Å være redaktør på Skrivebua

Jeg tenkte at det kunne være en ide å fortelle litt om hvordan hverdagen er for en redaktør på Skrivebua. Det kunne være at du som leser dette, har lurt litt på hvordan ting fungerer.

Alt av bidrag, kommentarer, nyregistrering, bilder, oppdatering av profil og spørsmål fra dere, kommer til oss i form av e-poster. Den listen kan til tider være lang.

Jeg starter dagen med å se gjennom e-postene som inneholder spørsmål, for å se om det er noe som haster. Deretter leser jeg bronse- og sølvbrukernes tekster og kommentarer for å kunne godkjenne dem fortest mulig. Dere må jo vente lenge nok som det er. Hvis alle viser en god oppførsel, går det veldig greit. Hvis jeg må bruke tid på å slette, går det selvsagt tregere. Når så disse er godkjent og publisert, leser jeg alle innsendte bidrag og kommentarer fra gullbrukere.

Mange av dere ber om retting i kommentarfeltet, og jeg retter som regel etter hvert som jeg leser. Husk å være tydelig. Gjerne åpne med Mona eller Red., kan du osv.

Plagiatbeskyldninger flagges for å undersøkes nærmere, likeledes ting jeg er i tvil om, og spørsmål jeg skal svare på. Underveis merker jeg meg tekster som bør bli en av månedens vinnere og printer dem ut.

Jeg synes det er morsomt og spennende å være redaktør for et nettsted som dette. Stort sett synes jeg dere viser god takt og tone, og har en oppførsel som bidrar til at Skrivebua oppleves positivt for både nye og etablerte medlemmer. Mange er flinke til å ønske nye medlemmer velkommen. Det gir jeg stående applaus for! Dere tenker kanskje ikke på det, men det er faktisk dere som bruker Skrivebua som skaper miljøet her. Jeg kan komme med et råd til de som føler seg litt på siden; Vær aktiv, les og kommenter andre sine tekster, og gradvis vil du få både venner og kommentarer.

De fleste av dere er seriøst opptatt av å skrive, og vet derfor også hvor viktig det er å få tilbakemeldinger på tekstene. Det gjenspeiler seg i de mange og fine kommentarene dere gir hverandre. Ikke alle kommentarer er like dype, men det er ganske mange som er skikkelig flinke til å gi konstruktive kritikker. Noen ganger kunne jeg tenke meg noe mer enn "Pen<3" eller "he,he", men det er absolutt bedre enn ingenting. For det bekrefter to ting; Teksten er blitt lagt merke til og den faller i smak.

Unntaket bekrefter gjerne regelen, og det er der utfordringene ligger. Det er regler som noen forsøker å hoppe bukk over og oppførsel som vitner om dårlig respekt for medmennesker. Enkelte ganger er jeg kanskje vel hard når jeg sletter bidrag og kommentarer, og andre ganger igjen burde jeg vært strengere. I det litterære finnes det få fasitsvar hva det kan skrives om, men for et offentlig nettsted finnes det regler. Det er ikke alltid like lett å forene, om dere skjønner hva jeg mener. Men jeg kan trygt si at redaksjonen er åpen for kritikk, hvis noen føler seg urettferdig behandlet.

Det er spennende å lese det dere skriver. Jeg må innrømme at jeg skumleser en del. Jeg har ikke tid til å lese alle tekster like nøye, men poengene får jeg tak i. Skrivebua er et samfunn som andre samfunn på nett. Det er gjennom tekstene, kommentarene og profilteksten jeg ettervert "blir kjent" med dere. Noen legger ut bilde av seg selv, og det er jo greit for meg å ha et ansikt å forholde meg til. Andre velger å ikke vise ansikt. Det er jo også greit siden det er lov å være anonym her på Skrivebua, så lenge dere i registreringen oppgir hvem dere er.

Mitt inntrykk er at dere er en gjeng flotte og kreative ungdommer som har mye positivt å komme med.

Lenge leve skrivegleden =0)


Mona (red.)   Nordland

 

    koneko
jeg synes redaksjonen gjør en fantastisk jobb, for uten redaksjonen hadde ikke skrivebua vert til.

15/04/2008 14:50

 
    rosa banan
takk, til redaksjonen som gjør en suuper jobb!^^

15/04/2008 15:51

 
    42
Jeg liker jobben din på Skrivebua, jeg også! Kult at du skrev litt om det, har alltid lurt på hvordan redaktøren går gjennom tekstene.
Men hvordan ble du medredaktør? Og du sier jobb, betyr dette at du får du lønn?

15/04/2008 15:58

 
    BlackSnow
Ojda! Det er virkelig mye å gjøre, da. Det er jo bare å tenke på x-antall tekster som kommer inn hver dag, og ikke minst alle kommentarene. Litt av en jobb! Dere har virkelig nok å ta dere til her på Skrivebua! (o: Og vi burde være ufattelig glade for at dere gjør all den jobben dere gjør. Skrivebua hadde vært ett merkelig sted om ikke dere hadde vært her, og passet på at miljøet ikke ble dårlig, for å si det sånn. :) Tusen takk for at dere gjør en så super jobb! =D

15/04/2008 16:21

 
    Mona (red.)
Tusen takk, det varmer et medredaktørhjerte! Jeg blir rent rørt. He, he, jeg får lønn. Det er fint, for da har jeg noe å leve av. Men det er viktig å trives i den jobben man har. Det er vanskelig å gjøre en god jobb hvis man ikke liker det man gjør. Dessuten har jeg flotte kolleger, som gjør hverdagen til en fest =)

Jeg ble rett og slett forespurt om å steppe inn på Skrivebua ved behov for et par år siden, og etter det har det tullet på seg. Så nå er jeg medredaktør på heltid.

16/04/2008 09:45

 
    tonje (red.)
Skrivebua startet opp som et prosjekt i 1997. Vi fikk penger fra Staten til å prøve Skrivebua ut i tre år.

Etter de tre årene drev Nordland fylkesbibliotek Skrivebua uten penger fra staten. Det vil si - vi fikk penger til å sette i gang med SMS-tekster i 2004. På slutten av 2006 spøkte det virkelig for Skrivebua. Da vedtok fylkestinget i Nordland at Skrivebua bare skulle være for ungdom bosatt i Nordland.

Heldigvis ble vi reddet av staten og deres satsing på Norsk digitalt bibliotek. Vi fikk penger til å drive Skrivebua i tre år (2007-2009). Forhåpentligvis klarer vi i løpet av disse tre årene å vise staten at dette er noe de bør satse på!!!16/04/2008 15:15

 
    Kristine92
Staten må jo bare satse på dette! Skrivebua har reddet meg mange ganger. Det er så godt å komme hit inn, enten når jeg er lei meg, og vil bli muntret opp, eller hvis jeg bare vil kose meg med noen gode tekster. Skrivebua er også en stor inspirasjon for meg, og hvis jeg sitter og skal skrive en norsk-tekst, uten å ane hva jeg skal skrive om, titter jeg ofte innom her for å få tips på blant annet tema.
Dere som redaktører gjør en fantastisk jobb, for uten skrivebua ville jeg ikke ha skrevet så mye som jeg gjør. Den betyr mye for meg. Så jeg vil bare si takk :) Takk for at dere holder orden blant oss.
Og Mona, takk for denne teksten! Jeg har alltid lurt på mange av de tingene du beskrev :)

16/04/2008 18:21

 
    Høstrose
Da jeg kom inn på Skrivebua, betydde det nesten ingeting for meg. Jeg la ut noen tekster, men brydde meg ikke om jeg fikk kommentarer tilbake. Etterhvert begynte Skrivebua og være viktigere og viktigere for meg. Jeg begynte etterhvert og kommentere en del selv også, og fikk kommentarer tilbake. Nå kunne jeg ikke levd uten bua. Jeg aner ikke hva jeg skulle gjort uten. Det er en plass der jeg kan si hva jeg mener om andres tekster, få legge ut tekster selv og det betyr så uendelig mye for meg. Huff, denne kommentarer ble vist bare tull, men det går sikkert bra.
Mona og Tonje, dere gjør en ypperlig jobb. Lov meg at dere aldri legger ned Skrivebua!!!!

16/04/2008 18:24

 
    koneko
Staten må bare satse på at dette er bra. hvis skrivebua legger ned, tror jeg ikke at jeg klarer og skrive annet en deprimerte tekster. Skrivebua betyr så utrolig mye for meg!

16/04/2008 20:29

 
    Mona (red.)
Redaksjonen takker så mye og håper indelig at Skrivebua skal vare evig! Dere må bruke Skrivebua, og gjerne anbefale den videre til andre ivrige skribenter! Hvis vi kan vise til mange aktive brukere og høy aktivitet, er det et stort pluss for videre satsing. Men pass på at dere ikke ender opp med musearm og ødelagt nakke pga for mye tastaturbruk...(følte jeg måtte si det =0)

17/04/2008 10:56

 
    pooh
det er spennende å lese om dagen din. det er jo ikke bare en dans på roser. jeg vil bare at dere i redaksjomem skal vita at dere gjør en urolig god jobb! dette er et sted som er viktig for mange, o dere er en viktig del av det:)

17/04/2008 15:54

 
    Mona (red.)
Jo, det er en dans på roser. For som kjent har de jo sine torner, vet du =0) Men for det meste er de bare vakre. Vi legger oss flate og takker!

18/04/2008 09:15

 
    Elaht
uten skrivebua vet jeg ikke helt hva jeg hadde gjort. jeg har vært medlem i over 3 år nå, og jeg har opplevd så utrolig mye fint her inne i løpet av de tre årene, dere aner ikke!=D skrivebua må aldri legges ned. jeg kjenner ikke til noen andre skrivesteder på nett som har så fantastisk godt miljø, hvor medlemmene hjelper hverandre til å komme høyere og høyere, uten sjalusi og annen dritt. lenge leve skrivebua!

22/04/2008 13:58

 
    Mona (red.)
Det er skikkelig hyggelig å høre, KrystallDiamant! Et godt miljø og personlig utvikling går hand i hand. Dere er mange som bidrar til det. Det kan vi like =0)

22/04/2008 14:59

 
    Candycorn
Skrivebua er et herlig nettsted! Min faste startside. Uansett hvilket humør jeg er i, så kan jeg komme inn her og lese noe som passer til nettopp det humøret. Har ikke vært medlem her så lenge, men har virkelig blitt glad i nettstedet. Masse unge, flinke "forfattere". Kanskje noen "statsfolk" kunne fått sett noen utplukkede tekster, og også kanskje disse kommentarene, og hvor høyt Skrivebua faktisk blir verdsatt? Vet ikke jeg, bare håper at Skrivebua skal vare evig.

23/04/2008 09:23

 
    koneko
Plagiat beskylldninger flagges for og undersøkes nærmere, hva menes med akkurat den setningen, har lest den mange, mange, ganger, men forstår den ikke.

25/04/2008 11:20

 
    Mona (red.)
koneko, jeg har som regel ikke tid med en gang til å undersøke om en tekst er plagiat eller ikke. Så når jeg leser gjennom kommentarene, merker jeg mailen med et flagg, slik at jeg husker å sjekke når jeg får tid. Ble det klarere?

25/04/2008 11:43

 
    koneko
Nei, egentlig ble det verre og forstå. beklager.

26/04/2008 17:03

 
    Mona (red.)
koneko, det er egentlig ikke noe å bry seg om. Poenget uansett er at jeg må undersøke om tekster er plagiat eller ikke, før jeg sletter dem.

28/04/2008 10:25

 
    Mona (red.)
Tusen takk, Shannencammy, det gleder oss! Dette er en veldig fin jobb. Dere sender inn utrolig mange flotte dikt og historier. Fantasien og ordene blomstrer om kapp =0)

28/04/2008 10:27

 
    Mona (red.)
Ja, ikke sant! men en dag blir jeg gammel og grå, og jobben blir ledig hvis Skrivebua består!

28/04/2008 15:15

 
    koneko
kom på et spørsmål: hva sjer med medlemer her på skrivebua når de fyller 20 år? for de ikke være her lenger da?

29/04/2008 20:53

 
    Mona (red.)
koneko, du kan være medlem til du fyller 21 år. Etter det kan du ikke sende inn noe, men vi sletter ikke profilen.

30/04/2008 08:28

 
    koneko
Nå har mine beste tekster forduftet fra profilen din, Mona. sier bare i fra.=0) koneko

06/05/2008 10:44

 
    Mona (red.)
Ja, koneko, det er fordi jeg ikke har noen beste-tekster lenger =0)

06/05/2008 12:05

 
    Unne
Åh, dette var morsomt å lese. Trygt å vite blant annet hva redaksjonen gjør med det du ender inn. En travel dag, har dere, det kan man trygt si!

19/05/2008 18:50

 
    Unne
Men om dette er en fin jobb, det spørs jo på hvor flinke vi er til å skrive! Gjør dagen underholdende for redaksjonen!

26/05/2008 19:13

 
    SweetMarri
Det har vært flott å endelig få funnet litt ut av dette, er ny så jeg har ikke fått med meg så veldig mye enda.. men takk for gode tips..;) Ps. Hvordan stemmer man på en tekst?xD Stor klem fra Marri..:)

17/06/2008 22:25

 
    Dancer
Fint at du skriver om hverdagen din! Det må være mye jobb... men tror nok den er fin også, og jeg er kjempeglad for at dere gjør den, for uten skrivebua hadde jeg nok
1: vært ganske mye dårligere til å skrive
2: ikke hatt like mange venner
3: hatt en helt annen musikksmak
4: ikke ant hva ordet konstruktiv hadde betydd, og ikke eid evnen til å ta imot kritikk
Så tusen, tusen takk for at dere gjør denne jobben! det er alltid en fryd å være her =D
[og jeg gleder meg til Buatreffet. var det sånn at du skulle komme dit?]

20/06/2008 15:41

 
    Mona (red.)
Takk skal dere ha! Dere er snille.

SweetMarri, du kan stemme på en tekst ved å klikke på tommelen til høyre for dette feltet. Tommelen vises den måneden teksten er lagt ut. Derfor ingen tommel på denne =0)

Javisst, Dancer! Kommer på Skrivebuatreffet, og gleder meg voldsomt til det! Jeg kommer til Singsaker skole litt utpå dagen på lørdag, og blir noen timer. Vi får se hvor lenge dere vil ha meg der =0)

23/06/2008 14:51

 
    Dancer
Så gøy! Gleder meg enormt til å treffe deg =) Vi vil nok ha deg der, skal du se^^

24/06/2008 08:45

 
    Susanne1991
dere gjør en utrolig bra jobb. fint at noen tar seg tid til sånne ting som skrivebua, så ungdom med andre interesser enn fotball og slik får noe å gjøre.
Uten skrivebua hadde jeg ikke skrevet halvparten så mye som det jeg gjør nå en gang. jeg får liksom motivasjon og inspirasjon til å skrive her, og det er kjempe fint! For jeg liker å skrive, og når jeg ser tilbake på gamle tekster både her, og i skrivebøker fra jeg var mindre, så ser jeg utvikling, og det er mye på grunn av bua..

takk skal dere ha for alt dere gjør.!

23/07/2008 17:53

 
    Mona (red.)
Takk skal DU ha, Susanne1991!
Det er alltid hyggelig å få positiv tilbakemelding på det vi gjør! Med så mange gode skribenter som vi har, skulle det ikke være vanskelig å finne lesestoff og samtidig bli inspirert =0)

La ordene blomstre og slipp dem løs!

28/07/2008 10:53

 
    koneko
nå komm eg plutserlig på ein ting å spør om.
altså:
når någen e bronsebruker å spør om å bli gullbruker, for eksempel.
ka gjør dåkår for å få de til å bli gullbrukere?
å ka ser dåkår itte for at de ska få bli gullbrukere?
å hvis nå denne persjonen plagiere, eller skrive stygge kommentarer,
kossen kan dåkår då få de tebage t bronsebruker igjen?
beklager rotete kommentar,
håper du forsto meg.
mvh koneko.

23/08/2008 21:16

 
    Mona (red.)
koneko, vi får se om jeg forstod deg :-).

Når noen spør om å få bli gullbruker, sjekker vi mappene for plagiat, sensurerte og slettede tekster og stygge kommentarer, i tillegg til hvor lenge de har vært medlem og hvor aktiv han/hun er.

Vi har en administrasjonsside der jeg foretar alt som skal endres, som f.eks medlemsstatus, tekstendring, sletting av profiler og tekster, endring av passord og ulike andre funksjoner.

Når vi ser at oppførsel og aktivitetsnivå er greit, går vi til administrasjonssiden og endrer status, og sender deretter en mail tilbake for å fortelle nyheten.

Er vi i tvil, følger vi den som spør over litt tid og ser om han/hun kan få endret status.

De som har plagiert eller drevet med sleivkommentarer vil måtte jobbe hardt for å rette opp inntrykket, men det er ikke umulig.

Jeg håper det ble litt klarere, koneko =0)25/08/2008 10:41

 
    koneko
Det perfekte svar, Mona!

25/08/2008 17:42

 
    999anna1
Wow, det høres artig ut å være redaktør/medred. Det er nok ganske strevsomt til tider da, men slik er det vel i de fleste jobber. Det var interresant å få høre om hva dere gjør her på siden. Denne siden er super og de KAN BARE IKKE tenke på å legge den ned!!! Har jo bare vært medlem en måned. Jeg var på besøk til Koneko og hun introduserte meg for siden. Har blitt helt forelska nå da, kjempemorsomt å få så gode tilbakemeldinger. Tuuuusen takk for at jeg fikk bli Gull-medlem forresten=)
Klem fra Anna=D

03/09/2008 15:23

 
    Mona (red.)
Ja, jeg trives godt her på Skrivebua, 999anna1!
Det er flott å høre at du liker deg her på Bua og at du setter pris på Gullmedlemsskapet!

La ordene blomstre, selv på vinteren :-)

04/09/2008 09:49

 
    jonny d
hei det er æ some jonny d,du skjønner at æ og ronaldinho101010 går på samme skole,derfor har vi nesten samme dikt :-)

10/09/2008 16:31

 
    Mona (red.)
Hei jonny d, det skjønner jeg =0). Men jeg er sikker på at både du og ronaldinho101010 har god fantasi, og kan skrive tekster som ikke ligner hverandre. Velkommen til Skrivebua; la fantasien blomstre, og lykke til!

17/09/2008 08:17

 
    Eiketreet
dette var interessant. nå forstår jeg bedre åssen det er å jobbe her:) må bare få takke for at du er der og retter det vi ber om=) uten deg tror jeg ikke skrivebua hadde fungert skikkelig. store klemmer Eik

18/09/2008 18:34

 
    Jillis
Det er veldig bra at du har funnet på skrivebua...
Håper den varer lenge

19/09/2008 11:49

 
    Mona (red.)
Jillis, jeg skulle ønske det var meg som hadde funnet på Skrivebua, men det er nok Nordland fylksbibliotek med Tonje (se kontakt oss) i spissen som fant på det! Jeg laget bare logoen da Bua ble opprettet =0)

Visste du at Skrivebua har eksistert i snart 11 år?

19/09/2008 12:51

 
    painandchocolate
Jeg er så utrolig glad for at jeg oppdaget skrivebua. Uten den vet jeg ikke hva jeg skulle gjort. Tusen takk til redaksjonen; dere gjør en super jobb:)

22/09/2008 12:34

 
    Solveig_B
Det er utrolig at dere klarer alt dette. Jeg er så superglad for at vi har en så fin og effektiv redaksjon. Dere gjør en kjempebra jobb!

29/09/2008 08:26

 
    Mona (red.)
Takker og bukker, painandchocolate og Solveig_B!
...super jobb og effektiv... Hmmm, det kan jeg leve med =0)

09/10/2008 12:26

 
    koneko
Mona, hvis jeg var i ditt sted, hadde jeg fjærnet to av de tre kommentarene som jonny d har skrevet. Det er vel ikke vits at det står tre kommentarer med samme tekst? =0)


13/10/2008 09:52

 
    Mona (red.)
Du har så rett, konkeo. Unødvendig at det ligger flere av samme kommentar etter hverandre. Men når det er travelt, hender det at jeg dropper å slette doble kommentarer...

13/10/2008 14:39

 
    Tusta!
jeg misunner dere som jobber i skrivebua! Jeg skulle ønske jeg jobbet der!Jeg er kansje litt for liten

27/10/2008 15:21

 
    Mona (red.)
=0) Da må jeg bare holde på jobben så godt jeg kan..., Tusta! Men hvem vet hva fremtiden vil bringe?

27/10/2008 15:26

 
    isfjell
Jobben i skrivebua virker K-J-E-M-P-E spenndene:D Jeg ønsker det samme som Tusta!
Jeg kunne ønske meg jobben i Skrivebua jeg å!
Jeg vet det er en stund siden du har lagt ut denne teksten, men jeg synes bare at jeg måtte si noen ting=0) Jeg vil abeslutt takke norsk læreren min Ida for at hun oppdaget denne siden! Det er verdens beste side. Msn og Facebook må jobbe VIRKELIG hardt for og bli like bra som denne nettsiden:D
Klemmer fra Isfjell

28/10/2008 13:48

 
    Mona (red.)
Gulp, nå må jeg visst bare henge meg fast i skrivebordet her =0)
Hils Ida lærer å si at det er kjempebra at hun oppdaget Skrivebua, og anbefalt den videre til så fine folk som deg, isfjell =0)
Vi sendte ut brosjyre og brev til alle skoler i landet, kanskje hun fikk informasjonen derfra?

29/10/2008 10:11

 
    Mawara
Jeg fikk vite om skrivebua på skolen, og det er et av de beste nettstedene jeg har vært på! jeg er like ofte inne for å skrive, som jeg er for å lese. Ofte når jeg er inne på skrivebua, så kan jeg bli sittende lenge for å lese en serie eller en historie, jeg håper vikelig at dere ALDRI legger ned skrivebua, for det er så mange hyggelige fiolk her, noen av dem kjenenr jeg, og noen ikke. Jeg kommer garantert til å tilbringe mye tid på skrivebua, det er faktisk blitt en del av hverdagen min. jeg skulle ønske jeg hadde tid til å lese alle de fantastiske historiene, her er jo alt fra små dikt til serier på mange, mange deler! og det mange sjangere også, så her er det nok historier for alle. jeg elsker tekstene din Mona, og jeg håper at du beholder jobben lenge, skrivebua er elsk<3 =0]

04/11/2008 09:58

 
    Mona (red.)
Nå blir jeg varm om hjertet og smiler rørt, fantasy-tøtta. Tusen takk, sier jeg og mener det =0)
Lenge leve Skrivebua og takk til alle dere som bidrar til å gjøre nettstedet vårt så bra!

04/11/2008 11:35

 
    Cala
Dette er en sånn jobb jeg også egentlig kunne tenke meg å hatt :o
Men nå har jo jeg også veldig lyst til å bli lærer da, så vi satser på det først xD
Men jeg skal absolutt bruke Skrivebua i lærerplanen, så lenge det er muligheter til det, og det håper man da selvfølgelig det er for alltid! =D

Ååååååå, hvis staten legger ned Skrivebua, da må vi nesten gå til protest! (Makt til Skrivebuafolket)
Jeg er helt enig med fantasy-tøtta; Skrivebua er jo en av de beste nettsidene jeg vet om, og det er utrolig hyggelige mennesker her! =]

04/11/2008 11:46

 
    Mona (red.)
Det er dagen for rørte smil om munnen, Cala =0) Godt med engasjerte Skrivebuamedlemmer =0)

04/11/2008 12:30

 
    Aptoria
Dere må ha verdens beste jobb! Elsker bua, når jeg er lei meg eller vil inspireres litt ser jeg bare på hva andre har skrevet eller kommentert. Og hver dag etter skolen ser jeg om det er noen som har kommentert tekstene mine og da blir jeg veldig glad=D.

Før skrev jeg ikke så mye siden det var aldri noen som så på det jeg skrev, men nå når jeg begynte her på Bua skriver jeg mye mer;).
Elsker bua den må ikke bli lagt ned!

05/11/2008 14:24

 
    Mona (red.)
Det er kjempebra at du får inspirasjon av Skrivebua, Aptoria!

Når man jobber med verdens beste ungdommer har man verdens beste jobb. Det sier seg selv =0)06/11/2008 12:26

 
    Mitsuki
Nå vet jeg mye mer enn det jeg visste før om skrivebua..
(beklager det med de tekstene mine... beklager!!!)

07/11/2008 14:00

 
    Mona (red.)
Så fint at det var til hjelp, Mitsuki =0) Jeg har sendt deg en mail. Håper du har fått den.

07/11/2008 14:06

 
    Mitsuki
ja det har jeg...<3

07/11/2008 14:11

 
    Mona (red.)
Kanskje du sender meg et svar =0)

07/11/2008 14:13

 
    Mitsuki
jeg har gjort det...
kansje det ikke har kommet frem end.. =s

07/11/2008 14:18

 
    Mona (red.)
Joda, nå har jeg fått den =0)

07/11/2008 14:35

 
    koneko
komm plutserlig på en ting å spåøre om.
Hva er det dere i redaksjonen gjør når en bruker ber om å få skifte profilnavn/brukernavn?
bare lurer, altså.
Hvorfor kan ikke brukerne selv bytte brukernavn?


10/11/2008 08:31

 
    koneko
å bare en liten ting: jeg vil ikke bytte brukernavn. jeg skal si ifra til dere dersom jeg skulle få den sprø ideen å ville bytte.

10/11/2008 08:32

 
    Mona (red.)
Vi vil ha en viss kontroll med hvem som bytter brukernavn.
Det er av flere grunner; for eksempel med hensyn til forfatterstafetten, medlemmer som er blitt for gamle og medlemmer som ikke oppfører seg som de bør.

Vi foretar navnebytte på administrasjonssiden vår :-)

11/11/2008 08:53

 
    Anette13
Takk til redaksjonen som gjør en super jobb!

13/11/2008 08:07

 
    Mona (red.)
Tusen takk, Anette13, du vet å glede et redaktørhjerte =0)

13/11/2008 08:57

 
    Januar
dere i redaksjonen gjør en så fantastisk jobb det beundrer jeg dere for:)

13/11/2008 15:31

 
    Mona (red.)
Og det er det flere som kan. Tusen takk til deg også, Januar =0)

13/11/2008 15:37

 
    Hettedyret
fy søren!! Jeg er imponert. Men det må da være veldig mye å lese gjennom:-)

19/11/2008 15:25

 
    Hansi
Jeg har likt å skrive i mange år. Tidligere har jeg bare skrevet i spill-miljøer, og lagt ut på forumer. Inntil læreren min kom med en skrivebua flygeseddel. Jeg meldte meg jo straks inn, datanerd som jeg er, og her har jeg trivdes veldig bra i litt over en måned nå.

Det høres ut som en spennende jobb! Det må være et drømmeyrke. Kanskje jeg en gang om tjue år flytter til Nordland og blir webprogrammerer for Skrivebua eller noe sånt, haha.
Forutsetter jo selfølgelig at bua holder seg gående, men staten kan jo bare ikke overse et slikt nettsted! Det øker jo både skrive- og lestelysten til barn og unge. Og i disse dager er det jo stort fokus på å få barn til å lese mer.

Ellers er jeg storfornøyd med Skrivebua. Det at man kommer så nært redaktørene, og at du kan skrive å få svar øker jo leserens (skriverens?) interesse, og man føler seg mye mer knyttet til nettstedet. Designet er litt utiltalende med en gang man er her. Man får en slags følelse av å være veldig uorientert, men etter hvert går det seg til, og man blir vant med det. Bare sånn for å være litt kritisk. Er det kanskje av praktiske grunner det er sånn?

Dere gjør en flott jobb! Stå på. Det er et uerstattelig og unikt nettsted, og en stor mulighet for alle unge i hele Norge! (svenskene misunner oss sikkert grenseløst)!

Det var det jeg hadde å si.
Sammendragt av dettekn være:
Dere gjør en utrolig bra jobb!

Og en ting, hvis det er mye skrivefeil så er det fordi batteriet er snart gått ut av tastaturet, og jeg ser ikke alltid alt. (Hva er skrivebuas fartsgrense på skriving? Redd for bøter! :P)

Nå! Takk for meg!

19/11/2008 15:34

 
    Mona (red.)
Tusen takk, Hettedyret. Nå føler jeg meg som et overmenneske =0)

20/11/2008 10:03

 
    Mona (red.)
Og tusen takk til deg, Hansi. Det er flott at du gir uttrykk for at du oplever det som positivt med nærhet og kontakt med oss i redaksjonen!

Vi er sammen om å forme Skrivebua til det nettstedet det er. Husk at dere Bua-brukere kan ta mye av æren for at Skrivebua oppleves givende, morsomt og inkluderende.

Åpen dialog er viktig. Det gjør jo dessuten også hverdagen artigere for oss når vi blir mer kjent med dere som bruker Skrivebua.

Jeg liker å tulle litt og vri på ord. Det er kanskje noen som stusser på noen av svarkommentarene mine, der jeg svinger tryllestaven og lignende, men jeg liker å tro at det er med på å personifisere redaksjonen og skape kontakt...

Om noen år vil det bli kamp om redaktørjobben på Skrivebua. Det er flott å vite at vi har fremtidige jobbsøkere til verdens beste jobb!

Fartsgrensen går på 350 tegn pr minutt. Skriver du fortere enn det, Hansi, forsvinner du ut i rommet =0)

20/11/2008 10:43

 
    Anette555
Jeg syns Skrivebua er et flott sted for skrivelystne ungdommer og dere i redaksjonen gjør en flott jobb :)

20/11/2008 17:18

 
    Mona (red.)
Hansi, glemte å spørre. Kan du si litt om hvorfor du synes Skrivebua er utiltalende og uorientert? Det kan hjelpe oss til å endre ting som ikke fungerer så godt.


Anette555, det er alltid hyggelig å få gode tilbakemeldinger. Vi setter pris på det =0)

21/11/2008 10:16

 
    koneko
kult, du la denne teksten til på mine beste tekster lista. stilig:)

26/11/2008 13:32

 
    Mona (red.)
Måtte jo gjøre det, koneko =0)

26/11/2008 14:01

 
    Ildfalk
åå! utrolig interessant å lese, Mona! Jøss, du har virkelig masse å gjøre. Det er helt fantastisk at du tar deg tid til oss ungdommer, for én ting er iallfall sikkert; skrivebua har hjulpet meg og gjort meg til en kanskje tusen ganger bedre skriver enn jeg var i utgangspunktet. Og det gjelder jo selvfølgelig for mange fler enn meg! Så tusen, tusen, tusen takk for alt du gjør, Mona! Dere i redaksjonen er fantastiske! :D

26/11/2008 14:12

 
    Mona (red.)
Kan jeg annet enn å smile og tørke vekk en liten tåre, Ildfalk?
Tusen takk, redaksjonen stråler av stolthet!!

26/11/2008 14:58

 
    sofi3
Ville bare si at jeg synes Skrivebua gjør en fantastisk jobb, og inspirerer ungdommer til å skrive og bli bedre ;-)

Så tusen takk for at dere tar dere tid til å jobbe med et tiltak som dette! :-D Dere er supre!

27/11/2008 12:25

 
    Mona (red.)
Vi kan smile bredt i dag også...! Takk skal du ha, sofi3 =0)

27/11/2008 12:44

 
    Eiketreet
jeg elsker skrivebua. jeg er her inne vær eneste dag=) det var læreren min som fortalte meg om skrivebua, så jeg skylder han en takk=D dette er det mest fantastiske nettstedet i VERDEN! kjempeglad for at dere tar dere tid til å drive skrivebua<3

27/11/2008 12:55

 
    Mona (red.)
Takker og bukker i tillegg til å smiiile bredt, Eiketreet =0) Du får takke læreren din så mye og hilse fra oss i redaksjonen!

27/11/2008 14:08

 
    Mawara
Jeg lurer på om det blir noe Buatreff i nærheten av Finnsnes noen gang? Jeg har kommentert før, men bua er bare helt elsk! Jeg aner ikke hva jeg skulle ha gjort uten bua, jeg hadde bare skrevet, liksom. Uten bua hadde nesten ingen fått glede av det vi skriver, bua er et sted der man kan hygge seg og virkelig ikke være flau når man legger ut en tekst. Man trenger ikke være redd for bare å få negative svar, for alle her er så snille og fantastiske. Kanskje noen syntes at de var dårlige skrivere før de kom hit, men jo mer man skriver jo bedre blir man. Huff, nå ble det bare rot her, men uansett, Skrivebua er et fantastisk sted, folk som gjemmer en liten forfatter inni seg kan slippe den løs på bua, og endelig slippe løs skrivingen. Skrivebua må ALDRIALDRIALDRIALDRIALDRI legges ned. Da kommer vi til å protesterere som bare det!

29/11/2008 10:21

 
    Thomas, 12 år og forfatter!
Hvis Skrivebua legges ned, Mona, da slutter jeg aldri å gråte - bare så det så!

Helt enig med fantasy-tøtta!

PS: Si til Tonje, hvis du møter henne, at Skrivebua er en flott ting!

Hilsen glade Thomas! (Skriver om Peter Zirius og Floumstammen) :-)

02/12/2008 15:08

 
    Mona (red.)
Kjempebra fantasy-tøtta og glade Thomas, at Skrivebua nører oppunder skrivegleden for dere! Det er flott å høre.
Skriveglede, trivsel og meningsfylte tilbakemeldinger =0)


03/12/2008 10:01

 
    ***Mira***
Dere er kjempe flinke og gjør en fantastisk jobb:P

Hilsen galde meg ***Mira****

06/12/2008 20:09

 
    Mona (red.)
Dette var en hyggelig e-post å åpne på en mandag morgen! Tusen takk, ***Mira***

08/12/2008 09:58

 
    bettia
kjære redaksjonen! :o) ville bare sende noen varme adventstanker til dere, og selvfølgelig ønske dere en god jul når den tid kommer!

jeg er blitt utrolig glad i skrivebua, hvis det går an å si det på den måten, da. også fant jeg ut at det var bare støtte til år 2009... det er jo mindre enn en måned til det. blir bua lagt ned da, og i tilfelle hva skjer med alle tekstene?

"håperbuaertilforalltidjeg" ;-)

08/12/2008 15:46

 
    Mona (red.)
Et gyllent skjær la seg over redaksjonen da jeg åpnet denne e-posten, bettia! Varme adventstanker mottas med takk. Vi håper alle at Skrivebua skal bestå... Ingenting skjer på lenge.

09/12/2008 14:02

 
    Meg og ingen andre
hei Mona, jeg elsker skrivebua, men jeg har to profiler... kan du fortelle meg hvordan jeg sletter den ene ?

11/12/2008 15:40

 
    Mona (red.)
Du sender oss en mail, så sletter vi profilen, Meg og ingen andre =0)

12/12/2008 08:25

 
    nattapijah
hvor i narvik har skrivebua bygg, og hvor gammel må man være for og få en jobb der?

15/12/2008 19:48

 
    Mona (red.)
Vi holder til i kjelleren på rådhuset, nattpijah og ikke vet jeg hvor gammel man trenger å være for å jobbe på Skrivebua. Det viktigste er vel at man er ung til sinns... =0)

16/12/2008 14:01

 
    Eiketreet
Mona? når er siste dagen dere jobber før jul? for jeg vil gjerne få lagt ut julegave til dere som dere får lest før jul... tusen takk for den fantastiske jobben dere gjør her!!
klem fra Eik

16/12/2008 14:15

 
    Mona (red.)
Herlig!
Tonje har fri fra fredag 19., jeg har fri fra Lille julaften og Karin (vikarredaktør) jobber til og med Lille julaften =0)
Gleder oss... =0)

16/12/2008 15:03

 
    Eiketreet
da legger jeg den ut i morgen, da=D så får Tonje også lest den^.^

17/12/2008 14:54

 
    koneko
når eg fust va på skrivebua, vil eg ønska heile den fantastiske redaksjonen ei god jul å et riktig godt nytt år! :D

17/12/2008 15:04

 
    nattapijah
ok, takk, mona!!!
=0)

19/12/2008 21:55

 
    nattapijah
åja... glemte og si: God Jul!

19/12/2008 21:57

 
    Mona Liza
Eg veit ikkje om nokon har kommentert det før, forja, eg er trøtt; men eg er sikker på at alle her på Bua likar jobben din her på Bua, òg :P Så den er du ikkje aleine om, og eg vil ikkje ha ny redaksjon for alt i verda : D

20/12/2008 00:55

 
    Mona (red.)
Takker med smil om munnen, Eiketreet, koneko, nattpijah og iki, og ønsker hver i sær en fin og god jul =0)

22/12/2008 12:40

 
    Mona (red.)
Glemte å si at jeg tar juleferie fra og med i morgen, men Karin holder heldigvis fortet her.

Vi har stengt julaften og fram til mandag 29.12 om dere synes det går tregt å få kontakt med oss...

Noen julevettregler du bør følge:

1. Husk at julenissen kommer bare hvis du har vært snill på Skrivebua.

2. Det er lurt å grave seg ned i tide. Det vil si at du ikke kan sitte på Skrivebua hele natten. Du må sove også.

3. Det er aldri forsent å snu. Dette gjelder hvis du var på tur til Skrivebua, og din mor eller far roper på deg, og vil ha deg til å gjøre noe. Da skal du snu og hjelpe din mor eller far.

4. Oppfør deg pent, og du skal leve lenge på Skrivebua.

5. Husk riktig utstyr, det viktigste er tastatur og skrivelyst når det nærmer seg 2009. Med det ønsker jeg dere en riktig god jul, og vettig godt nytt år!


22/12/2008 13:03

 
    bettia
haha... morsomme regler, det der...;-) men det var bare noe jeg lurte bitte litte granne på:
nå som vi kan slette tekster selv, hva er da vitsen med at dere bare skriver fjernet grunnet plagiat (selvsagt hvis det er tilfelle, at tekstene er plagiat, da..;-), kan ikke da den det gjelder bare slette dette selv, slik at ingen ser det?

ellers får dere ha et godt nyttår!!!!!!!!!!!!!!!!!

25/12/2008 13:26

 
    Mona (red.)
=0) Takk, det samme, bettia!

Hvis det står Fjernet grunnet plagiat, kan man ikke slette den selv. Det er det kun redaksjonen som kan.

Men det er lurt å ta kontakt med redaksjonen og ordne opp i det. Vi er ikke langsinte om noen vil endre kursen til det bedre =0)

29/12/2008 15:16

 
    koneko
plagiat, jeg må spøre. har det hent at dere i redaksjonen har slettet profiler på grunn av for mye plagiat? jeg mener, har det hendt at dere har slettet profiler på grunn av dårlig oppførsel eller plagiat? bare lurer, har ikke planer om å bedrive "hekkan" som det sies rundt om i Rogaland.

29/12/2008 18:03

 
    Reginen
hva mente du med at vi kunne gjøre noe med det ?!?!?!

29/12/2008 22:11

 
    Mona (red.)
Ja..., koneko. Det har hendt at vi har slettet profiler hvis vedkommende over tid viser dårlig oppførsel og ikke klarer å forholde seg til reglene. Noen ganger endrer vi bare passordet, slik at de ikke får logget inn.

Reginen, man kan kontakte redaksjonen og be om å få slettet "Plagiattekstene". At man har gjort noe dumt, skal ikke forfølge noen hvis de angrer. Håper det var klarere?

30/12/2008 12:10

 
    diamant2
Det var fint å få vite noe om dagen til en redaktør på skrivebua er. jeg lurte på om det ikke hadde vært gøy med et chate sted der man kan gi tips og ideer til andre påloggede medlemer som står fast? jeg begynte å tenke på dette her for lenge siden men viste ikke helt hvor jeg skulle skrive til dere, men dere leser gjennom dette så.

02/01/2009 02:05

 
    Tusta!
litt lengre opp stod det noe om at skrievbua hadde snart vært i 11 år så vis jeg hadde begynt når jeg var null )som jeg ikke tror jeg hadde)så hadde jeg fortsatt vært medlem nå men det er noe jeg ikke forstår hvordan rekker dere å lese hjennom alle komentarer og svare på komentarer lese hjennom historier og samtidig passe på at det ikke er noe som er MOT reglene?

02/01/2009 13:10

 
    Mona (red.)
diamant2, vi har diskutert dette med chatterom, og foreløpig har vi funnet ut at vi ikke gjør noe med det. Men man vet jo aldri...

Tusta!, Du vet... Vi er utrolig raske av oss... =0)

02/01/2009 14:08

 
    koneko
ka vil skje om ein bruker prøve å slette ein tekst der det står fjærnet grunnet plagiat? eg bare spør. godt nytt år t heile den fantastiske redaksjonen:)!

04/01/2009 16:47

 
    Lost Fairy
jeg får ikke sent noen e-post men lurte på om jeg kunne bli sølvbruker. det er noe i veien med pcen min. forresten det må være morsomt å jobbe i redaksjonen. å lese alle de tekstene må jo også være gøy:)

04/01/2009 17:22

 
    Mawara
jeg lurte forresten på om det i det hele tatt er noen som er æresmedlem på bua... Bare litt nysgjerrig, hihi. :P

05/01/2009 12:14

 
    Mona (red.)
koneko, man kan ikke slette en tekst som er merket med "Fjernet grunnet plagiat". Da må kontakte redaksjonen, siden det kun er oss som kan gjøre det.

Coolgirl, du har rett, det er morsomt å jobbe i redaksjonen =0). Når du har vært litt mer aktiv, kan du spørre på nytt om å bli oppgradert =0)

fantasy-tøtta, nysgjerrighet er en god ting. I stedet for å forklare det her, kan du se på Oppslagstavlen. Der har vi forklart hva som skal til =0)

06/01/2009 10:03

 
    TazGold
Lenge leve Bua.

Mona og Tonje, dere gjør en kjempejobb.06/01/2009 13:14

 
    synne123
Hei og bra tekst


07/01/2009 12:02

 
    Mona (red.)
TazGold, Tusen takk! Artig at du er "tilbake igjen" etter et aldri så lite opphold her i fjor =0)

Tusen takk til synne123 og Maren Jørgensen =0) Maren, jeg tror du beskriver det mange føler. Vår intensjon er nettopp det at det skal føles befriende å sende inn tekster til Skrivebua. Lenge leve skrivegleden =0)

07/01/2009 13:26

 
    Appelsinpiken:)
Hei:) Kjempeflott med litt info og sånn! :) Bare lurer på noe.. Jeg er ny her, og lurer på hvordan man fører til venner på vennelisten? Må man sende forespørsel eller noe?
Bare lurte:)


09/01/2009 13:27

 
    nattapijah
til Appelsinpiken:)
for å føre venner til vennelista di må du gå inn på profiler, der ser du et bilde av en blå penn ved siden av hvert navn. for og legge til en venn, trykker du enkelt og greit bare på bildet av penna. =D
~Nattapijah~


09/01/2009 23:26

 
    nattapijah
Ps. bua må ALDRI legges ned!!! jeg hadde ikke kunnet leve uten skrivebua! har den som startside på maskinen min faktisk!=D tihi=)
~Nattapijah~

09/01/2009 23:28

 
    Likesjarmløsometpostkortstativ
Ja, tusen takk for alt du gjør her på bua Mona !
Jeg er virkelig takknemlig for alt du gjør for alle unge skribenter i hele landet.
Så oppdaget jeg noe morsomt . Jeg antar at det er en feil , men på en mystisk måte har jeg havnet på vennelista di ? Ikke for at det gjør noe , men jeg skulle gjerne likt å vite hvorfor? :)
Så, siden jeg er bronsebruker og rimelig ny på bua , så snapper du vel denne opp håper jeg.


10/01/2009 02:23

 
    Mysterygirl
ÅJ, såppas:D jeg er utrolig, ( kan ikke sette ord på det) glad for at Skrivebua finnes:) det er så positivt å kunne få god og dårlig kritikk på tekster;) da blir man bedre :D jeg elsker bua, og er der så ofte jeg kan :D
skrev mye før, men da visste jeg ikke hva jeg skulle gjort!
om bua blir lagt ned, da kan man stole på at jeg protesterer. jeg og de andre medlemmene :D:D dette er det beste nettstedet :D

STÅÅ PÅ!!! Bua skapet godt miljø, og er til STOR,STOR GLEDE for så mange :D
Glad du skrev litt om hvordan det er å jobbe her i skrivebua:)) det var utrolig intressant å lese :D

*mysterygirl*

10/01/2009 10:31

 
    Mona (red.)
Appelinpiken fikk hjelp av nattpijah Dere som har vært her en stund hjelper de som er nye =0) Flott!

Vi snapper opp det meste, du som påstår at du er likesjarmerendesometpostkortstativ =0)

Mystiske ting viser seg å være helt naturlig... Det var ei som ville legge deg til som venn, =0), og som ikke fikk det til. Da måtte jeg prøve å hjelpe, og testet på min profil. Slik kom du inn på min venneliste. Jeg skulle hatt alle dere på vennelisten min, men det går jo ikke når vi har over 10 000 medlemmer... Men det rare er at du har klort deg fast, og jeg må få vår dataansvarlige til å slette deg fra listen, og så langt er vi ikke kommet... =0)

TAKK for skryt, mysterygirl, likesjarmerendesometpostkortstativ, nattpijah og Appelsinpiken:)!

14/01/2009 09:37

 
    KoseMoseOverDose i Sovepose
Kan vi bli venner på skrivebua`??

14/01/2009 10:07

 
    Mona (red.)
Man kan fint være venner på Skrivebua =0)

Et nettsted er et nettsted, og man skal alltid være forsiktig med å møte noen man blir kjent med over nett.

14/01/2009 10:16

 
    Likesjarmløsometpostkortstativ
Å , tusen takk for det. Jeg stusset litt over det der. :)

14/01/2009 16:20

 
    Friday
Du og de andre i redaksjonen gjør en super jobb! ^^
At dere har ordnet slik at vi har fått et så bra tilbud er kjempeflott! :-D

Mange klemmer fra Frida =D

20/01/2009 19:07

 
    skifan
Jeg synes du og de andrei redaksjonen gjør en kjempe jobb. Jeg er utrolig glad for at et sted som SKRIVEBUA finnes. Det har hjulpet meg veldig til å bli en flinkere skriver.
Hilsen skifan

20/01/2009 19:19

 
    Mona (red.)
På vegne av de andre i redaksjonen og meg, takker jeg og neier, Friday og skifan. Det er kjempeflott at dere synes Skrivebua gir inspirasjon. =0)

21/01/2009 13:16

 
    Love-angel
Hei Mona!

Jeg ville bare si at jeg synes dere i redaksjonen gjør en super duper jobb!
Også ville jeg si at Skrivebua er et fantstisk sted, det gir meg masse inspirasjon. Og alle de flotte komentarene jeg får fra andre varmer virkelig! Det gir meg mere inspirasjon og energi!

Store klemmer fra Hanna<33

27/01/2009 16:09

 
    Mona (red.)
Tusen takk! Stort smil og stor klem sendes tilbake til deg Love-angel =0)

28/01/2009 10:42

 
    alfene
Tusen takk til redaksjonen som skapte skrivebua!
Dere gjør noe som er helt utrolig for mange i Norge=D Jeg er veldig glad i skrivebua=D du burde søke på google og se på: kennel tangetoppen, og se på bilder fra "valpekjøpere 4" der er det bilder av hunden min som heter Rambo den er så søt!
tusen takk fordi dere lagde skrivebua uansett=D=D=D=D=D=D=D=D=D=D 3>3>3>3> elsker skrivebua=+)

02/02/2009 10:14

 
    Mona (red.)
Tusen takk, alfene! Som alltid varmer det med gode ord =0). Du, var det den hvite eller den sorte som var din lille bokservalp? Måtte ta meg tid til å kikke på bildene, vet du.

02/02/2009 12:07

 
    Skrivefrøken
Jeg elsker skrivebua. Det er kjeeeempebra at dere lagde den=D Hadde det ikke vært for dere hadde ikke skrivebua vært til. Jeg er så glad i skrivebua. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten den.

04/02/2009 18:29

 
    koneko
Mona, jeg må spørre. hva er gult kort? så du skreiv det til en på diskusjonstorget, kan du være så snill og forklare meg hvordan dette advarsels systemet fungerer?

07/02/2009 15:07

 
    Mona (red.)
Tusen takk for fine ord, Skrivefrøken!

koneko; Det er bare talemåte. Gult kort er hentet fra fotballverdenen, og er ikke noe vi har innført på Skrivebua :0)

10/02/2009 09:47

 
    emmern
oj dere er kjempe viktige og gjør en helt fantastisk jobb. :P digger dette nettstedet. :)
godt jobba/jobber (jada vet det ikke er noe som heter det, men poenget mitt var at dre gjør en god jobb). :P

klem Emilie

12/02/2009 11:46

 
    bettia
bare lurte på en liten ting; hvem er det som er månedens forfatter? det står bare for januar...
;-)


12/02/2009 13:54

 
    Mona (red.)
=0) Det er så hyggelig å få tilbakemelding på at vi gjør en god jobb! Tusen takk, emmern13 =0)

bettia; Månedens forfatter i februar er Arnt Birkedal. Se Forfatterstafetten for de andre som klare =0)

12/02/2009 13:58

 
    Nero
Vel, de andre har vel sagt det meste. =)
Dere gjør en superduper jobb! Jeg, i likhet med mange andre her, er glad for Skrivebua eksisterer.
Livet hadde aldri vært den samme uten Bua. =D

- Nero

23/02/2009 11:02

 
    Mona (red.)
Livet hadde aldri vært den samme uten Bua. =D. Hmm, det var poetisk sagt, Nero. Takk skal du ha =0)

25/02/2009 10:45

 
    Beliar
Shit, det stemmer faktisk, Nero.

Da jeg var ny her så la jeg ut et par tekster av og til, skreiv aldri kommentarer, fikk aldri kommentarer, var nesten aldri innpå.

Men siden skrivinga er det viktigste i hele livet mitt, og dette i stor grad er med på å oppmuntre meg til å forstette å skrive, og har fått meg til å sett på tekster som jeg leser også på en helt annen måte med et helt annet blikk, så er det blitt veldig, veldig hyggelig å være her, og faktisk ganske viktig også.

Før kommenterte jeg tekster for å få kommentaerer tilbake (yeah!), nå kommenterer jeg fordi jeg har fått en spesiel interesse på å gi tilbakemeldinger til folk angående både det ene og det andre.

Denne forklaringa er megadårlig, men jeg er skrekkinngytende glad for at jeg har havna her, blitt kjent med flere fete folk.
Jeg har faktisk en X som jeg ble kjent med fordi at han leste en serie som jeg skreiv, og gjennom dét blei vi kjent, og på grunn av det ble vi seinere kjææærester.

Også tror jeg at jeg har fått et tettere forhold til en viss person som gir meg abSTINEnser fordi jeg er avhengig av den, på grunn av denne sia, fordi man ser tekstene til hverandre.

Det er så oppmuntrende og hyggelig at det går nesten ikke ann.

02/03/2009 11:58

 
    Beliar
Btw, jeg vil også bli medredaktør/medredaktørassistent (yeah!) når jeg blir stor.
*planlegge fremtiden*

02/03/2009 12:05

 
    beatrice
Ville egentlig bare takke for det utrolig fine arbeidet du legger ned på denne siden. Jeg aner virkelig ikke hva vi ville gjort uten deg her=)

03/03/2009 20:33

 
    Mona (red.)
Hva kan jeg si..., bortsett fra å ydmykt bøye mitt hode og takke for så fine ord... Hmm, flere som er ute etter jobben MIN... =0)

05/03/2009 10:20

 
    Synne.e
Det virker som en morsom og spennende jobb;) Jeg ble (som flere) fristet av det du skrev, jeg kunne godt tenkt meg å jobber her:D

Og så må jeg få si at jeg er sååå takknemlig for at du og de andre som jobber her gjør det mulig for oss å skrive og kommentere tekster;)
Tusen takk!

Dere må aldri finne på å slutte å jobbe her, sånn at det blir lagt ned! Da vet jeg ikke hva jeg gjør.

Stor klem fra Synne.e, og som jeg sa i stad, tusen hjertelig takk for at dere gjør alt dette for oss!:D

05/03/2009 14:11

 
    Eiketreet
Jeg er enig med Livvy og Synne, du må bare passe på jobben din Mona!! Det er nok mange flere enn oss som kunne tenke seg å ha jobben! Tenk så stilig å jobbe i Skrivebua... *drømme*
Nei, jeg elsker skrivebua<33 Lever for den<33

05/03/2009 14:31

 
    koneko
eg å vil jobba i skrivebua:)

09/03/2009 13:26

 
    Håndballjenta!
Hei! lurer på en ting, hvorfor blir ikke diktet mitt godkjent snart?


14/03/2009 19:13

 
    nice_965
Skrivebua er bare et så fantastisk sted!
Jeg DIGGER den!
Tusen takk til redaktørene også, for uten dere ville nok ikke bua vært her:)

14/03/2009 19:41

 
    Hamzizzi
Jeg ELSKER skrivebua!!!!!!!!!!!!!!!
Og jeg DIGGER fortellingen din.
Takker alle redaktørene for å ha lagd denne KULE nettsiden^-^

MVH:
Hamzizzi

14/03/2009 21:07

 
    Mona (red.)
Tuuusen takk, Synne.e, Eiketreet, koneko, nice_965 og Hamzizi =0)

Håndballjenta!, du får sjekke og se om ikke diktet ligger ute nå. Hvis det ikke gjør det, må du sende oss en mail =0)

16/03/2009 13:29

 
    kottyaa
skrivebua e kjempebra !

17/03/2009 09:51

 
    Edna
Heei :) , dette er et spørsmål som ikke har sammenheng med teksten din, det er jo litt dumt å skrive det her da men viste ikke hvordan jeg ellers skulle gjøre det. Jeg har en venninne som ikke finner ut hva passordet hennes var, hvordan kan hun finne passordet sitt ??

21/03/2009 18:42

 
    Mona (red.)
Edna, det går så greit.
Hun kan sende redaksjonen en e-post med brukernavnet, og be oss fikse et nytt passord =0)

23/03/2009 10:20

 
    Mona (red.)
kottyaa, det er fint for oss å høre at du liker Skrivebua. Takk skal du ha =0)

24/03/2009 22:17

 
    Eiketreet
Jeg ville bare benytte anledningen til å si:
God påske, Skrivebuaredaksjonen!
Jeg er Utrolig glad for jobben dere gjør her :-D
Skrivebua er alt for meg!
Hvis jeg ikke er inne hver dag, blir jeg helt *uææh* neste dag når jeg får tonnevis med tekster jeg ikke fikk lest dagen før x)
Skrivebua er best, sånn er det bare!
Så ha en fin påske, Mona, Tonje og alle dere andre :-D
Klem fra Eik
*hjerte*

06/04/2009 09:23

 
    Mona (red.)
... da vil jeg også benytte sjansen, og ønske deg, Eiketreet, og alle andre Buafolk en riktig søt og hyggelig påskeferie!
Hilsen Mona, Tonje og resten av gjengen =0)

06/04/2009 13:42

 
    Nukla
Jeg synes redaktørene gjør en flott jobb! Stående applaus til dere! Jeg har vært bruker på Skrivebua i 5 dager, og lest en del tekster og kommentert. Det er utrlig mye bra her! Flott at dere laget denne siden! Den inspirer virkelig til skriving! Kommer ikke på noe negativt om Skivebua. Så vidt jeg kan se, er dere flinke til å velge ut hvilke tekster og kommentarer som skal legges ut. Det gjør at jeg føler meg trygg mot kommentarer som ikke er saklige, eller tekster som henger ut noen.
Hilsen Thekla, som er VELDIG fornøyd med Skrivebua:D

06/04/2009 16:43

 
    Den søte jente
Hei! jeg har sendt inn noen tekster men de kommer ikke opp jeg skjønner ikke hvorfor det er to dager siden jeg sendte dem 10april 09 og nå når jeg skriver dette er det 12april 09 så hvorfor og hvor lang tid tar det for tekstene mine kommer?? ikke for og klage jeg bare lurer på XD

12/04/2009 17:53

 
    Mona (red.)
Hei Den søte jente, velkommen til Skrivebua.

Jeg skjønner godt du blir frustrert... Men det er fordi vi har hatt fri i påsken. Dere som er bronsebrukere må dessverre vente på at vi godkjenner tekster og kommentarer.

Men med din aktivtitet skal du se du blir gullbruker om ikke lenge. Les det som står på Oppslagstavlen og Regler/info. Lykke til. =0)

Thekla, tusen takk! Vi takler kritikk, men blir fryktelig glade for skryt... =0)

14/04/2009 11:06

 
    Ferskenstein
Heisann Kjære Mona... Jeg er så utrolig glad for at du er (med)redaktør her på skrivebua, for su er så fryktelig snill. Alle spørsmålene jeg har stilt deg til nå, har du svart på. Og du gjør det på en vennlig måte. Det varmer hjertet mitt. Jeg er blitt veldig glad i Skrivebua, og den tiden jeg har vært medlem har hvert fantastisk. Hver dag gleder jeg meg til å gå inn på Skrivebua for å se på nye kommentarer. Det er så utrolig gøy. Jeg har fått noen få gode venner, og er fornøyd med hva jeg har oppnått. Så jeg vil gjerne takke deg og de andre som har vært med på å skape Skrivebua. Dere har hjulpet meg med skrivingen, og ikke bare meg...
TAKK.....:3

15/04/2009 12:45

 
    Malene12 år-digger-skrive
Heisann Mona! digger fortellingen din!
Jeg syns dere i redaksjonen gjør en fantastisk jobb! Jeg har lært masse her! takk.

19/04/2009 20:03

 
    Mona (red.)
ElinD, næmen... tusen takk! Det varmer et medredaktørhjerte, virkelig!

Siden det er jeg som har den daglige driften. støter dere ofte meg når retting skal gjøres og spørsmål besvares. Jeg synes det er flott at dere er engasjerte, det skal bare mangle at dere får svar når dere spør =0)

Det er kjempefint at du har fått venner på Skrivebua. Jeg håper alle som kommer inn her får oppleve det samme som deg. Jeg har lagt merke til at du er flink til å ønske andre velkommen, og det er kjempebra. Dere er ganske mange som er flinke til det! Vi setter umåtelig pris på det, siden vi ønsker at Skrivebua skal oppleves som inspirerende, inkluderende og trygt.

Malene12-digger-skrive, tusen takk til deg også! Du er en av de som har funnet deg godt til rette her, og det er fint for oss å få tilbakemeldinger på det som fungerer.

Generelt; skulle det være noe som ikke er så bra, må dere ta det opp med oss. Vi følger med så godt vi kan, men vi ser ikke bort fra at en sleivkommentar e.l. kan glippe. Da er det greit for oss å bli gjort oppmerksomme på det.

21/04/2009 11:19

 
    Luckyyy
Det var kjempefint at du skrev dette her:D
Fint for oss som bruker skrivebua å får vite alt dette:P

Dere i redaksjonen gjør en fabelaktig jobb!!!

Klem fra Lucky!

26/04/2009 18:16

 
    Padfoot
Syns dere gjør en utrolig bra jobb her, jeg :D


30/04/2009 10:48

 
    Mona (red.)
Ah, flere gode ord... Tusen takk, Luckyyy og Sandra93! Jeg blir rørt, jeg... Det er godt å vite at dere trives =0)

30/04/2009 11:07

 
    Håndballjenta!
Heihei!
Jeg elsker det du gjør på skrivebua, du gjør en vindunderlig jobb. Med deg her, trives jeg veldig godt:D
<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

19/05/2009 15:20

 
    Mona (red.)
Det var fantastisk hyggelig sagt, Håndballjenta!... Heldige meg som får slike oppmuntrende ord =0)
Du og de andre på Bua, som er en sånn utrolig flott gjeng ungdommer, gjør at jeg elsker å jobbe her, bare så du vet DET =0)

20/05/2009 10:12

 
    koneko
mona, nå mase eg anntagerlig håvet av stakkars, lille deg. men eg lure bare på ein bitteliten ting.dåkår seie at dåkår ikkje legge ud øvesettelsår, men kanman legga ud ein øvesettelse av ein tekst man sjøl har skreve? foreksempel, hvis du har skreve ein tekst pånorsk, å øvesette den t engelsk, eller svensk, eller dansk. kan man da legga dette ud på skrivebua? eg må spør, fordi eg ska øvesetta någe eg holde på med å skriva, å derfor må eg å ha et svar.

20/05/2009 11:48

 
    Just Mee!
skrivebua skal alri legges ned. jeg elsker dette stedet. faktisk så va det tilfeldi at jeg fannt denne siden. skulle søke på en side og hadde vist nok skreve adressen feil og da pluppet denne siden opp. siden dess har jeg blirr forelsket i skrivebua. for et fantastisk sted;)
just love it<3

21/05/2009 02:00

 
    Mona (red.)
Oversettelser går bra, så lenge det er til engelsk eller norsk, koneko. Ånei, du. Du maser ikke håvet av meg =0)

Just Mee!, det er godt at tilfeldigheter kan lede en på rett vei =0)

22/05/2009 09:44

 
    Hettedyret
Kule regler!
Det høres kult ut å vere medredaktør ass, men kanskje bittelittegranne slitsomt:-)
Du gjør en kjempebra jobb her!!!

Go Mona!!!

26/05/2009 09:26

 
    Mona (red.)
Jepp, det er helt topp, Hettedyret =0)
Slitsomt... Tja. Når man har lest gjennom sånn ca 5 -800 bidrag og kommentarer, rettet, svart og forklart, så kan hodet være bittelittegranne tungt. Men det er jo artig, og spesielt artig er det når vi får så gode tilbakemeldinger =0) Takk skal du ha.

26/05/2009 10:25

 
    Lacrime di Giulietta
Åhh, så kult! Jeg er så glad at dere har lagd skrivebua, den beste siden EVER!!! Det er så gøy å skrive, og jeg har møtt mange, mange gode skrivere her:9 JEg er veldig glad for at DU er her og hjelper oss med det vi trenger!

Ok alle sammen, En, To, Tre:

HURRA FOR MONA!

HURRA FOR MONA!!

HURRA FOR MONA!!!


KLem klemklemklemklemklem fra lille SnilleMy

Atra esternì ono thelduin!

PS: Ha lykken med deg, Mona svit-kona.

03/06/2009 12:22

 
    Mona (red.)
Oj, det var litt av en kommentar, SnilleMy! Tusen, tusen takk for de fine ordene =0) Du, hva betyr Atra esterni ono thelduin?

03/06/2009 15:13

 
    Gur
Som så mange allerede har sagt synes jeg du gjør en kjempe jobb:D

En ting jeg ikke visste, var at du også får mail når vi oppdaterer profilene våre, da fikk jeg dårlig samvittighet, for jeg oppdaterer og redigerer den litt for ofte..:P beklager det!

Jeg vil bare si at jeg er kjempe takknemlig for skrivebua, skulle ønske jeg oppdaget den tidligere. :)

Guro:)

05/06/2009 11:53

 
    Mona (red.)
Tusen takk, Gur =0)
Du må bare oppdatere profilen din. Det er kun den sist endrete jeg ser på. De andre blir slettet, så det er ikke noe å tenke på =0)

05/06/2009 13:44

 
    Gur
åja, ok:)

ps. Atra esternì ono thelduin betyr: Ha lykke med deg.

05/06/2009 16:45

 
    painandchocolate
Mona; Skulle ikke forfatterkommentarene komme i går? :P Jeg har ikke fått (enda), desverre:(

09/06/2009 15:56

 
    Mona (red.)
Vi har ikke fått noen forfatter ennå, men vi håper det ordner seg, painandchocolate... =0)

10/06/2009 09:46

 
    Beliar
Hallais. Veit du hva for noe grusomt som har skjedd nå, eller?
Jeg blei litt sånn SMÅÅÅÅprovosert over en viss porno vs overgrepgreie, og nå tør jeg ikke sjekke mailen min, fordi jeg er så overfølsom. Jeg tenkte jeg skulle la den ligge noen dager og SÅ åpne den, men nå har jeg venta LENGE, og det går fremdeles ikke.

Så kjære psykolog Mona - neida, men ØHØHØHØ.
Veit du noe om hva som "skjer med det a"? .___.
Jeg hadde den greia med Tonje egentlig, men jau, EHEHEHE.

Feige lille Beliar.

10/06/2009 09:56

 
    TazGold
Spør om Tore Hay vil være månedens forfatter? :) Tidligere norsklærer av meg, men han har nå gitt ut et par bøker.

10/06/2009 10:25

 
    Mona (red.)
Du kan trygt åpne mailen din, Beliar =0)
Vi har ikke sendt deg noe på lengeee... Du må ikke være så overfølsom for mail fra oss. Noen ganger vil vi det bare godt, skjønner du =0)

TazGold, godt tips. Bor han på Evenkjer?

10/06/2009 10:40

 
    Beliar
Nei, jeg skal vedde på at dere gjør det bare for å være slemme. ;'(

Neidå men jeg er hysterisk som person.
Uansett;

hvordan er det dere huker tak i disse forfatterne, egentlig?
*Få morsomme bilder i hue*

10/06/2009 10:42

 
    TazGold
Ja, i det strøket ja :)

10/06/2009 10:42

 
    Mona (red.)
Æsj, Beliar. Du har gjennomskuet oss her vi sitter i det onde hjørnet =0(...

Det er Norske Barne- og ungdomsbokfattere som ordner forfattere til oss. Bort med morsomme bilder i hue =0)

TazGold, takk! Skal se hva vi får til. Det begynner å haste.

10/06/2009 12:00

 
    GuRo ka
kjempe bra mona det er bra vi
har deg :0) hilsen GuRo ka

10/06/2009 14:50

 
    Mona (red.)
Tore Hay kunne ikke nå, men stiller gjerne en annen gang. Det ser ut til å løse seg. I morgen legger jeg ut et navn på Forfatterstafetten... =0)

GuRo ka, og jeg er glad som har dere =09

10/06/2009 15:00

 
    Anette13
Kjempefint Mona! Du gjør jobben din kjempebra, og det er fint vi har deg!

22/06/2009 14:37

 
    Mona (red.)
Har jeg verdens beste jobb?! Ja! Tusen takk, Anette13 =0)

23/06/2009 10:00

 
    Peppers Venn
Jeg vil, som så mange andre, bare si at denne siden er fantastisk, og du gjør en flott jobb. Jeg har aldri funnet et sted hvor responsen har vært mer seriøs, hvor tekstene gir mer mening, og hvor folk er mer dyktige til det de interesserer seg for - skriving. Jeg er evig takknemlig, Mona, for det du gjør. Tusen takk.

- Peppers Venn.

12/07/2009 00:23

 
    Mona (red.)
Tusen takk! Det er fantastisk hyggelig med en slik tilbakemelding, Peppers Venn.
Det er flott at dere gir uttrykk for at dere trives her, og at dere skjønner at vi gjør vårt beste for at Skrivebua skal være et seriøst, morsomt og givende nettsted =0)

24/07/2009 08:46

 
    koneko
alle snakke om psykolog, kan någen forklara meg poenget bak heile
greia? ka har skrivebuatreff med psykolog? ka det går ut på? någen så kan forklara? mona, for eksempel, ellerr ein annen snill skjel.

24/07/2009 20:40

 
    Mona (red.)
Hm, koneko, jeg skjønte ikke hva du mente mht psykolog... Er det noen som har nevnt det i forbindelse med Skrivebuatreffet?

28/07/2009 13:09

 
    koneko
ja ka e det heile psykolog greiene går ut på? iritere meg at folk liksom tror at andre stakkarer e virtuoser, å droppe å sei ka psykolog
opplegget går ut på. så då må den genialle mona sei meg det.

28/07/2009 19:10

 
    Mona (red.)
Nei, beklager, koneko, men jeg vet ikke =0)

29/07/2009 10:35

 
    Nukla
Jeg har kommentert denne teksten før, så nå vil jeg bare stille et spørsmål: går det ann for redaktørene å redigere sms-tekster? Kan være greit å vite, hvis man f.eks. skriver det samme ordet to ganger *hostekremte*29/07/2009 20:32

 
    Mona (red.)
Ja, Thekla, vi kan også redigere sms-tekster =0)

30/07/2009 10:21

 
    Lisa Loop
Tusen takk til redaksjonen som gjør en kjempebra jobb!
Her kommer to ting jeg lurer på:
1.er dere mange som leser tekstene som sendes inn?
2. hender det at dere/du ikke får lest alle tekstene som er sendt inn samme dagen?

Lisa Loop

16/08/2009 23:07

 
    Mona (red.)
Tusen takk til deg, Lisa Loop =0)

1. Det er stort sett jeg som leser, men når jeg er borte, er det to eller tre som også leser.

2. Vi har fri i helgene, så det bronsebrukere sender inn fredag ettermiddag, lørdag og søndag, kommer først ut på mandag formiddag. Det kan hende at vi ikke rekker å lese alle e-poster som gullbrukere sender inn samme dag, men vi leser dem i etterkant.

Vi leser først alle bidrag/kommentarer som må godkjennes slik at de kommer fortest mulig ut.

Håper du fikk svar på det du lurte på =0)

17/08/2009 12:21

 
    Mona (red.)
Takk skal du ha, Elisa =0)
Vi tar en ting av gangen, og da går det bra. Det er kjempefint å høre at du føler at du har nytte av Skrivebua. Det liker vi å høre =0)

18/08/2009 14:08

 
    koneko
du spurte ein plass her om det va fler som va ute etter jobben din?
då ska eg svara et høyt og tyderlig ja!
men, då måtte dåkår ha øvelevd med syngingå mi, å det e ikkje sikkårt dåkår hadde gjort:) neida, eg ska ikkjestjela jobben fra na Mona, med mindre hu ber meg om det.

22/08/2009 16:51

 
    Mona (red.)
Foreløpig sitter jeg godt, koneko, men man kan aldri vite :0)

24/08/2009 13:54

 
    Lina Al-Saadon
Hei :-)

Er det mulig for meg å stige opp til sølvbruker? Jeg har sendt inn mange gode tekster, men venter kun på godkjenning. Vil gjerne at du tar en titt innom profilen min og mine tekster når du har tid og når mine tekster har blitt publisert.

Jeg synes Skrivebua er veldig gøy så langt, og synes det er utrolig morsomt å både skrive tekster og lese andres tekster! Det er gøy med tilbakemeldinger, og jeg håper på å få mer tilbakemeldinger på de andre tekstene mine, spesielt fra dere redaktører, vil gjerne høre din mening om diktene jeg skriver når de som sagt publiseres :-)

Hilsen Lina.


27/09/2009 17:24

 
    Mona (red.)
Hei og velkommen til Skrivebua, Lina Al-Saadon =0)
Jeg ser du er ivrig, og det du har sendt inn, ser bra ut. Du kan bli gullbruker, siden du er så ivrig med å kommentere =0)
For ordens skyld ber jeg deg lese reglene våre, og ønsker lykke til =0)

28/09/2009 12:28

 
    Lina Al-Saadon
Tusen takk for at jeg ble gullbruker Mona =) Det setter jeg stor pris på, og jeg lover å ikke misbruke tittelen jeg har fått. Tusen takk, nok en gang. Dere vil ikke angre :-)

Kan du gi meg tilbakemelding på noen av diktene jeg har skrevet?

30/09/2009 13:34

 
    Mona (red.)
Bare hyggelig, Lina Al-Saadon =0)

Jeg kan nok ikke gi deg tilbakemelding på diktene. Det er det dere som bruker Skrivebua som gjør. Du kan jo også be om forfatterkommentar, om du vil =0) Se Forfatterstafetten.

01/10/2009 14:05

 
    Silly96
Hmmm, jeg bare lurer på en ting.....Ei vennine av meg prøvde å bli venn med meg og gikk inn på profiler, det som var litt rart var at jeg ikke var der.......... ER det fordi jeg ikke har lagt inn tekster eller noe, eller har dere sletta meg.....


05/10/2009 12:25

 
    Mona (red.)
Velkommen til Skrivebua, Silly96.
Det stemmer, profilen vises ikke før du har lagt ut en tekst eller en kommentar =0)

05/10/2009 12:55

 
    Silly96
Oki, men nå håper jeg bare dere godtar teksten min da ;-) Forresten vil jeg gjeren ha en melding på hvordan du synes teksten min var, vil jo ha ting jeg kan øve meg på så jeg blir bedre;-)

06/10/2009 16:58

 
    Mona (red.)
Vi har mottatt to bidrag fra deg, Silly96, og de ligger ute nå.
Hvis du sender noe inn på ettermiddagen kommer det ut neste morgen. Vi jobber ikke døgnet rundt, skjønner du =0)

Litt av poenget med Skrivebua er at dere kommenterer hverandres tekster. Vi har mange her som er flinke til å gi gode tilbakemeldinger =0) Redaksjonen kommenterer ikke noe, men du kan hvis du vil, melde deg på Forfatterstafetten.

07/10/2009 09:10

 
    Silly96
ok, lagt u flere tekser nå ;-)

07/10/2009 14:15

 
    I'm one
Heiheihei Mona :)

Du , jeg synes å huske at jeg har sagt dette før, sikkert lenger oppe her, men jeg tror jeg skal si det igjen.
Jeg er så utrolig takknemlig for det dere gjør her på bua, at dere gir denne muligheten til oss som har lyst til å skrive, muligheten til å få konstruktiv tilbakemeldinger på det vi gjør og å bli kjent med andre som har samme interesser som oss.
Det at dere, og spesielt du alltid retter med et smil (Tror jeg da :P) .
Jeg , og sikkert mangemangemange, ja, sannsynligvis alle her på bua er utrolig glad i Skrivebua og for at dere gjør den jobben dere gjør.
Så jeg må bare si tuusentuuusen takk for at dere gjør det dere gjør <3

-- Vilde

02/11/2009 17:53

 
    I'm one
ÅH , jeg leste nettopp det Mona sa om at skrivebua kanskje forsvinner snart etter dette året?!
hvaa kan vi som medlemmer gjøre for at det ikke skal skje ?

-- Vilde

02/11/2009 17:56

 
    Mona (red.)
Åh, I'justsomeone (ogikkebarenoen,nei). Blir vi lei av skryt? Ha, nei du.
Vi tar det ikke som en selvfølge og vi blir like glade hver eneste gang vi hører noe positivt =0).
Og jeg kan love deg at smilefjeset er ekte, også når det rettes =0)

Hm og tja... Fakta er at vi har midler til og med juli 09, og vet ikke helt hvordan det blir, selv om det jobbes i kulissene med å beholde Skrivebua. Vi håpet på penger på statsbudsjettet, men det fikk vi ikke. Det er Kulturdepartementet som eventuelt kan bevilge midler til drift av Skrivebua...

03/11/2009 11:22

 
    SeaH.
Er det juli 2010 du mener, eller mener du at vi hade midler til juli 2009?

Hva kommer til å skje da? Jeg vil ikke at skrivebua skal forsvinne:(

Dere i redaksjonen gjør forresten en fantastisk jobb:D

03/11/2009 11:50

 
    Mona (red.)
Æsj, skev jeg 2009...? Jeg mener selvfølgelig juli 2010, thoughts2am. Det jobbes med det, men vi vet ikke.
Tusen takk for rosende ord =0)

03/11/2009 12:19

 
    I'm one
Åh , håper så utrolig at det går bra !

03/11/2009 14:44

 
    teddy
bra tekst håper det går bra=)

06/11/2009 08:05

 
    Friday
Har dere en oversikt over hvor mange brukere Skrivebua har til sammen? :-)
Hadde vært interessant å vite. ^^

07/11/2009 13:44

 
    Mona (red.)
I følge vår statistikk har vi siden 2004 registrert 14940 brukere, Friday =0) Men der i finnes det brukere som ikke er aktive og/eller som har laget seg flere brukere.
Antall aktive varierer, så det kan jeg ikke si så mye om.

09/11/2009 13:12

 
    Friday
Neivel, skjønner. ^^
Men det finnes i hvert fall utrolig mange registrerte brukere som har en profil. ^^
Og det er mange aktive brukere på Skrivebua også, for det er et kjempebra nettsted. :-D

14/11/2009 16:33

 
    Joppe
jeg er veldig inspirert ev hva du skriver.
Men jeg vil gjærne at du skal skrive litt flere tekster det hadde vært gøy og lest dem ogdå. Så kan du skrive en tekst til tror du?

Klem Joppe

16/11/2009 18:56

 
    Mona (red.)
Takk skal du ha, Friday =0)

Joppe, koselig å høre at du likte det jeg skrev. Hvem vet, kanskje jeg slår til med en tekst eller noe en vakker dag =0)

17/11/2009 09:05

 
    Emmii
Hei mona. Først må du unskylde at jeg stiller et spørsmål på denne måten, men for å si det kort, så er det ikke alt pcen klarer.
Det jeg lurer på er om Sira kunne få bli oppdatert. jeg vet det er rart at jeg stiller spørsmålet, men jeg Sira vet ikke hva man skal gjøre tror jeg. Hun vet ikke engang at jeg spør deg.For hun har skrive talent, det vet jeg. Hun har aldri egentlig brukt det noe særlig. Men etter at jeg viste henne skrivebua har hun skrevet mye mer. Hun sitter liksom fordypet i fortellingen. Jeg tror bare at hun ville bli så glad og enda mere skrivelysten hvis hun ble oppdatert.

Dette er kun et spørsmål fra meg for Sira, men det er din avgjørelse. Og hvis du tror at det er Sira som har spurt meg om jeg kunne spørre deg, så tar du feil. Du må rett og slett bare tro på meg, men jeg skjønner hvis du ikke gjør det.

Håper det beste.
Klem fra meg<3

18/11/2009 17:22

 
    smilie :)
det er bra vi har dere i redaksjonen

18/11/2009 19:28

 
    Mona (red.)
Emmii, det går fint å spørre her. Du har helt rett, og får ta en titt på Sira sin profil =0)

smilie :), takk skal du har. For oss er det bra vi har dere =0)

19/11/2009 09:43

 
    teddy
hei mona kan du lage en fader til meg og lege mei til som venn og foresten skrivebua er sikelig bra jeg syns at det er domt at jeg ikke har tid så ofte

19/11/2009 11:51

 
    Evenfyr
Hei, Mona jeg lurte på om jeg kunne få bli oppgradert. Da kommer jeg til å skrive mer og bli glad.
Fra Evenfyr

19/11/2009 13:21

 
    Mona (red.)
teddy, jeg skal finne en fadder til deg. Jeg sender deg en mail =0)


Evenfyr, jeg sender deg en mail =0)

19/11/2009 14:14

 
    smilie :)
til dere i redaksjonen jeg lurte på om jeg kan bli oppgradert til gullbruker
klem smilie:)

19/11/2009 14:29

 
    Krisu
Fint å få vite vordan det er å vere medredaktør,
det hørest veldikt kjekt ut sån som du skrev det.
Håper det er like kjekt som det hørest ut som:)

19/11/2009 15:09

 
    Mona (red.)
smilie :)
Ta en titt på profilen og husk å lese reglene =0)

Krisu,
Det er fint å høre, og det er like kjekt som det høres ut som =0)

19/11/2009 15:12

 
    krizina
ok.kjekt å vite ta

24/11/2009 15:29

 
    krizina
jeg håper at staten gir penger til tilbudet for dette er kjempe bra:-)

24/11/2009 15:30

 
    Mona (red.)
Det kan vi si oss enige i, krizina =0)

25/11/2009 12:26

 
    Fog
Du er en suuuper redaktør!
Så kult at vi to var innpå på likt!
Bare vi too=)
Håper du lenge kommer til å være redaktør


klem fra meg

08/12/2009 13:33

 
    Mona (red.)
Næmen, så koselig at du synes det, Alexandra=). Takk skal du ha. Det er fint å se at du har funnet deg til rette på Skrivebua og at du har fått hjelp av LimePerle =0)

08/12/2009 14:10

 
    Abstract
Så fint å ha deg som redaktør her på Bua, Mona.
Hva skulle vi gjort uten deg?

Jeg er bare glad for å hjelpe til jeg :)

08/12/2009 14:11

 
    Mona (red.)
Du gjør en strålende innsats, Lime Perle =0)

Oj..., nå ble jeg rørt som en liten tyttebær, jeg =0)

08/12/2009 14:13

 
    Fog
Har lagt deg til venn så nå
kan jeg være stolt av at jeg er venn med en så super redaktør!
Jeg lurte foresten på om du kunne godkjenne
en sms tekst som jeg har laget.
Jeg vet ikke om den ble så bra så det må nok du si til meg.HihI

Jeg har fått en suuper fadder også så tusen takk at jeg fikk henne!
Jeg elsker skrivebua.
Så lurte jeg på en ting. Hvor tid var det egentlig dere startet skrivebua?

Klem fra meg

08/12/2009 15:09

 
    Abstract
Mona: Tusen takk for det! :)

Alexandra: Hyggelig at du er fornøyd med meg da,
kunne vært litt raskere til å svare et par ganger
men glad du liker å ha meg som fadder :)

- Lime Perle

08/12/2009 15:18

 
    Abstract
Er det forresten flere plasser igjen i
forfatterstafetten denne måneden for da vil jeg
gjerne melde meg på med Dødens årstid som
ligger ute på profilen min :)

- Lime Perle

08/12/2009 15:19

 
    Mona (red.)
Det er fullt i desember, Lime Perle. Men nytt år med nye muligheter. Jeg kan sende den til Anne Bjørkli som en av de første bidragene i januar =0) Ok?

09/12/2009 10:39

 
    Mona (red.)
Alexandra=), Det er koselig at du har lagt meg til som venn. Skrivebua startet for ca 11 år siden, så vi har holdt på en stund =0)

Men vi har fortsatt ikke fått noen sms fra deg... Har du sett på Oppslagstavlen, litt ned på siden, hvordan du gjør det? Så lenge du bruker samme mobilnummeret som er oppgitt på profilen din skal det gå bra. Jeg håper du får det til =0)09/12/2009 10:44

 
    Fog
Jeg brukte nr 1908 er det
det som er det
riktige nr?10/12/2009 14:36

 
    Abstract
Nummeret er 1980 og ikke 1908 :)
Derfor har den ikke kommet frem ^^

- Lime Perle

10/12/2009 14:50

 
    Mona (red.)
Stemmer det. Takk, Lime Perle =0)

10/12/2009 15:22

 
    Fog
Å jaa derfor det ikke har kommet frem XD

14/12/2009 15:22

 
    kulingen98
det høres spenende ut å vere redeaktør. jeg må takke dere i redaksjonen for at dere gjør en slik enorm innsats. jeg må si at skrivebua eier, jeg prøver å være på så ofte jeg kan og det blir bare mer og mer morsomt å sende inn tekster. takk for at dere gadd å lage skrivebua.


-kulingen98

14/12/2009 20:10

 
    Strand
hvordan kan jeg få meg en fader ?

15/12/2009 08:00

 
    Mona (red.)
Håper du får det til nå, Alexandra=)

Tusen takk, kulingen98. Det er så fint å høre at du liker Skrivebua. Og ja, jeg har en spennende jobb =0)

Strand, følg lenken "Jeg vil gjerne ha en fadder" som du finner på førstesiden. Der skriver du at du ønsker en fadder. Så må du opprette en tekst du kaller "Fadderskravl" som blir en plass fadderen tar kontakt =0)

15/12/2009 08:23

 
    Fog
Jeg har prøvd og sende en sms på det nr
men så fikk
jeg tilbake en beskjed der det stod
noe med at det ikke gikk:(15/12/2009 19:04

 
    Abstract
Alexandra: Har et par løsninger som kan være
problemet.

1. Du har ikke penger på kortet
2. Du har ikke skrevet dikt Jeg liker å leke i
snøen
3. Du har trykket nummeret feil igjen
4. Det kom ikke frem

Hvis ikke dette er noen av problemene, da vet
jeg ikke.

Hva sto det i meldingen du fikk tilbake da?

- Lime Perle

15/12/2009 19:27

 
    Mona (red.)
Hm... Jeg har ikke flere løsninger enn det Lime Perle skriver her, så vi får bare håpe at du får det til etter hvert =0)

16/12/2009 09:02

 
    jonne3
BRAVO


17/12/2009 21:13

 
    koneko
apropo sms, så har eg å hatt litt sånn trøbbel med det. for eg fikk aldrig någe melling så sa at bidraget mitt va motatt, ganske iriteranes. jet ka? Mona, frelseren oppi narvik redda meg. :) men det e nok å henge fingrene i. nå¨gen kan foreksempel sjekka korfor du ikkje for bekreftelse når du sende inn ein sms tekst t skrivebua, kanskje ein god idee.

17/12/2009 21:35

 
    Abstract
Man får ingen bekreftelse på at meldingen til Bua
er sendt som SMS :)

17/12/2009 22:00

 
    Mona (red.)
Det er mulig det kan ha skjedd noe med sms-meldingstjenesten. Skal undersøke det etter jul når vår flinke dataansvarlige er tilbake fra juleferie =0)

BRAVO og god jul, jonne3, koneko og Lime Perle =0)

18/12/2009 08:03

 
    Eggedorris
veldig arti jeg elsker skrivebua

22/12/2009 14:16

 
    Abstract
Takk og lige måde, Mona! Ha en kjempe fin jul :)

- Lime Perle

22/12/2009 14:20

 
    Mona (red.)
Oj, skrev nettopp en liten gladbeskjed til deg på teksten din "stjerner". Kjempekoselig at du liker Skrivebua, Eggedorris =0)

Takk, takk, Lime Perle =0)

22/12/2009 14:20

 
    lyspæra
Jeg er kanskje litt ung til å være på skrivebua. Men jeg liker meg her, og synes redaksjonen gjør det kjempebra! :]

29/12/2009 10:39

 
    Mona (red.)
Det er veldig hyggelig å høre at du liker deg her, lyspæra. Når du starter så ung har du maaange år foran deg på Skrivebua =0)

29/12/2009 11:41

 
    Fog
Har veldig veldig lyst til og få en komentar fra en forfatter på noen av teksetene mine!! Men
hvordan kan jeg egentlig få det? Har så veldig lyst til og få en komentar fra en ekte forfatter!

Er det lett å få det?

06/01/2010 16:27

 
    Mona (red.)
Det er lett, Alexandra=). Du kan skrive at du vil ha forfatterkommentar i kommentarfeltet på den teksten du vil ha med, eller send en mail. Les ellers det som står på Forfatterstafetten =0)

07/01/2010 08:52

 
    Fog
Skjønte ikke helt skal jeg bare skrive
i komentar feltet på den teksten jeg vil at en forfatter skal skrive?

07/01/2010 15:38

 
    Fog
Har skrevet på en serie som heter frida
om jeg kan få en forfatter tekst! :) Det er en heste historie.

07/01/2010 15:42

 
    Mona (red.)
Du kan ikke få på alle delene, Alexandra=). Du må velge en tekst og skrive i kommentarfeltet på den teksten at du vil ha forfatterkommentar =0)

08/01/2010 08:21

 
    Fog
Ok skal tenke ut hvilken tekst jeg vil da :)

08/01/2010 13:55

 
    Fog
Heii tror du jeg kan få en forfatter komentar på diktet mitt livet? Har veldig lyst på forfatter tekst :))

17/01/2010 15:24

 
    Mona (red.)
Javisst kan du det, Alexandra=). Jeg sender den til Hege Siri og kommentaren legges ut fredag 12. februar =0)

18/01/2010 08:12

 
    koneko
apropo meg og forfatterstaffeten, så vente eg ennå med å mella meg på igjen. eg komme sikkert på någe eg vil ha med ein eller annen dag. å når eg gjør det, så seie eg i fra, greit?

18/01/2010 15:15

 
    Mona (red.)
Det må du bare gjøre, koneko =0)

19/01/2010 08:37

 
    PIFFI
synes det er kjempegøy og høre hvordan det foregår på den andre siden av skjærmen... har jo tross alt bare vært på skrivebua i kanskje tre måneder, men er allerede helt klistret til dataskjærmen!!! er utrolig glad for at dere fikk fortsette med skrivbua=) LOVE YA<3

~Piffi

20/01/2010 15:36

 
    Mona (red.)
Det er kjempegøy å høre at teksten gir mening, PIFFI, og flott å høre at du trives =0)

21/01/2010 08:29

 
    anna jo
Det er så morsomt å høre hvordan du har det:)

25/01/2010 13:13

 
    Mona (red.)
Koselig at du synes det, anna jo =0)

25/01/2010 14:05

 
    Mona (red.)
Har glemt å gi deg et svar, Lime Perle.

Det stemmer. Man får ingen bekreftelse på at meldingen til Bua er sendt som SMS...
Kjell måtte ta bort det, siden den nye Skrivebua-serveren ble helt forvirret når den mottok en sms, og samtidig skulle sende bekreftelse på at den var mottatt... Men han lover å se på det =0)

26/01/2010 11:38

 
    koneko
når eg sendte inn den siste sms teksten min, så kom kodeordet, altså dikt, det så du ska skriva fust i mellingen, med i teksten så blei lagt ut her, heldigvis så sa eg ifra t redaksjonen og det blei fjernet. men e det sånn at kodeorde komme med i alle sms tekster så folk sende inn, isåfall e det grasalt teit.

28/01/2010 08:15

 
    Mona (red.)
Jeg skal følge med, koneko. Hvis kodeordet dikt fortsetter å komme med, skal jeg sette Kjell på saken =0)

28/01/2010 08:26

 
    koneko
ja du kan sei at når eg fant ut at kodeordet hadde kommt med, blei eg ganske frustrert, å ka eg hylte ut i frustrasjon eine seg ikkje på trykk.

30/01/2010 21:50

 
    Hapuuu
Artig å få høre korsen det er å være som medredaktør. PS: jeg synes det tar litt lang tid før tekstene vi har laget kommer ut på profilen min:)

23/02/2010 10:33

 
    Mona (red.)
Du vet, så lenge du er bronsebruker må vi godkjenne før det legges ut. Vi forsøker å være så raske så mulig for at dere skal slippe å vente, men det tar tid.
Du må lese Regler/info, så ser du hva som skal til for å blir sølv- eller gullbruker =0)

23/02/2010 10:36

 
    Hapuuu
Takk for svaret:) Det er kanskje jeg som er litt utålmodig og.... Hilsen Hapuuu

25/02/2010 10:44

 
    Hapuuu
Nå er jeg GULLBRUKER tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusen takk for at jeg ble det=0)

02/03/2010 16:39

 
    Hapuuu
Hei, trekker dere ikke vinnere med tekster som er med månedens tema? Hapuuu=0)

03/03/2010 17:01

 
    Skrivebua (vikarredaktør)
Hapuuu: Svarer på vegne av Mona som er borte i dag:
Du må ikke skrive innafor Månedens tema for å vinne. Alle tekster har like stor sjanse.

Ellen E-M

04/03/2010 09:37

 
    Hapuuu
Ok. Takk for svar, det er bra at man kan spørre spørsmål og få svar:)

05/03/2010 12:31

 
    Nukla
Hei! Skulle gjerne byttet profilnavn, men vet ikke hvordan jeg gjør det... Vil gjerne skifte til Nukla, hvordan fikser jeg det?

Hilsen Thekla (evt. Nukla)

18/03/2010 19:32

 
    Mona (red.)
Vi fikser det meste. Om du lurer på hvordan du gjør ting, er det bare å sende mail. =0)

19/03/2010 09:27

 
    Iza-chan
Jeg ble ganske glad av og se denne teksten :D
Da kan jeg jo Fortelle hvor flinke dere er ._.

Jeg vet ikke helt hv jeg skal si!
Skrivebua er jo utrolig gøy og være på! :D
Men jeg lurer på en ting:
Går det ant at dere lager ett chatrom?
Sånn at det går ant og ha felles-samtaler, og private vist man vil :3
??

Det hadde vært ganske gøy!
Og man er jo selvfølgelig ikke nødt til og være dær! :o
Bare sånn at vist man vil :DD

Men bortsett fra det, så må jeg bare rose dere i redaksjonen opp i skyene!
For der hører dere hjemme som engler :3
Og jeg overdriver ikke! :o Bare spørr de her på bua, og jeg garanterer at de fleste setter utrolig stor pris på at dere virkelig gjør dette for OSS ENDA! :D

Kleeeeeeem Iza! :3 <3

25/03/2010 18:37

 
    Mona (red.)
Så koselig skrevet, Iza-chan. Du vet å glede et redaksjonshjerte =0)
Vi har en chat. Eller en slags chat, siden den ikke er i real-time. Men den kan man bruke til fri snakk med andre på Bua. Du finner lenken på førstesiden til høyre =0)

26/03/2010 12:55

 
    maiaelise
Mona :) !

Hvor blir det av vinnerne for mars 2010 ? :P

07/04/2010 13:16

 
    Mona (red.)
Det kommer, maiaelise. Det har vært og er mye å ta igjen etter påske, men i morgen skal de være klare. Ha tålmodighet med oss =0)

07/04/2010 14:09

 
    Nattvindens gråt
Wow! Det er jammen meg rart at eg ikkje har fått med meg denne teksten Mona?! Den har jo vore her ei stund, ei god stund faktisk.. Nesten i to-tre år. Mulig eg har skumma gjennom den før, men ser ikkje ut som eg har tatt meg tid til å kommentere. Ja ja, betre seint enn aldri:). Iallefall artig å lese korleis dokke har det, og det verkar som ein herlig jobb. En slik jobb eg kunne tenke meg i framtida.

Ser det er mange som er kommentert her om kor herlig bua er og kor god innsats dokke redaktørane gjer, og eg har nok uttrykt før kor evig takknemmelig eg er for dette nettsamfunnet, som har følgt meg på godt og vondt (mest godt) i snart fem år! Tenk det. Det er jo faktisk ein fjerde del av mitt liv, enn kor rart det høyrast ut. Og sjølv om eg snart når 'aldersgrensa' så kjem eg likevel til å snike innom her titt og ofte. Har dessverre ikkje vore så flink til å kommentere andre tekstar skal me sjå, det siste året og kanskje året før der òg, men iblant så kommenterar eg og tekstane eg les, prøvar å bli flinkare, men eg har ofte mykje andre ting gåande. Uansett så les eg og det er så mange flinke her, både gamle og nye.

Skrivebua er grunnen til at eg har utvikla meg som skrivar, utanom trur eg ikkje eg hadde haldt fram med å skrive som idag.

Skrivebua gav meg og sjansen til å få vere med på prosjektet med barneombudet til 'BARN'-boka, med lansering og heile pakka, og det var ein opplevelse som eg håper fleire buabarn får!

Sist men ikkje minst ser eg fram til årets skrivebuatreff, veldig letta over at det blir arrangert i år, og gleda meg til å sjå både gamle og nye kjente. Kjekt at du blir å sjå dette året også Mona, det er til stor inspirasjon :)


07/04/2010 14:25

 
    Mona (red.)
Det er uansett fint at du leste den nå, Nattvindens Gråt. Og takk skal du ha for fine ord =0)

Tenk at du har vært her i snart 5 år... Det er så fint å ha sånne som deg som har vært her lenge, som kjenner Skrivebua og har en så positiv innvirkning på miljøet.
Du kan være her til du har fylt 21 år. Det har bare blitt slik at man kan det. Vi har så mange som ikke vil slutte når alderen er der.

Gleder meg kjempemye til å komme på Skrivebuatreffet, og treffe deg og de andre som var der for to år siden. Jeg regner med at det dukker opp noen nye fjes også =0)

07/04/2010 14:42

 
    Twilightwannabee
Jeg syns dere på skrivebua gjør en kjempe bra
jobb!
Jeg er mer ivrig på å skrive tekster, når vi har
denne nettsiden!


-Hanna<3

21/04/2010 08:54

 
    Mona (red.)
Tusen takk, du vet å glede et redaksjonshjerte! Det er flott å høre at du blir inspirert av å være på Skrivebua, Twilightwannabee. Sånn skal det være =0)
Det er vår, så la ordene blomstre =0)

21/04/2010 09:08

 
    ixikoi
Før skrev jeg ikke dikt i det hele tatt, men nå liker jeg å skrive dikt! ^^ I hvert fall når jeg får så brae kommentarer!

21/04/2010 15:27

 
    Mona (red.)
Det er flott å høre at du lar deg inspirere av Skrivebua, ixikoi =0)

22/04/2010 09:01

 
    koneko
eg å bler inspirert av skrivebua, ikkje bare t å skriva, men også t
å jobba med musikkfag, mip e et eksempel. så du kan vel godt sei at skrivebua gir meg dobbel glede. eg har tilogmed planlagt at på slutten av tredjeklasse, ska eg legga ut lyttingsnotatene / mipp notatene mine her, sånn at andre så studere musikk kan få glede av de.

23/04/2010 12:32

 
    Mona (red.)
Det er så godt å høre at dere blir inspirert av det som skjer på Skrivebua, koneko. La ordene blomstre, det er vår =0)

23/04/2010 13:52

 
    Snacke244
Mona eg har eit spørsmål til deg, koffor har eg ikkje fåt tekstane mine? :)

25/04/2010 20:46

 
    Eggedorris
dere gjør en bra jobb<3 kan dere kommentere mine tekster også<33

26/04/2010 10:03

 
    Mona (red.)
Snacke244, så lenge du er bronsebruker, må vi godkjenne bidrag og kommentarer før det kommer ut. Det du har sendt inn til nå ligger ute =0)

Eggedoris; tusen takk =0)
Redaksjonen har nok ikke tid til å kommentere alle tekstene, dessverre. Litt av poenget med Skrivebua er at dere kommenterer hverandres tekster =0)

27/04/2010 10:50

 
    SALO
Oj, det må være slitsomt, samtidig litt artig å jobbe med\på skrivebua! Og du gjør en suuuuper jobb, synes jeg :D

Men er det virkelig sånn at skrivebua kanskje skal legges ned? Jeg kjønte ikke helt de der, jeg...
Jeg håper virkelig ikke det!

27/04/2010 14:45

 
    Mona (red.)
He, he, SALO. Jeg kan forsikre deg om at det er artig å jobbe på Skrivebua og med den skokken av flott ungdom som dere er... =0)

Det jobbes med å få midler til å drive Skrivebua videre etter 31. juli, så vi fortsetter som vanlig =0)27/04/2010 15:02

 
    SALO
Ååh, nå ble jeg viiirkelig lettet! :I :D

28/04/2010 14:14

 
    Abstract
Jeg ble også veldig lettet, ja. Lenge leve
Skrivebua!

Dere gjør en super flott jobb i redaksjonen, og
fortsett med det :)
Jeg blir veldig inspirert av å være her, og det
hjelper meg mye med skrivingen. Så alle
tekstene jeg har på profilen min nå er
Skrivebuas fortjeneste. Tror ikke jeg hadde
skrevet så mye på kort tid om det ikke var for
dette fantastiske stedet.

Må Bua lenge leve! :D

- Abstract

03/05/2010 14:06

 
    Mona (red.)
Dere vet å glede redaktørhjerter, SALO og Abstract =0)

03/05/2010 14:25

 
    Starflower
Syns dere i redaksjonen gjør en helt super jobb!

06/05/2010 17:50

 
    Mona (red.)
Tusen takk, Starflower. Det varmer å høre så fine ord =0)

10/05/2010 10:57

 
    Mona (red.)
Jeg har sendt mail til deg, HeidiBøbakk. Kanskje det gjør det lettere å komme i kontakt med oss =0)

25/05/2010 14:20

 
    Beliar
God dæg. Beklager at jeg hele tida sender inn en tekst og sletter den og legger den inn på nytt, men det er fordi at til tross for at jeg leser igjennom den før jeg legger den ut, så oppdager jeg alltid en ny og spennende feil i deg jeg har publisert. Buhu.

07/06/2010 10:11

 
    Mona (red.)
Pytt, Beliar. Det gjør da ingenting. Hva har vi ellers slett-selv-funksjon for. Og du vet, skrivelurver rammer selv den beste =0)

07/06/2010 10:40

 
    Abstract
^ Haha, jeg gjør akkurat det samme som deg
Beliar :)

Jeg vil også beklage den ekstra jobben det gir
redaksjonen, men sånn er det når man aldri blir
fornøyd med det man legger ut. Hehe.

07/06/2010 10:41

 
    Abstract
Mona, du var visst et minutt før meg gitt. Hehe =D

07/06/2010 10:47

 
    Mona (red.)
Rask som lynet... Det er meg, det, Abstract. Vel og merke på en god dag =0)

07/06/2010 12:49

 
    SweetMarri
Heisann!:0) Skrev tom i stedet for tomt i diktet mitt "Det er ikke fult før det renner over..." Kan du være en skikkelig engel og endre det?:) Klem Marri :D

08/06/2010 22:35

 
    Love_Twilight
Dere gjør en fantastisk jobb! Visste ikke at dere hadde så mye å gjøre. Kan dere kommentere mine tekster også? <33

16/06/2010 15:22

 
    Mona (red.)
SweetMarri, noe merkelig har skjedd ... Kommentaren din har blitt borte, så jeg så den ikke før i dag da skulle svare Love_Twilight...
Men diktet er fikset på. Jeg rettet også fult = fullt =0)

Love_Twilight, tusen takk. Det er en del å gjøre, men vi fikser det =0)
Redaksjonen kommenterer ikke tekstene som kommer inn, for det har vi ikke tid til. Men du har mange her som du kan gi kommentarer, og som sikkert vil kommentere deg tilbake =0)

17/06/2010 09:21

 
    Cedwierl
Dere er en helt fantastisk redaksjon :)
Og jeg setter pris på at dere tar dere tid til å drive et slikt fantastisk nettsamfunn som Skrivebua er!

13/08/2010 19:27

 
    Mona (red.)
Tusen takk, Cedwierl, for fine ord... Vi gjør så godt vi kan, og blir glade når vi hører at dere er fornøyde =0)
Forresten, velkommen til det gode selskap. Flott oppførsel og god aktivitet har gjort deg til gullbruker =0)

16/08/2010 09:30

 
    reddi
ehh vet ikke ka e skal si men jeg leste ikke hele teksten :S sorry men bra skrevet der jeg lleste da ^^ ;)

27/08/2010 15:23

 
    Mona (red.)
Takk skal du ha, reddi. Du må bare spørre om du lurer på noe. Send gjerne mail =0)

27/08/2010 15:25

 
    Anne Marthe
vis ikke du hadde vert hær hadde jeg ikke vert hær nå men du jør en virkelig bra jobb
og foresten godt tekst
kan du se innom meg å!

-anne marthe

06/10/2010 19:04

 
    Mona (red.)
Du er vel søt, anne marthe. Tusen takk skal du ha =0)

07/10/2010 09:00

 
    Abstract
Jeg er så glad for at vi har en slik fantastisk
redaksjon. Skrivebua ville ikke vært den
samme om vi hadde hatt en annen redaksjon
enn denne. For jobben dere gjør er super og jeg
beundrer virkelig at dere klarer å holde så godt
styr på Skrivebua som dere gjør.

Hvordan jeg er idag er pågrunn av Skrivebua.
Det er Skrivebua som har gjort meg til den
personen jeg er idag og jeg tror ikke jeg ville
vært den samme om jeg ikke hadde funnet
Skrivebua den 09/07/09 som er cirka et og et
halvt år siden. Det føles som om jeg har vært
her i flere år, men jeg har jo egentlig bare vært
her i et og et halvt år.

For å si det sånn så angrer jeg ikke et sekund
på at jeg meldte meg inn 9. juli i fjor sommer.
Det har endret meg som person totalt. Pågrunn
av Skrivebua har jeg utviklet meg, blitt mer
positiv, engasjert og konstruktiv. Det har
virkelig vært fantastisk den tiden jeg har vært
her til nå og jeg håper virkelig at Skrivebua vil
bestå i mange år til. For jeg ønsker å være her
helt til jeg fyller 21 og dere må kaste meg ut
herfra med tvang. Jeg kommer hvert fall ikke til
å slutte frivillig for jeg elsker virkelig Skrivebua
pågrunn av redaksjonen og menneskene her
inne.

Skrivebua har også gjort at jeg har blitt enda
bedre på skolen, og spesielt i de skriftlige
fagene som norsk, nynorsk og engelsk. Siden
jeg ble medlem på Skrivebua har jeg faktisk
gått fra en 5 til 6 i norsk, nynorsk og engelsk.
Noe jeg virkelig kan takke Skrivebua for!


Forresten så sendte jeg inn brevet om PEV til
Schibsted forlag idag så da er det bare å krysse
fingrene i tiden fremover. Jeg er virkelig spent
på hva slags respons vi kommer til å få på
prosjektet. I tillegg har jeg sendt brev til
Utdanningsdirektoratet og Nasjonalt senter for
skriveopplæring og skriveforskning om
Skrivebua.

Jeg gjør virkelig alt for at Skrivebua skal bestå
for jeg elsker virkelig dette stedet og
redaksjonen med hele mitt hjerte.

- Abstract

10/10/2010 14:19

 
    Mona (red.)
... Abstract, jeg er rørt og... ja, målløs... På vegne av oss i redaksjonen takker jeg så ydmykt for all rosen!
Du har vist en fantastisk innsats i å bevare Skrivebua, og det setter vi stor pris på.

Jeg håper virkelig det blir noe av boka. Det hadde vært så utrolig artig. Men om det ikke blir noe av bokprosjektet, så skal vi ikke deppe av den grunn. Her er det viljen, innsatsen og iveren som er teller. Jeg håper du (dere) lykkes, og det er ikke et nederlag om det ikke går.

Åja, det var du som hadde sendt brev... Det ringte en hyggelig mann fra Nasjonalt senter for skriveopplæring og var nysgjerrig på Skrivebua. Hva som kan komme ut av det, vet vi jo ikke men, men jo flere som vet om oss, jo bedre. Kastes ut... Du må nok regne med å bli æresmedlem når den tid kommer... =0)

11/10/2010 10:43

 
    Abstract
Mona: Så flott at de fra Nasjonalt senter ringte
dere. Det var jeg som hadde sendt brev til dem,
ja.

Må gjenta meg selv å si at jeg gjør hva som
helst for at Skrivebua skal bestå. Jeg håper
også virkelig at det blir noe av den boka og det
tror jeg det blir. For jeg ser ikke noen grunn til
at forlaget skulle takke nei til prosjektet.

Jeg skal også fortsette å kjempe for at
Skrivebua lever videre. Skal bruke alt som står
i min makt og lete etter muligheter som kan
gjøre at Skrivebua kan bestå i mange år til.

Også håper jeg så inderlig at Skrivebua består
helt til jeg er for gammel til å være her.

Skrivebua skal ikke nedlegges ved årsskiftet,
det er sikkert og visst!

Abstract


11/10/2010 14:58

 
    Mona (red.)
Du er bare søt, Abstract =0)

11/10/2010 15:05

 
    koneko
skrivebua, må overleve. Eg har desverre, må eg sei, et travelt liv, og ser meg derfor ikkje som kvalifisert t å mella meg med i någe fancy medlemsskap, så tar mye tid. eg har tenkt tanken om å mella meg inn i krare, men det som eg sko ha gjort, har endda ikkje blitt gjort. vel. eg drive fortelling på høyt nivå, å prøve på mitt beste å få folk t å vita om denne fancy skrivebua.

11/11/2010 19:57

 
    DanielKE
@Koneko:
http://www.skriveglede.com/blimedlem.htm Det
koster 100 kroner i året, og det kreves ikke at
du er med på noe som helst. Det du får igjen for
det er 50 kroner i rabatt på alle Pantheras
bøker, samt rabatt på deltakeravgiften for
Skrivebuatreff. Dessuten teller hvert medlem.
Hvis du deltar på noe er det bare positivt,
selvsagt.

@Abstract:
Har du prøvd å få UH/H til å skrive en uttalelse
om Skrivebua? Jeg holder på å skrive en
uttalelse på vegne av Trondheim RU og er på
tur å sende inn et forslag til uttalelse til RU og
Rødt sentralt.

Ellers må jeg si meg enig med det Abstract har
sagt. Skrivebua hadde virkelig ikke vert den
samme uten den fantastiske redaksjonen. Lenge
leve Skrivebuaredaksjonen.

Mvh,

Daniel

11/11/2010 22:20

 
    koneko
hvis eg va deg, så hadde eg fjærna den strøtanken du har ute på profilen din. den har jo stått der i flere måneder.

30/11/2010 21:33

 
    Mona (red.)
Jeg får se, koneko. Det er mulig den blir byttet ut :-)

Takk, Daniel =0)

01/12/2010 09:19

 
    St. Jimmy
for all del ikke legg ned skrivebua! eg elsker å
skrive (når eg har tid til det) og eg elsker å
publisere det. eg føler nå etter at eg fant bua at
eg kan glede andre med min egen fantasi, noe
som lenge har vert en stor drøm for meg.

selve skrivingen er gøy, men det som er enda
gøyere, er å se resultatet av arbeidet etterpå,
og tenke på at det du har laget underholder og
inspirerer andre samtidig. skrivebua ga meg et
nytt håp om å fullføre drømmen min, så for all
del ikke slutt med det dere gjør. eg vet at
mange, inkludert meg selv, hadde blitt utrolig
skuffet om bua bare forsvant.

dere gjør noe fantastisk her, håper virkelig dere
fortsetter til evig tid.

Mvh. St. Jimmy

21/01/2011 13:04

 
    Mona (red.)
Og når vi har en St. Jimmy med oss, ser vi ikke bort fra at vi får evig liv =0)

Forresten, du er blitt gullbruker. Ikke for at du kommer med skryt, men fordi du har vist god oppførsel den tiden du har vært på Skrivebua =0)

21/01/2011 14:48

 
    St. Jimmy
wow! eg begynte virkelig å lure når eg så det, men
tusen takk!! den medaljen skal brukes fornuftig :)

21/01/2011 14:51

 
    Mona (red.)
Det er bra, St. Jimmy =0)

God helg alle og hver i sær, snart tar jeg helg. Vær snille Bua-barn nå, og gled hverandre med konstruktive tilbakemeldinger =0)

21/01/2011 14:56

 
    MissBallett
Bra skrevet!!!
God helg!

04/02/2011 14:41

 
    Mona (red.)
Takk, det samme til deg, MissBallett =0)

04/02/2011 15:19

 
    Glimmer
Jeg elsker skrivebua det må aldri legges ned!

Bra skrevet, skjønner at dere har masse jobb men syns
også at dere gjør en super jobb alle sammen!:-D klem
missjasmin<3

10/03/2011 23:19

 
    Mona (red.)
Tusen takk, MissJasmin, vi gjør så godt vi kan og det gleder oss å høre at du trives her =0)

11/03/2011 09:31

 
    Crimson Dreams
Takk for at du og dere er her for oss <3

20/03/2011 14:34

 
    Mona (red.)
Du vet å glede et redaksjonshjerte, jeg sier bare: i like måte, Crimson Dreams =0)

21/03/2011 10:10

 
    Drømmevever
Tusen takk for at dere har Skrivebua! Det er en kjempefin side. Nei, ikke bare en side! Noe som inneholder så mange fine tekser, så mange tanker, dikt og noveller, det KAN bare ikke bli kalt en helt vanilg side. Absolutt ikke!
Men uansett, tusen takk!

-Drømmevever

04/04/2011 16:02

 
    Tustehue
Mona, takk for 5 flotte år! Selv om ikke alle har vært like aktive(fra min side), blir det trist når jeg i november fyller 20 og ikke lengre kan være en av buas barn.

04/04/2011 17:09

 
    Mona (red.)
Her er det flere som vet å glede et redaksjonshjerte =0)

Drømmevever, du har helt rett i at Skrivebua er noe helt for seg selv. Positive brukere skaper godt miljø, og inspirerer andre rundt seg til å dele sine tanker og tekster.

Tustehue, selv takk! Ikke fortvil. Du kan være en av buas barn til du fyller 21 år, og ikke glem at æresmedlemskapet også er en mulighet =0)

05/04/2011 09:59

 
    Tustehue
Det høres veldig bra ut Mona! :D

05/04/2011 10:32

 
    Sølvøye
Jeg er så glad for at venninnen min anbefalte dette
stedet! Og faktisk så har jeg lurt på en del saker
og ting om hvordan det er og ha en slik jobb du
har, Mona. Så nå fikk jeg svar på det! :D

05/04/2011 14:12

 
    Mona (red.)
Åh, det var flott å høre, Sølvøye. La ordene blomstre, det er vår =0)

05/04/2011 15:04

 
    Drømmevever
Ha en god helg!

08/04/2011 17:49

 
    Leelawadee
Skrivebua er nok det nettstedet jeg "henger" på som har best fungerende regelverk og redaksjon, og færrest bryter reglene.
Skrivebua er ekstremt seriøst,
men allikevel morsomt og til tider "tullete".
Med tullete mener jeg at noen av tekstene får meg til å få fullstendig latterkrampe, og det er selvsagt pga de er fine.
At noen klarer å drive et nettsted SÅ bra,
og at mesteparten av medlemmene er seriøse nok, og har lært seg normal folkeskikk,
er overraskende og beundringsverdig.
Har anbefalt siden til ALLE jeg kjenner som er glade i å skrive!

10/04/2011 11:28

 
    Mona (red.)
Åh, takk skal du ha Drømmevever. Jeg har hatt en fin helg, har vært på Nordnorsk mesterskap i blues, og det var mye god musikk. Håper din helg har vært god den og =0)

Vakkert å lese for et redaksjonsmenneske, Relextica, for det du beskriver her er akkurat sånn vi ønsker at dere skal oppleve Skrivebua. Godt samhold på alle plan. Flott at du anbefaler oss; vi har plass til nye venner =0)

11/04/2011 09:40

 
    hundX
Jeg synes det er bra vi har et sted vi kan skrive fortellinger og dikt som andre kan lese og gi respons på!
så jeg synes det var en super ide og lage skrivebua kjempe gøy er det også :-)

03/05/2011 17:11

 
    Mona (red.)
Velkommen til Skrivebua, hundX. Det er hyggelig at du trives. Som jeg pleier å si; vi tåler kritikk, men er utrolig svake for skryt =0)

Forresten, du må sjekke mentorpraten. Du har fått napp på =0)

04/05/2011 11:50

 
    koneko
wow, mona. har du blitt redaktør? nå lager jeg fest. hura. halleluja, halleluja, halleluja! :D

14/09/2011 11:36

 
    Mona (red.)
Ti, hi, lag fest, koneko. Jeg er endelig oppgradert til Redaktør med stor R =0)

14/09/2011 11:59

 
    Mattekatt
Kjære Mona
Jeg er 12 år og kommer fra Akershus
Jeg liker at du er redaktør og forresten:
GRATULERER!!!
Jeg Elsker skriveBua og jeg ha satt meg mål på at
jeg skal prøve og skrive 3 tekster hver dag for.eks
i dag 2/11-11 har jeg skrevet 10 tekster!
Og jeg vil sånn treffe deg!
Men det går ikke!
Og det er dumt!
Men uansett det jeg virkelig ville si/skrive til deg
er du er Mitt og sansynligvis andre sitt IDOL!
Og det mener jeg virkelig! Jeg Er Din største Fan!
Jeg håper at våre veier krysser en dag!
Og jeg håper at du kan ta deg tid til å besøke
profilen min : ) Hilsen: Mattekatt <3 <3 <3

03/11/2011 22:27

 
    Mattekatt
Håper du svarer meg!!

03/11/2011 22:41

 
    Abstract
Oi, det har jeg ikke lagt merke til før nå. Gratulerer
som redaktør, Mona! Det var vel på tide? Hurra!

Abstract

03/11/2011 22:42

 
    Mona (red.)
Kjære Mattekatt. Jeg ser du er pålogget nå og svarer deg først. Det er kjempekoselig å høre at du trives så godt på Skrivebua. Det er jo stort sett meg du møter via svar og sånn. Men når jeg er borte, er det vikarredaktører som trer hjelpsomt til. Så vi er flere =0)

Det var en veldig hyggelig mail å åpne og lese. Du vet å glede et redaksjonshjerte. Tusen takk =0)

04/11/2011 09:28

 
    Mona (red.)
Takk skal du ha, Abstract. Det er jo bare en tittel, men den blir jo mer korrekt mht at jeg har ansvaret for den daglige driften =0)

Forresten Mattekatt, kommer du innom Narvik, er du hjertelig velkommen til å stikke innom Nordland fylkesbibliotek (Narvik bibliotek) =0)

04/11/2011 09:35

 
    Mattekatt
Takk for tipset/innvitasjonen Mona!
Hilsen Mattekatt

04/11/2011 09:47

 
    Sølvøye
Dere i redakjsonen er helt vidunderlige! Men
kan dere love meg en ting? IKKE LEGG NED
SKRIVEBUA!


19/11/2011 13:41

 
    Mona (red.)
Wiii, Sølvøye, for en koselig melding å komme på jobb til =0) Vi gliser stort og klamrer oss fast og lar ikke Skrivbua gli fra oss om vi kan forhindre det! =0)

21/11/2011 10:46

 
    Spurvejenta
Må si meg enig med Emmeli\Sølvøye. Dessuten må jeg tilføye at ikke bare redaksjonen, men også selve Bua, er vidunderlig!

23/01/2012 14:51

 
    hildurukhai
Dette var interessant å lesa! Fekk svar på ein del
spørsmål her. :-) Stå på Mona!

23/01/2012 20:18

 
    Mona (red.)
Flott, hildurukhai, stå på du også =0)

Spurvejenta, Skrivebua er best, men uten dere er den ingenting =0)

24/01/2012 07:55

 
    erak
jeg synes redaksjonen gjør en fantastisk jobb, for uten redaksjonen hadde ikke skrivebua vert til.


Sårry men jeg kopierte dette jeg syntes at det var fint sakt.
Jeg er enig det var derfor jeg kopierte:-)

28/02/2012 18:51

 
    Mona (red.)
Og jeg takker på vegne av Skrivebua, erak. Det er alltid hyggelig med fine tilbakemeldinger =0)

05/03/2012 13:48

 
    karaton
Kjempebra

Du er flink til å skrive

06/03/2012 09:04

 
    Mona (red.)
Takk skal du ha, karaton =0)
Du har vært medlem en stund, og vært aktiv med tekster og kommentarer, så det er på tide du blir gullbruker.

Et tips; det er ikke lett å skrive kommentarer, men kanskje du skulle prøve å skrive litt mer enn det du gjør. For det er bare en måte å bli bedre på. Det er å øve. Og med det ønsker jeg deg god skriveglede og lykke til =0)

06/03/2012 09:12

 
    Corvette.900
kjempe bra !!!

23/03/2012 09:19

 
    Bugatti
kjempe bra !!!!! :)

30/03/2012 10:06

 
    karaton
Tusen takk for at eg får vere gull bruker.

Dere to over meg smart sagt.:-P :=0)

02/04/2012 10:14

 
    karaton
0=)

02/04/2012 10:16

 
    Bugatti
tusen takk for gull bruker

25/04/2012 11:08

 
    Mona (red.)
Bare hyggelig, karaton og Bugatti =0)

25/04/2012 11:31

 
    amk52
fint skreve de må være gøy og ære redaktør i
skrivebua :-)

09/05/2012 11:21

 
    Elisa@hund
Du er kjempe flink. Og veldig fin tekst. Det må være gøy å være redaktør på skrivebua. :-)

09/05/2012 11:22

 
    Mona (red.)
Takk skal dere ha, amk52 og Elisa@hund! =0)
Bruker dere Skrivebua på skolen, og går dere i samme klasse?

09/05/2012 12:14

 
    LaRosa
Min spørsmål her er litt uvanlig, men jeg håper jeg kan få svar på mitt spørsmål.

Jeg har skevet handlingen eller en plot som man kan si av min første bok, som jeg ennå ikke har begynt på, men det jeg lurte på var, hvor kan jeg sende den ploten min, eller hvordan fungerer det.

Jeg lurte også på om jeg kommer til å tjene noe på min første bok. Jeg er 17 år, har det noe å si???

13/05/2012 23:14

 
    Mona (red.)
Hvis jeg forstår deg rett, LaRosa, ønsker du å utgi boken.
Før du sender det til et forlag kan du legge det ut på Skrivebua for å få synspunkter på det. Så får det modnet og kanskje får du noen tips som hjelper deg til å videreutvikle det.

Panthera et et forlag for unge skribenter. Se Eksterne lenker. Hvis du får utgitt boken vil du sikkert tjene penger på den, det har ingenting å si hvor gammel/ung du er =0)

14/05/2012 08:19

 
    LaRosa
Jeg kan godt skrive handlingen av boka her i skrivebrua, hvis det er det du mener?? :)

14/05/2012 13:56

 
    Mona (red.)
Ja, LaRosa, men bare hvis du selv vil. Det kan være greit med noen tilbakemeldinger før du sender det til et forlag =0

14/05/2012 14:10

 
    Alma
Hehe... dette syntes jeg at var veldig mye. Er det ikke veldig mye å gjøre?!

01/06/2012 14:55

 
    Mona (red.)
He, he, Alma. Når man er raskere enn lynet, er det ikke noe problem =0)

01/06/2012 14:58

 
    Mona (red.)
Forresten, du vet vel at jeg har en magisk tryllestav til å hjelpe meg... =0)

01/06/2012 14:59

 
    LaRosa
Hei! Hvordan kan man sende melding som man ikke vil at andre skal se, men bare deg :)

16/06/2012 15:31

 
    Mona (red.)
Du kan sende mail (skrivebua@skrivebua.no) eller skrive det du har på hjertet i feltet 'Kommentar til redaktøren' når du sender inn en tekst. Men det enkleste er nok mail =0)

18/06/2012 09:15

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.