkelt grunnleggende om det? Du trenger absolutt ikke å være noen proff. Send meg(Sitrus) en mail!

Ideer, tips, tilbakemelding, spørsmål, og alt mellom himmel og jord som har med buatreff 2010 og gjøre:   http://buatreff2010.freeforums.org/index.php.

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Nattvindens gråt
Åååh. Så kjekt å ha fått opp grovskisse! Dette høyrast iallefall lovane ut, og eit nytt treff på Singsaker skole høyrast bra ut! No veit eg ikkje kor godt de kommuniserar med oss gamle arrangørar, men det er berre å maile oss å spørre om ting og tang. Alfonso sitte bl.a. med slags "vitnemål" frå forrige treff, samt økonomi og slikt, som er fine utgangspunkt. Eg kan gjerne komme med ein del innspel om program, og foto og karakterworkshop høyrast veldig lovande ut. Kan komme med litt fleire tips seinare og dele mine erfaringar, men dette virka iallefall litt optimistisk. Vil veldig gjerne delta på treffet iallefall :)

16/09/2009 00:01

 
    Alperosen
SINGSAKER SKOLE FARVEL!<3

ogøh, fins det egentlig noen hefter å selge?
*ikke følge med*

16/09/2009 12:21

 
    izzie
Yay! Jeg melder meg på med en gang ;) Hm... Hvis dere vil snakke om noen som kan litt om foto og karakterer så bør dere snakke med Aquila. Hnn kan hvert fall en del grunnleggende, og det samme med søseren; Drue.

Men dette blir vhert fall spennede :) Gleder meg allerede!

Sofusia@hotmail.com


16/09/2009 13:23

 
    izzie
Ps: epost adressen er til Aquila.

16/09/2009 13:23

 
    Helenora
FRUEMINFLOSSHATT WHEEEEEEEEE
dette SKAL jeg være med på. SKAL. Dere er flinke til å planlegge, tydeligvis, jeg håper virkelig det blir noe av det! FORJEGVILPÅBUATREFF :D:D:D:D

16/09/2009 16:46

 
    miae94
Kjempe fint at dere har kommet så godt i gang - dette lover godt x)
Heldig for meg at Singsaker skole er kvarter unna huset mitt ; JOOOHO _^_

Jeg har noen spørsmål :
- Koster det noe å være med på treffet?
- Hva gjør dere hvis det blir veldig mange flere enn 30 stykker som vil være med på treffet?

Ellers så skal jeg varsle hvis jeg har noen tips, ideer eller lignende : )
Synes forresten dette referatet og muligens det forrige skal ligge ute på "Hovedsiden", så flere kan se teksten.

Og jeg kan nesten ikke veeente :- )

20/09/2009 14:26

 
    Sitrus
Nattevindens gråt: det hadde vært supert å få litt tips av dere etter hvert! det tror jeg vi vil trenge:)

Izzie: så bra, takk for tipset!:) kommer mer tilbake til workshopene senere når det nærmer seg litt mer.

Miae94:
1.Ja, det vil bli en påmeldingsavgift, men den er ikke bestemt enda. Kanskje rundt 300-400 kr siden det var det i fjor, men det vil komme en pris senere.

2.Det vet vi heller ikke enda, det er sånne detaljer vi må ta etter hvert. Men hvis vi får det lokalet vi håper på er det veldig god plass der:)20/09/2009 21:47

 
    BlushingSnowman
Trondheim gitt. Kanskje jeg slenger meg med da.
Har ikke vært med før, og er ikke helt inne på hva
som skjer på treffene. Update?

23/09/2009 16:22

 
    Sitrus
Skrivebuatreff er først og fremst et sosialt arrangement for å treffes og bli kjent med andre skrivemedmennesker på bua:) I år er de lagt opp til 3-4 dager. Det har på de tidligere treffene blitt invitert en forfatter, og ellers vil det bli forskjellige opplegg og aktiviteter og masse gøy^^

03/10/2009 15:22

 
    julie-92-92
å huff... om treffet klæsjer med Lady Arbuthnott-forestillingen neste sommer dør jeg :C for.. jeg vil være med på begge..
jeg hadde satset SÅ hardt på å bli med på treffet, særlig siden ida er med å planlegger og greier x) og søte sitrus som jeg har så lyst til å møte.. gaah.
Men, den tid, den sorg? kanhende løser alt seg :)

vil forresten påpeke at dere gjør en fantastisk jobb :3

03/10/2009 15:29

 
    Morderen
Først må jeg bare si at dere gjør en kjempe flott jobb! Kjempe positivt at dere gjør dette. :)
Jeg har veldig lyst til å delta, og jeg håper virkelig jeg har mulighet, og får lov. Men jeg lurer på om det er noen påmeldingsfrist? Og det med at rundt 30 stykker er nok. Det er jeg ganske bekymra for. Hva om fler ønsker å delta? Kommer dere til å si nei til noen? Første man til mølla, liksom. Hvor mange var med i fjord?

04/10/2009 21:24

 
    Sitrus
Morderen: så bra du er fornøyd!:) det vil bli en påmeldingsfrist, men denne vil vi komme tilbake til når det nærmer seg mer. Ang. hvor mange det er plass til vil dette avhenge av om vi får de lokalene vi ønsker, og jo flere som er med jo mer er det å organisere. Det kommer til å bli en spørreundersøkelse her på bua der vi skal finne ut hvor mange som ønsker å komme, og så legger vi opp etter det. Jeg tror ikke du trenger å bekymre deg:)

I fjor var det et først-til-mølla prinsipp, og jeg mener vi var mellom 30-35 stk. Jeg er usikker på om det var noen som ikke fikk være med, men jeg tror ikke det var det.

05/10/2009 18:56

 
    Sitrus
Julie: Du må komme, jeg har kjempelyst til å møte deg og!:D^^ du får spørre pent om de kan tilpasse forestillingen etter treffet....:) hehe.

05/10/2009 19:00

 
    Ylva96
Så utrolig kult.
Fint at det ble i Trondheim, for jeg er trønder :D
Men hvor melder man seg på?(Om det er noe sånt da xD )
Å koster det penger eller noe sånt?

05/10/2009 19:43

 
    Sitrus
Ja, det vil bli en påmeldingssum. I fjor var det 300, men vi har ikke funnet ut hva det vil bli i år enda. Påmelding blir det når det nærmer seg mer:)

08/10/2009 19:24

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.