Skrivebuatreff 2009 - Referat fra møtet 5. oktober

Deltakere: DanielKE, Kriise, iki, ElahT, Solnedgang, Mizz gullfisk, Kakeform1

Sakliste:

1. Mulige steder å arrangere treffet
2. Måter å tjene penger på
3. Organisasjon?
4. Heftesalg
5. Eventuelt
• Kriise foreslår at vi arrangerer treffet på Mesnali camping som ligger ved sjusjøen, 15-20 min kjøretur unna Lillehammer. Etter prisene som er oppført på deres hjemmeside har vi ikke råd til å bruke dette stedet, men hun kjenner eierne og skal undersøke om det er mulig å få leie stedet billigere. Koster ca. 15 kroner å ta bussen fra Lillehammer til Mesnali.

Mizz gullfisk foreslår Bagatell camping i Grimstad. Det går buss hver halve time fra Kristiansand til Grimstad, og en hver time til Bagatell camping. Fra Kristiansand til Grimstad koster det ca. 90 kroner for en student å ta bussen. Fra Arendal koster det mellom 20 og 30 kroner å ta bussen.

Iki foreslår Bergen, da spesielt en kirke hun kjenner til, og nevner at det er mulig vi kan få leid/lånt bygget. Vet ikke noe om priser, men sier at det kan hun spørre om. Skal være plass til nesten 100 personer i bygget. Ligger nært Bergen sentrum med fin gangavstand til det meste.

Solnedgang foreslår Holsnøy, 30 min kjøretur fra Bergen. Tanten hennes eier en barnehage her som hun selv arbeider i. Stedet har en badeplass, fjell, mark, osv. Det er et senter 7 min busstur unna barnehagen der man kan få kjøpt inn nødvendige artikler. Det ligger også en musikkhall ved siden av barnehagen man eventuelt kan leie. DanielKE foreslo å overnatte i Barnehagen natt til fredag, bruke Musikkhallen til aktiviteter på fredag, mens ungene er i barnehagen, og så bruke barnehagen i helgen.

bestemmer oss for å se finne mer ut om de forskjellige stedene til neste gang, og avgjøre hvor vi skal arrangere da.


• 2. Mizz Gullfisk og Solnedgang foreslår å lete etter sponsorer. Solnedgang foreslår også vaffelsalg eller lignende. Kriise foreslår kakesalg fra nordkak.no. For at sistnevnte skal fungere må vi få engasjert personer utenom arrangørene. Helst en gruppe personer som bor nært hverandre. Iki foreslår å holde konsert i Bergen.
Mizz Gullfisk skal prøve å søke støtte hos den Kulturelle Skolesekken og Musikk i Skolen. ElahT foreslår å søke støtte hos Aschehoug.


• 3. DanielKE skal undersøke om det er mulighet for at vi kan bli en selvstendig organisasjon til neste møte.


• 4. Alle enige om at vi skal prøve å få til å selge hefter slik det ble gjort i fjor. DanielKE skal sende en mail til tidligere arrangører og forhøre seg om råd og tips om saken. ElahT og DanielKE skal prøve å forhøre seg hos forlag for å se om det er mulighet for å få noen avtaler der.


• 5. Alle enig om å ta i mot maks 40. medlemmer på treffet, da dette for det første vil gjøre det enklere å finne lokaler, og for det andre vil gjøre gruppen liten nok til at alle kan bli godt kjent. Forslag om å prøve å få PR ved å komme i flest mulig aviser eller lignende, og si at vi trenger økonomisk støtte. Kriise har kontakter i Gudbransdal Dagningen og skal prøve å komme i kontakt med dem. Solnedgang har en person som kan være mulig å ta med inn i kretsen. Fromasjen har vist interesse for å få være med som arrangør. Enighet om å tenke over saken til neste gang, så skal DanielKE prøve å oppnå kontakt med Fromasjen og se hva hun har å si. Enighet om å arrangere treffet i slutten av Juli eller begynnelsen av August, da dette er et tidspunkt som passer best for flest av arrangørene.

Dato for neste møte: Søndag 12.10.2009


DanielKe og de andre arrangørene

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    hverdagspoeten
Nytt treff:D

14/10/2008 11:11

 
    Kristine92
Jeg gleder meg allerede. Denne gangen skal jeg få vært med ^^ Må bare advare mamma og pappa i god tid i forveien, så de ikke legger ferien til akkurat den helga -_-"
jeg syns plassen i Bergen høres veldig bra ut, pluss at det høres kult ut å dra til Bergen ^^

14/10/2008 11:54

 
    Pizza
Hm, Holsnøy ligger da ikke i Bergen kommune? Er ikke det i Meland? Jaja, samma kan det være, jeg syns Holsnøy høres kjempebra ut, halve slekta mi bor jo utover der x) Good!

28/10/2008 22:31

 
    Solnedgang
Stemmer, Meland, ligger rett utenfor Bergen :)

28/10/2008 22:37

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.