Kjære skrivebuamedlemmer

Nå har det seg slik at en komité har satt seg ned for å få til et skrivebuatreff også til neste år. Så langt har vi 7 hardbarka buabrukere som har meldt seg frivillig til å være med å hjelpe til. Denne komiteen består for øyeblikket av DanielKE, ElahT, Kriise, Fromasjen, Solnedgang, Mizz Gullfisk og iki, men vi regner med at det blir å skje endringer i dette ”teamet” før vi når det endelige målet: Skrivebuatreff 2009.

For tiden er det viktigste prosjektet vårt å bestemme hvor treffet skal arrangeres, og alternativene vi har så langt er Bergen, Lillehammer, og Tønsberg. Tidligere tenkte vi også på Grimstad, men pga. komplikasjoner bestemte vi oss for at i hvert fall i år, ble ikke treffet arrangert her. Dette kan du leste mer om under referatene som har blitt lagt ut så langt.

Som du kanskje også har lest om i referatene vi har lagt ut, så vil du se at vi har satt i hop en komité for ”skrivebuatreff-hefte” 2009. Kriise står i spissen for dette med ElahT og Fromasjen bak seg. De vil snarest begynne å samle inn tekster og sette dem sammen til et hefte, men akkurat når selve arbeidet med dette begynner, vet vi ikke sikkert helt enda. For henvendelser angående dette kan Kriise kontaktes på kristin_pilli@hotmail.com.

Uansett, det jeg egentlig skrev denne teksten for, var for å si at vi 7 kan ikke få til alt alene, og vi trenger sårt all den hjelp vi kan få. Det vi kunne trenge hjelp til er til å begynne med å samle inn penger til treffet. I denne forstand vil det være lettest hvis vi kunne fått samlet en gruppe mennesker fra Bergensområdet, Lillehammerområdet, eller området rundt Tønsberg, da disse er de stedene vi har arrangører som kan hjelpe til å organisere dette og ta i mot penger. Alle som kunne tenke seg å reise til et av disse områdene er også, selvsagt, hjertelig velkommen. Tankene så langt er vaffelsalg eller lignende, pluss kanskje muligens kakesalg fra www.nordkak.no hvis det er interesse for dette. I tillegg vil vi gjerne at hvis du har noen forslag til steder vi kan søke om sponsorer for treffet, så vil vi gjerne høre dem.

Alle henvendelser bes sendes til skrivebuatreff@live.com. Egen hjemmeside har vi enda ikke fått, men det kommer snart.

DanielKE og de andre arrangørene.

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    aishiteru
Om det blir Lillehammer vet jeg om en del folk (5-6?) her som kan hjelpe til, inkl meg :)

14/10/2008 08:20

 
    Kriise
Det er bra:) For vi kan jo ha innsamling flere steder. Og hvis du legger meg til på msn(kristin_pilli@hotmail.com) så kan vi snakke om det der...

14/10/2008 15:51

 
    Høstrose
Jeg stemmer egentlig for Lillehammer, siden det er nærmest meg da:) Men både Bergen og Tønsberg går an.

23/10/2008 17:25

 
    Sitrus
Jeg synes det skal være i bergen=) siden det er ganske naturlig med tanke på at det allerede har vært i to store byer..

25/10/2008 23:48

 
    Pizza
Tønsber? Lillehammer? HVORFOR det? Fordi noen av arrangørene kommer derfra? Bergen er mest logisk. Eller en annen stor by. Unnskyld meg.

25/10/2008 23:54

 
    DanielKE
Tenkte bare jeg skulle si litt om grunnen til valgene våre...
I år tenkte vi egentlig at vi skulle prøve å få arrangert treffet på et litt mindre sted, og helst ikke i sentrum av en eller annen større by. Vi har mange grunner for dette, og en av dem er at det vanligvis er letter å få skaffet seg lokale på slike litt mindre plasser, og ofte kan det også være billigere. Nå har det seg slik at det kanskje kan være litt vanskeligere å komme seg til et slikt sted, men også dette har vi tenkt på, og det blir nok fellesreiser til disse stedene. En annen grunn er det at vi ikke har mange kontakter i noen store byer, da alle arrangørene egentlig bor utenfor sentrumsområder, og vi derfor ikke har noen samarbeidsparnere som bor i slike områder. Selv bor jeg i Mo i Rana, så det er vanskelig for meg å jøre noe som helst i Bergen/Oslo/Trondheim eller noen av de andre store byene i Norge. Dog, kan vel egentlig ikke si at vi har noen store byer i Norge.

Når det kommer til bergen, så vil dere hvis dere ser nøyere etter på referatene våre, se at de "Bergensområdene" som har blitt diskutert, ikke ligger i Bergen sentrum, men ca. en halvtime unna Bergen sentrum.

Vi håper det at vi ikke arrangerer treffet i sentrum av en større by (selv om det ikke er sikkert det blir slik enda) ikke fører til at dere medlemmer som tenkte på å dra på treffet revurderer å dra, men at dere kanskje heller ser på det som noe nytt og ukjent, slik vi arrangører gjør. Vi satser på at treffet i år blir minst like bra som de foregående treffene, og at vi får flest mulig påmeldte.

venlig hilsen Daniel

26/10/2008 20:13

 
    diamant2
Hei jeg lurte på om det har vert i norland noen gang? Jeg hoper virkelig det blire her snart i alle fal siden je bare er 13 får jeg sikkert ikke lov til å dra så langt alene...

02/01/2009 22:21

 
    jonne3
BRAVO


17/12/2009 21:15

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.