Referat fra møte 16. November

Deltakere: DanielKE, Kriise, ElahT, Solnedgang, Fromasjen, iki og Solnedgang

Sakliste:

1. Godkjenning av referat
2. Hvor skal treffet arrangeres
3. Hvordan tjene penger
4. Org.
5. Heftesalg
6. Eventuelt


• 1. Alle enige om å godkjenne forrige ukes referat.

• 2. iki har igjen snakket med broren sin om hallen, men vi bli ikke så mye klokere. Hun har derimot funnet ut at det er dusj på stedet, slik at det vill være muligheter for å ta en dusj under arrangementet.

Barnehagen bestemmer vi oss for er uaktuell for treffet. Etter litt gjennomtenking av saken bestemmer vi oss for at det kan bli litt tungvint med ungene og at vi ikke ønsker å måtte være på to forskjellige steder. Solnedgang har enda ikke snakket med eierne om hva det vil koste å leie den fra torsdag, men fredag-søndag vil koste ca. 2000 kr.

DanielKE har pratet med Dancer og hun har enda ikke fått avklart noe med skolen i Bergen, men hun sier hun framover skal arbeide for å finne ut av det. Skolen skal ligge nært Bergen sentrum.

Tidligere bestemte vi oss for å arrangere treffet enten i siste helga av juli eller første helga av august, men hvis begge helgene er åpne velger vi den 6. August, da dette er den datoen det vil passe for flest arrangører.
• 3. Vi blir enig om å danne en komité for innsamling av penger tidligere, som vi i dag stemte over, og ble enig om å danne. Medlemmer er DanielKE, Mizz Gullfisk og iki. Navnet på komiteen blir ”komiteen for innsamlingsmidler” som forkortes ”KFI”.

• 4. Det viser seg at det ikke vil være mulig for oss å bli en selvstendig organisasjon, i hvert fall ikke i dette øyeblikk. For å bli en selvstendig org. Må man for det første ha en ”bæredyktig” økonomi, noe vi for øyeblikket ikke har. I tilegg må vi ha en medlemsliste, og et styre som har blitt stemt fram av medlemmene, og en protokoll på dette. Vi bestemmer oss for å droppe hele saken.

• 5. Heftekomiteen sier at de ikke har fått gjort noe siden sist gang, men at de vil arbeide hardt framover for å bli ferdige.

Det viser seg at iki har en klassekammerat som har en onkel som arbeider i et avistrykkeri. Hun skal snakke med trykkeriet og høre om det er mulighet for at de kan trykke heftene for oss, og om de kunne tenke seg å sponse oss med deler av kostnadene for trykkingen.

Mizz Gullfisk har funnet et forlag som vi ikke har kontaktet tidligere. Forlaget heter Flamme forlag, og hun skal høre med dem om de kunne tenke seg å sponse oss, eller om de kan hjelpe oss med trykkingen.

Tidligere har Orkana forlag sagt ja til å hjelpe til med å sponse oss med deler av kostnadene for trykkingen.

• 6. Vi bestemmer oss for å etterlyse hjelp fra buabrukerne, hvis de har noe de kunne tenke seg å delta med. Ting vi tar imot med åpne armer er: forslag til steder vi kan arrangere, og kontakter dere måtte ha på disse plassene, måter å tjene penger til treffet på, og hva enn annet dere tror vi kan trenge.

Dato for neste møte: 23.11.2008 klokken 20:00

DanielKE og de andre arrangørene

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Ompabop
Så vidt jeg vet var det bare en Solnedgang til stede på møtet, men en liten Mizz Gullfisk ankom etter hvert....

Bare en liten kommentar...

16/11/2008 22:10

 
    DanielKE
Auch, sorry... <.< Skulle stå mizz Gullfisk der o.O"
Tror jeg skrev Mizz Gullfisk først, og så "rettet" det til Solnedgang...

Kunne de snille redaktørene forandre siste Solnedgang under deltakere til Mizz Gullfisk?

17/11/2008 00:22

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.