Skrivebuatreff avlyst

Det er med stor sorg og et tungt hjerte jeg må meddele at det desverre ikke blir noe skrivebuatreff i år. Vi arrangørene har til slutt gitt opp å finne et lokale som kunne passe, samt at det er diverse andre problemer som har oppstått etter hvert. Men, vi gir ikke helt opp fordet. Skrivebuatreff 2010 er noe vi skal satse hardere på og som forhåpentligvis vil bli en realitet. Det har seg dog slik at jeg, DanielKE blir mer eller mindre nødt til å trekke meg som arrangør. Det vil si at slik det ser ut per i dag mangler vi personer som er myndige. Derfor må vi nå fri til dere, buabrukerne, i håp om å fange interessen til flere mennesker slik at vi kanskje til neste år kan få arrangert enda et treff. Til alle dere som har henvendt dere til meg via e-post må jeg bare beklage at jeg ikke har svart på disse, og får unnskylde meg med at det har vært veldig travelt de siste månedene.

Håper jeg med denne meldingen kan fange interessen til mulige medarrangører for neste års arrangement.

Skulle du kunne tenke deg å være med kan du kontakte meg/oss på skrivebuatreff@live.com

Mvh.
DanielKE

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Helenora
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEIIIIIII-
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiii.....
.... NEineineineiNEEEEI.
Hadde det ikke vært for at jeg, Eik og Friday skal møtes nå i Mai, da hadde jeg sikkert vært helt forferdelig knust nå. Men aww. Dette er fælt. Det var så mange jeg ville møteeeee .___. Beliar og Pizza og Nattfall og Mona og alle alle alle sammen .____. Menmenmenmenmenmen
.......
Vel, da SKAL jeg komme på Buatreff 2010. Og jeg HÅPER at det blir arrangert bedre. Og raskere. Og alt. Ja nemlig.
*Snufse hjelpesløst*

03/05/2009 15:23

 
    Dragestøv
Det var veldig synd, gledet meg til treffet i sommer. Men men, får krysse fingrene for at det blir treff i 2010, da. Blir bra å møte menneskene igjen.

03/05/2009 15:38

 
    Pizza
Jaja, jeg hadde det på følelsen egentlig...

03/05/2009 15:42

 
    Sitrus
NEI! åhhh.. jeg hadde gledet meg så sykt mye, etter treffet i fjor. Er det ikke noe som helst mulighet for at det fortsatt går?? Jeg melder meg gjerne til å hjelpe til. Hva med å prøve å få tak i de samme lokalene som i fjor?

03/05/2009 16:00

 
    Pizza
Nei, Ingrid, vi lager vårt eget. Vi sender spesialinvitasjoner (6)

03/05/2009 16:15

 
    Eiketreet
NEINEINEINEINEINEINEINENINEINEINEINEINEI
NEINEIENEINEINEINEINEINEINEIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aww >< Jeg liker ikke når folk gir opp, men.. dere vet vel best. For å sitere Haizea: Takk Zyxaque for 21.Mai!
Jeg som hadde så lyst til å møte Stine og Live og-og-og-ogALLE SAMMEN
._____________________________________.
Aww. Nå ble jeg trist, man. Men yeah. VElSIGNE 21.MAI. <3 Da skal Frida og Helen komme HIT. Og DA skal vi ha det moro, da. UTEN alle dere. SÅH. *se overlegent bort*
Neida. Men yeah, jeg ble skuffa nå, altså. :(
Og jeg som gleda meg sånn til å mase vettet av mamma og pappa til de sendte meg avgårde, bare. >< Aww. Floppetiflosshatt.__.
Well yeah. Lykke til neste år - da SKAL jeg komme. Well. Yeah. Nemlig. Krapylet har talt for seg. *dra seg selv vekk fra tastaturet*


03/05/2009 16:18

 
    DanielKE
Synd men sant, sånn er det bare. Det er mulig det fortsatt blir heftesalg. Det har vi enda ikke fått funnet ut av. I så fall vil intektene gå til skrivebuatreff 2010, og ikke 2009.

Når det kommer til å bruke samme lokaler som i fjor så vet jeg ikke helt hvordan mulighetene er for det. Det var ALfonso som skaffet lokalene mens han studerte i Trondheim, selv bor jeg i Mo i Rana, langt fra alt. Vi krysser fingrene for neste år, så håper vi at vi kan gjøre opp for at det ikke ble noe arrangement i år da.

03/05/2009 16:38

 
    Rarevikii
Vel, jeg har rom til ca 30 personer i huset mitt.
Så bare å si ifra, mamma har gitt meg tilatelse.

Huhu, privat buatreff hos meg noen?03/05/2009 19:00

 
    Rarevikii
Men seriøst folkens.
CAMPING?
Overnatting?
Noe i det hele tatt?
._.

Noe skal det bli i år!
Kan ikke vente heeeelt til neste år, da det antagelig ikke blir noe da heller.
*se stygt på arrangørene*

Det går ikke ann å skuffe oss slik.


03/05/2009 19:03

 
    Beliar
Enig. Telte på et fjell? (Y)

03/05/2009 19:12

 
    Beliar
Klubbhuset i Åsgårdstrand? (Y)

03/05/2009 19:20

 
    Pizza
JEG STEMMER FOR AT VI DRAR HJEM TIL VIKTORIA

03/05/2009 19:32

 
    Helenora
Jeg vil være med .____.
... hvor hen? Åssen skal jeg komme meg dit? Jeg viiiiil være meeed D:

03/05/2009 19:33

 
    Rarevikii
Jeg bor 40 min unna Oslo ^^
Alle kan samles i Oslo å ta buss/tog til meg? xD
Ellers er det mange flotte turhytter man kan benytte seg av hvis en av en eller annen grunn har klaus for å hvere hjemme hos fremmedfolk.

03/05/2009 19:41

 
    Pizza
Jeg skal dra om jeg så må gå dit!

03/05/2009 19:49

 
    Alfonso
Det er selvsagt trist å høre at noe man har vært med på å starte ikke lenger greide å holde ut, men takk likevel til dere som prøvde så godt dere kunne.

Hadde jeg hatt muligheten, så hadde jeg vært med på å dra igang et neste treff, men studier har gjort det vanskelig å engasjere seg i annet enn skolen, og dessutten er det fremdeles uklart hvordan sommeren min kommer til å bli. Dessverre blir det nok vanskeligere å vanskeligere å være med som arrangør i årene framover også.

Problematikken med å finne et egnet lokale ble utslagsgivende i år, dessverre, og det viser hvor vanskelig det egentlig er å finne et lokale, og hvem hadde egentlig trodde det? Jeg vil få påpeke en ting for de av dere som kan tenke dere å være med å arrangere. Det høres kanskje ut som om det er bare for moro, og ut ifra egen erfaring, så er det også mye moro, men mest av alt handler det om å ha vilje og å ikke gi opp. Det handler om å ha mot nok til å ta en telefon når man ikke får svar på mail, det handler om å svelge sin frykt for å oppsøke fremmede mennesker, og det handler om å selge sin idé og sin visjon. Og mest av alt så handler det kanskje om å ta ansvar, ta en utfordring for resten av laget. Arrangering tar også mye tid, og man må regne med å jobbe på fritida, og har du først meldt deg på og vært med ei lita stund, så bør man også fullføre vervet man har tatt på seg. Stol på hverandre, stol på deg selv, ha tillit og gjør deg fortjent til tillit. Greier du ikke, med hånden på hjertet å påstå at du tilfredsstiller disse kravene, da er det kanskje bedre for arrangørene om du ikke melder om din interesse. Dette lærte vi det første året, og dette utnyttet vi det andre året ved å håndplukke arrangører og hjelpere.
Alfa-omega.

Det å måtte gi opp er selvsagt trist, men slik det har blitt syns jeg det er et fornuftig valg av arrangørene. Nå håper jeg at det kommer opp noen nye medlemmer som har det som skal til for å ta på seg et sånt ansvar. For det er trist å se at den tradisjonen du har forsøkt å skape nå stagnerer, så la oss håpe det kun er en liten pause!

04/05/2009 12:24

 
    koneko
dette var utrolig dumt, både fordi jeg hadde planlagt og være med, og fordi jeg hadde prøvd og sette av tid på sommerferieplanen min. håper det blir treff neste år, for jeg har så utrolig lyst til å møte alle sammen, å selvfølgerlig noen fra redagsjonen. dette var utrolig kjederlig og høre, jeg er desverre ikke myndig neste år, så jjeg kan ikke ta på meg oppdrag, fyller året i september,så det blir jo to år til.

04/05/2009 12:41

 
    izzie
Huff, dette var triste greier.... Men, men. Er det sånn, så er det sånn.

Vi får vell bare se frem til et bra stevne neste år da :)

Izzie

05/05/2009 07:14

 
    Calle
Får en halvny skrivebuabruker; hva går egentlig dette skrivebuatreffet ut på?
Det virker veldig gøy og sånn, men hva gjør man og hvor møtes man?
PS: Ingen stemme på denne teksten...
:)

07/05/2009 13:05

 
    DanielKE
Skrivebuatreff går ut på at flere skrivebuabrukere kommer sammen og er med på en "skriveleir" eller hva jeg enn kan kalle det. Det er veldig mye morro og tull, men også mye konstruktivt i form av møte med forfattere, forskjellige aktiviteter som skal øke dine skriveferdigheter eller skape inspirasjon, og mye annet morro. Treffet i fjor var noe av det beste jeg har vært med på, og derfor var det utrolig synd at det ikke ble noe treff i år. Håper vi kan samle sammen litt flere mennesker med skikkelig stå på vilje til neste gang, slik at neste års treff kan bli en realitet.

10/05/2009 22:37

 
    Mawara
NEEEI! Dette er forferdelig :''''''(
Dette er HELT *finner ikke ord*...
Vræææl! Hvis det ikke blir noe treff neste år, så knuses jeg! D: Da blir det bare igjen noen hjerteskår av meg D: Jeg klarer det ikke! Jeg kjenner bare TO buabrukere, og de går i KLASSEN min!
0_____________________________________0
Jeg må ha buatreff neste år, ellers DØR jeg! SÅDETSÅ! For hele bua må ha buatreff, ellers blir det... ikke bua! Da blir bua bare et nettsted med folk som nesten aldri møtes D: Og det blir fæælt!

Så, med andre ord: Jeg vil ha buatreff! Jeg blåser i hvor det blir, omså vi må være på en skole *grøsse* så blir det verdt det! *vifte med flagg* Jeg vil ha buatreff! Men siden det ikke blit å år, så... da får jeg vel bare holde ut til neste år, da D: Men da MÅ det bli! Ellers så... blir jeg gal! Fullstendig hysterisk! +___x Og det er ikke noe gøy! Såeh... please lag et buatreff til neste år! Jeg ber dere! Please! *begging on my knees* pliiiiis O.O *lage dådyrøyne*

Og det var alt fra meg, og ingen stemme på denne her teksten D:< Æddabædda!

- Fantasy x(

(ja, jeg lagde en x( isdetet for en x), for at jeg er trist! Og sint! Bare pga avlyst buatreff!)

13/05/2009 10:36

 
    Malene12 år-digger-skrive2
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI!!
VÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SNIIIIIl!!!! jeg er avhengig av skrivebuatreff!
Å, redaksjonen, vær så snill! Er det på grunn av for få brukere?
Jeg kan sikkert overtale alle på skolen min (500) om å få bruker her?

11/06/2009 21:33

 
    Malene12 år-digger-skrive2
Å NEI!
Isj, så pinelig!
Jeg trodde bua-treff var det samme som "chatte-rommet" på bua. Sorry, assa!

11/06/2009 21:35

 
    Gur
det er fordi de ikke har funnet lokale etc. Hvis du leser litt oppover står det en forklaring eller to;);)

11/06/2009 21:35

 
    Frøken Skravlesen
Men går det ikke an å låne en skole, også kan vi bruke klasserom som soveplass og gymsal til aktiviteter på dagtid? Har sovet på en skole mange ganger, jeg...

14/08/2009 21:50

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.