Nye Skrivebua

Hva synes du om nye skrivebua?

Hva fungerer? Hva fungerer ikke?

Vi vet at toppen med logoen er for stor. Vi vurderer en

collapse-sak, som gjør at toppen kan klikkes vekk. 

Når man først er logget inn trenger man den ikke.

Diskusjonstorget   Nordland

 

    Black-Mamba
Nå er jeg lei. Jeg har blitt sendt tilbake MANGE ganger fordi jeg har trykket på backspace – dette er skrekkelig irriterende. Det jeg har prøvd å si, er at layouten er kjempepen, bare dere får gjort noe med den store logoen.

Men, ja. Det må gjøres noe med at siden tror man trykker backspace for å gå tilbake en side når det man egentlig gjør, er å prøve å ta bort noe man skrev feil i kommentarfeltet. Jeg kan heller ikke kopiere inn i det fra Word, jeg måtte markere det og dra det over.


03/04/2008 13:05

 
    Moonwish
Ble sendt tilbake mange ganger jeg også, men tror det funker nå. Alt sammer er fint, Men... jeg likte ikke at bilde har den bronse, sølv eller gullbruker merket rett over bildet. Kunne ikke det vært ved siden av der navnet står og alderen.. på toppen av profilen, og ikke på bildet? Resten har jeg ikke prøvd, men det er i alle fall det merket over bildet som irriterer meg noe grenseløst. Takk for meg for denne gang :)

03/04/2008 13:24

 
    Black-Mamba
YAY, der funket det. Flott, nå kan jeg trykke på backspace. Aner ikke om noen faktisk har gjort noe med det, men om de har det, strålende.

03/04/2008 13:32

 
    FG-49
Eg syns at "mine beste tekster" og "mine strøtanker" ikkje treng å visast for andre om ein ikkje har fylt inn noko der. Greit at det er tilgjengelig på profilen når ein er logga inn, men det er ikkje nødvendig sånn eller syns no eg. Men eller vil eg sei at det har blitt velidg fint. :) Likar godt at ein kan finne ut når tekstar har fått kommentarar. Får lettare oversikt. Jo, en ting til går det ann å trunkere når ein skal søke i tittel eller på profil? Om det går, kva skal ein trunkere med?

03/04/2008 13:38

 
    Pjuken
it be work liek goodness. nei, jeg liker dette. dette er nytt, innovativt og... egentlig basert på gode, gamle bua. jeg liker at man får valgt ut sine stolteste tekster, så en tilfeldig, kjedet leser aldri vil føle seg overarbeidet. dette var også et mye bedre alternativ enn å skrive i profiltekst hva man helst vil ha kommentar på; Nå kan jo det stå helt øverst og automatisk trekke oppmerksomhet, uavhengig av dato og lignende.

videre finner jeg ingen problemer med backspace i IE 7.0 eller Opera 9.21, overhodet. men når jeg endrer på noe i profiltekst eller rundt med venner eller tekster på profilen får jeg opp to popupvinduer med Headeren, den store, fine logoen (som fyller halvparten av skjermen...). Collapse er en veldig fin idé. eventuelt et redesign, selv om logoen er koselig og sosial er den litt klumpete. den likes (også av meg), men kan forbedres. det var også helt fint å ha skrivebua-skriften-messige-delen-av-logoen ved siden av. og så er det utrolig herlig med en "tilbake til min profil"-knapp, virkelig! så, jess, dere har gjort en god jobb!

nå mangler bare finpussen ... :)

03/04/2008 13:40

 
    Pjuken
jeg fikk ingen pop-up ved å stemme på denne teksten, though, så det er vel pent. men en annen liten bugger er at siden ikke alltid lastes fullstendig? foreløpig kun opplevd i IE 7.0.

03/04/2008 13:43

 
    solstikk
siden er som sagt utrolig fin! men så vidt jeg kan se er det ikke noe mulighet for å endre fargen på brukernavn og mine beste tekster, fra rød og blå. det er litt dumt for da passer det ikke til profilen. er det jeg som er blind og ikke finner funksjonen? eventuelt må jeg vel bare finpusse på html kunnskapene. er enig med hege i at det er dumt når mine venner og rss havner under bildet. ellers flott jobba <3

03/04/2008 14:09

 
    Solnedgang
Har sendt mail til dere om det eg hadde på hjertet:) Men kan like godt nevne det her også, Logo og footer er en smule breie, så resten av siden er skvist sammen. Men ellers; Kjempe bra jobba!:D

03/04/2008 14:14

 
    Crazytina
Jeg må si jeg ble glad da jeg logget inn i dag. Siden er blitt mye bedre. Er enig med så og si alle her. Spesielt med det at det finnes en tilbake til min profil knapp. Den gjorde meg svært glad. :D
Bra jobba!

03/04/2008 14:23

 
    Mona (red.)
Tusen takk for tilbakemeldinger! Nå har vi noe å strekke oss etter. Vi kan ikke love at vi gjør alt dere ber om, men brukervennlighet setter vi høyt. Barnesykdommer nå i starten hører med. Det er som dere vet, noe som følger med kjære barn. Vi jobber med ting og tang, og skal gjøre så godt vi kan.
Siden vil vises forskjellig fra maskin til maskin, pga skjermoppløsning og skjermstørrelse og minst fasong.

03/04/2008 14:32

 
    Kamee
Jeg liker nye Bu, men savner en knapp hvor man kan komme seg til hovedsiden på..
jo, når man går på "nye kommentarer" og så trykker på profilnavnet ditt øverst, så kommer man til forsiden og alt dobles opp. den greia helt nederst på siden og den greia øverst på siden blir dobbelt opp. ellers liker jeg det :D men jeg har fortsatt ikke helt forstått de strøtankegreiene.. XD :)

03/04/2008 14:51

 
    Akaila
Rubrikkene som viser nye bidrag og nye kommentarer er ALT for små. Dessuten blir fargen til skriften alt for lite endret; altså, det er vanskelig å se om man har vært inne på en link eller ikke. Det avr mye bedre med blått -> lilla. Og den øverste logoen er selvsagt horribel stor. Jeg liker heller ikke at man kommer direkte til profilen. Jeg synes heller det burde være en knapp til "min profil" e.l. Når jeg er inne her vil jeg som regel ikke drive med profilen min, men lese tekster, noe jeg (og man) generelt sett gjør på hovedsiden. Det med mine utvalgte tekster og strøtankene burde heller ikke være synlig hvis man ikke har lagt noe inn der.

03/04/2008 14:53

 
    Akaila
Glemte å si at det burde være en knapp som linker til hovedsiden, og at url-en ikke burde være skrivebua.no, men vise hele urlen (f.eks. hvis man er inne på en profil vises urlen ikke i browserfeltet. Jeg vet at det går an å få tak i den, men det er slitsomt og unødvendig.)

03/04/2008 14:56

 
    Liljekonval
Min mening er at dette er superbra!!! Er forsåvidt enig i mye av det som står her (noe er litt for komplisert for lille utekniske meg)og lurer også på om noen kan forklare hva strøtanke saken er til.

03/04/2008 15:03

 
    Mona (red.)
Du klikker på logoen for å komme tilbake til hovedsiden. Kan hende vi endrer det hvis vi legger til en collapse-funksjon. Hele url'en vises i feltet under siden.

03/04/2008 15:05

 
    Mona (red.)
Strøtanker - tanker du har lyst å dele med andre. En slags enveisblog, kan du si.

03/04/2008 15:09

 
    Papirkutt
er enig i at det er litt dumt med bronse, sølv og gullbrukergreia som kommer opp foran bildet.. også er alt så stort, så jeg må scrolle langt ned for å få med alt, og det blir litt uoversiktelig, syns jeg.. Men alt i alt er nye skrivebua kjempeflott, syns jeg^^

03/04/2008 15:24

 
    Høstrose
Hei
Jeg synes den nye bua har noen fine ting og noen negativt. Liker godt strøtanker. Det blir mer personlig en profilen påenmåtte. Bra med "mine beste tekster". Jeg er eing med ganske mange over her, og synes ikke det passer med bronse, sølv og gull bruker over bilde. Eller synes jeg det er for stort dette svarte over her. Blir litt lite plass til resten. En ting som har ført til mye hårnapping og sinte ord: Noen ganger når jeg gir kommentarer, står det at jeg må logge inn først, når jeg var logget inn fra før. Så da må jeg skrive hele kommentarer på nytt. Håper bua kan ordne opp i dette. stå på!!!

03/04/2008 15:41

 
    Wolf of infinity
Hei og hå :)

Jeg liker Skrivebuas nye layout, jeg! Mange her som har nevnt at logoen på toppen er for stor, men det ser jeg ingen vits i, for dere sa jo at dere var klar over det i innlegget... Jeg har et par ting jeg lurer på: Er det ikke lenger mulig med bakgrunnsfarger på profilen? Det er litt dumt synes jeg, for det var jo mulig før. Men ellers ble jeg superglad når jeg så at dere har skaffet en tekstbehandler, så vi sllipper å skrive inn alle de kodegreiene for å få det slik vi ville.

Når jeg skulle sende inn den nyeste delen i historien min og lastet den opp i tekstbehandleren, så kom det som en eneste mølje, og jeg måtte føre inn alle avsnittene og sånn på nytt! Det var litt kjipt da, for det tar tid når man skriver lenger tekster :)
Mulig det er bare jeg som ikke har peiling på data, da, men håper å få svar i alle fall ^.^ Ellers masse flott her, redaksjon :D Tusen takk!!!


03/04/2008 15:44

 
    Nattfall
Jada, mye er bra, og jeg likte at man kan gå til sin profilen med "til min profil"-knappen. Søkinga er også en utrolig kjekk idé (men jeg får det ikke helt til? Da jeg prøvde å søke, stod det at det var 800 og noe resultater, men jeg fikk likevel ikke opp noen treff), men kanskje hadde det vært en idé at det også kunne ha gått an å søke etter ord i en tekst? Det er jo ikke alltid du husker hva en tekst heter, men kanskje du bare husker noen ord eller linjer fra den. Enig i at logoen øverst er for stor, og jeg likte ikke helt den "boksen", eller hva jeg skal kalle det, på profilen, den med at den teksten vi kan legge til sjøl kommer fram etter hvert som vi scroller. Jeg likte sånn sett de gamle profilene bedre, for jeg syns rett og slett at det ser penere ut uten den scrolledingsen og når teksten kan være litt mer spredd utover sida. Men den med mine beste tekster var gøy, og så ser jo det hele svært pent ut, da:) Supert med tekstbehandlingsprogram, men litt knotete at hvis du har skrivd noe i HTML-delen og bytter tilbake til tekstbehandling, dukker all HTML'en du har lagt inn opp som vanlig tekst. Og jeg likte heller ikke at Nye tekster og Nye kommentarer-boksene har blitt mindre. Og hele titlene kommer ikke med - litt dumt. Men ellers likte jeg det bra:)

03/04/2008 16:14

 
    Rocky
eii. ^^
jeg synes bua er fin jeg . for ganske lenge siden sendte jeg en mail om at det burde ha søkefelt for tekster og profiler, fint at dere tar tak i sånne ting :-D

MEN JO , JEG HAR ET PROBLEMO :
når jeg er logget inn, og prøver å legge inn en strøktanke såå kommer det en pop-up om at jeg ikke er logget inn :b + attee noen linker fører til masse kluss med sider oppå hverandre osv//.
men jeg skjønte ikke at man måtte trykke på logoen for å komme til forsiden , før jeg så det lengre opp i tråden ;-) så kanskje dere burde ha en link til forsiden der hvor det står "tilbake" og "til min profil" ?
men dere er kjempeflinke :-)

03/04/2008 17:37

 
    * June *
Synest nye skrivebua var utrolig bra.. :) VEldig bra satt opp, finne fort fram til ting, føler jeg da :)

03/04/2008 18:06

 
    lisablomst
jeg likte bedre den gamle jeg. jeg er igrunn ganske konservativ når det gjelder layouts av hjemmesider/godteripapir/poser osv. så ja. jeg syntes alt blei så lite og smalt, man kan jo ikke se hele titler og sånn. men det fikses kanskje når logoen blir mindre?

03/04/2008 19:02

 
    Ida=)
jeg liker nye Skrivebua :D hihi, dere har gjort en super jobb :D jeg skjønte faktisk at man må trykke på logoen for å komme til hovedsida! det irriterer
meg litt at hele tittelen på tekstene ikke kommer fram, men det går helt greit. strøtanketingen er genial, og jeg digger "mine beste tekster" :D jeg synes
"tilbake til min profil"-knappen var utrolig praktisk. og ellers er jeg bare fornøyd :D stå på!

03/04/2008 19:08

 
    Samarkand
Jeg liker ikke at siden blir så sammenklemt av den gigantiske logoen. Det blir direkte slitsomt å lese lengere tekster og kometarer. Ellers helt greit. Skjænner ikke det med strøtanker. Synes det ville vært bedre med en liten chatbox på hver profil som folk kan skrive på. Synes det burde være mulig å "scrolle" på tekster også ikke bare på profil teksten.

03/04/2008 19:59

 
    pooh
hei ja^^
synes denne nye lay-outen er kjempe fin, ble litt forvirra, men det ordnet seg.
liker hvordan profiler/forsida ser ut.
jeg har der i mot problemer mes å levere tekster. får feks ikke til kursiv, da klumper hele teksten seg sammen. kan hende jeg gjør noe feil, men det er litt iriiterende.
ellers så er dette godt jobba av dere^^

03/04/2008 20:49

 
    Fromasjen
Yey, fin og ny skrivebu^^
Men en ting jeg merka meg: hver gang jeg kommenterte så kom ikke tekstene frem på forsia. Og noen ganger gjorde de det, men da var de helt stokka om, sto etter tekster som hadde blitt kommentert for flere timer sia. Og så veit jeg ikke om dette bare er fordi skjermen min er brei, men det ville hvert fint hvis sia kunne fylle hele skjermen, uansett størrelse, slik som gamlebua.(: Sånn tilpassende sie på en måte, for sånn som det er nå, så virker det litt… klaustrofobisk. Og når det gjelder søkeknappen: det sto jeg hadde mange treff, men det kom ikke noen tekster, alt det sto var _tittel_ og ikke mer. Men jau, kjempe fin er den nye sia, det skal være visst. Ser dere har jobba mye med det, og ja, bra jobba.


03/04/2008 20:53

 
    FG-49
Er heller ikkje alle ein kan sjå alderen på. Blant anna meg.

03/04/2008 20:58

 
    Fromasjen
Faktisk så har ikke noen av tekstene jeg akkurat har kommentert kommet øverst på forsia.

03/04/2008 21:04

 
    Fromasjen
Ooooog så ville det vært fint med link til månedens vinnere på forsia, så ikke dere hadde kåret dem før jeg gikk under les tekster, mars måned og månedens vinnere. Det er litt en omvei(:

03/04/2008 21:34

 
    Rocky
SAMLEDE PIRKESAKER FRA MEG + andrefolk:
• Mindre logo
• Månedens vinnere på forsiden
• Bronse/Sølv/Gull-merket bør ikke ligge oppå bildet
• En link til forsiden (Ikke bare bilde)
• Man burde kunne slippe å scrolle så langt ned for å se kommenterte tekster, registrerte brukere, sist sendt inn osv
• Man burde kunne logge seg inn på forsiden
• Dumt med mindre kommentar- og nye tekster-bokser
• Dumt at ikke hele tittelen kommer opp

noe av det

03/04/2008 21:59

 
    julie-92-92
jeg er enig i alt Rocky har summert opp :) jeg liker generelt ikke nye layouter.. forumet jeg er på har blitt forrandret og det forvirrerer meg alltid :O jeg blir jo vandt til det da men... og jeg har et forslag til:
favoritter hvor man kan legge til andre folks tekster. hvis man liker en tekst veldig godt, så favoriserer man den, så den kommer opp på en liste ett sted, sånn att man kan finne den frem og lese den igjen. jeg har lest så mange flotte tekster her på bua, og jeg blir kejmpetrist når jeg aldri finner dem igjen senere.. skjønner dere hva jeg mener? vel, jeg ahr ikke brukt så god tid til å studere det nye designet enda, men jeg syns det virker veldig avansert xD (husk att et avansert design kan skremme bort nye medlemmer, hvis de ikke finner fram lett) nå skal jeg gå og titte litt mer ;)

03/04/2008 23:04

 
    koneko
Jeg synes nye bua er perfekt. Knappen tilbake til min profil er fin, men det burde vert en link til hovedsiden.Ellers har jeg bare ros og komme med.

04/04/2008 13:05

 
    Naia
Strøtanke-saken er litt ubrukelig. Tar bare opp plass på profilen.
Får ikke til å legge til Mine beste tekster i Mozilla Firefox.
Bruker-merket på bildet.
HTML funker ikke.
Trur det var alt. Men ellers er alt kjempebra=D Søkemotor har vært etterlengta^^

04/04/2008 13:23

 
    Mona (red.)
Vi registrerer det dere skriver her med stor interesse. Dere kommer med mange fine tilbakemeldinger, også på ting som bør gjøres noe med.
Vi må bruke neste uke til å finlese og fikse på ting. At dere skriver inn meningene her, betyr at dere bryr dere. Det synes vi er kjempeflott! =0)

Ha en fin helg!

04/04/2008 15:03

 
    Ildfalk
nye bua ruler! syns det er flott at man kan anbefale noen av våre egne tekster :D det er bra at logoen på toppen skal bort, eller i alle fall bli mindre, fordi det bli så utroolig lite inne på bua, på en måte... uansett, superduper jobb! blir bedre og bedre, det er flott ;)

04/04/2008 19:21

 
    Blomsteralv
Helluw :)
Vel, jeg har jo litt problemer som alla andre, og kunne ramset opp en del av de som Rocky har gjort. Likte den gamle profilen bedre, i forhold til tekst. Liker overhodet ikke denne strøtanke-saken. Om jeg hadde hatt en slik strøtanke ville jeg bare skrevet det inn i profilteksten min. Liker heller ikke denne scrolle-greia på profilen, den er irriterende :P Ellers synes jeg siden er grei nok, men må tilstå at jeg likte den gamle bedre. Beklager, men slik føler jeg det. Likvel har dere gjort en super jobb med å modernisere og forbedre, selv om det ikke falt i smak hos meg xD Fine farger dere har valgt, da!

05/04/2008 14:47

 
    Blomsteralv
Og når jeg kommenterte, kom ikke dette opp på kommenteringslista. Det har skjedd flere ganger med meg. Håper dette kan gjøres noe med :)

05/04/2008 14:49

 
    Ellesra
Når man går inn på profiler, kommer det to vinduer opp, begge der layen er, men ikke noe annet. Noe annet som også burde forandres, er at tekster ikke kan forandres på. Man må sende teksten på nytt hvis man har endringer, og dette blir veldig rotete når tekstene ikke står i alfabetisk rekkefølge. Det burde gå an å adde venner når man er på profilen deres, å ikke bare på siden "profiler". Når man kun kan gjøre det på "profiler" gjør det at man ofte ikke gidder å gjøre folk til venner fordi man må gå gjennom hele profiler-siden for å finne dem. Uttrykksikonene (stemmeikonet, f.eks) ser veldig dårlig ut. Sånn at dere vet. ;) Håper det kan endres. ^^
Hilsen Sara aka Ellesra

05/04/2008 21:38

 
    regnsky
det samme har skjedd med meg (som det den kyske sa).

men jeg er stort sett fornøyd, jeg:] syns det er bra at vi kommer inn på profilen vår når vi logger inn:) og når de funksjonene som ikkke funker blir fiksa, så blir dette knall:]

06/04/2008 15:20

 
    Rust
hvorfor blir bildene så mye mindre nå for tida enn det de var før? profilbildene, altså. baare lurer (:

06/04/2008 19:30

 
    Mona Liza
Eg vil berre seie at i dag var fyrste gongen etter nye Bua kom at eg prøvde å sende inn ein tekst. Det gjekk heilt på trynet! Fyrst skreiv eg teksten, så var tittelen for lang(det var nok min feil..) - men da kom det opp eit vindauge der du kunne endre teksten uten tagger o.l. - då vart eg overlukkeleg - til eg såg kor inni hampen vanskelig det skulle vere. Eg prøvde å få enkel linjeavstand på alt, men det ser ut som halvannan, og når eg trykte enter etter ei setning for å få mellomrom mellom to setningar, så måtte eg prøve minst 6 gonger før det gjekk - eg prøvde å forandre skrifta på innlegget, òg, men det fungerte heller ikkje.. eg er blitt mektig uvenn med "Send inn en tekst"-sida, og det er jo litt dumt, det, da -.- meiner no eg.. går det an å få fiksa på?

06/04/2008 19:49

 
    Mona (red.)
Her er svar på noe av dere spør etter. Først og fremst; Takk for skryt.

Men vi er ikke i mål. Tips om hva dere savner og ikke synes fungerer må til. Ellers har vi ikke noe å strekke oss mot.

Det jobbes med:
Søkefunksjonene. Søke på enkeltord.

Collapse av logofeltet i toppen. Husk at skjermstørrelse og skjermoppløsning har innvirkning på hvordan dere ser siden. Min maskin har 1280x1024 pixler, og da får jeg alt med.

Logoen er ment som en tilbake-til-hovedside knapp.

Vi skal jobbe mer med tekstbehandlings-funksjonen. Skriftstørrelsen, enkel linjeavstand pluss andre ting.

Teksten i feltene Nye tekster, nye kommentarer og nye medlemmer er 10 pkt. Helt standard. Hele tittelen vil vises om du holder musepekeren over. Man kan ikke endre fargen for Brukernavn og Mine beste. Foreløpig kan vi heller ikke ha bakgrunnsfarge på Min profil. Den siden inneholder felt som ikke vil vises særlig pent med farge på bakgrunnen. Vi får se hva vi kan gjøre på sikt.

Det er scroll på om-meg-selv feltet fordi ellers vil ikke Strøtanken vises før du har scrollet langt ned på siden. Scrollen vises bare hvis det er lang tekst, og har man lang tekst må man scrolle uansett...

Nye kommentarer skal vises med en gang på Nye kommentarer. Det må vi teste ut.

Symbolet for medlemsstatus er foreløpig flyttet, sier Vingle-Petter, som selvfølgelig ikke har bestemt seg for hvor den passer best.

RSS og Mine er flyttet lenger ned, for å gi plass til bildet.


07/04/2008 12:43

 
    Ramona
Jeg har et problem: Hver gang jeg klikker på "tilbake"-knappen i hjørnet på min pc for å komme tilbake på siden jeg var på før havner jeg inne på RSS-feeden for nye kommentarer på profilen min. En litt merkelig ting ettersom jeg ikke har vært inne der i dag...

07/04/2008 13:00

 
    Ramona
Forresten virker det med bakgrunnsfarge. Det eneste som ikke er så vakkert er det vesle bildet av en blyant og ei blokk i strøtanke-vinduet, som forresten ikke er særlig nødvendig å ha der :)

07/04/2008 13:02

 
    Mona (red.)
Ramona, det kan vi ikke svare på... Vi skal holde et øye med det. Gi beskjed om det ikke har løst seg om noen dager, er du snill.
Det går å definere bakgrunnsfarge, men det blir ikke særlig pent med eller uten bilde i strøtanken. I tidligere utkast inneholdt Min profil flere felt, men disse er tatt vekk. en bakgrunnsfarge må event. fungere til de blå titlene og lenkefargen. Lenkefargen til tekst og venner er definert av oss, og den får dere ikke gjøre noe med.

07/04/2008 13:18

 
    Borgen
Synes den er veldig fin, men for å være ærlig var den andre mer oversiktelig...

07/04/2008 15:45

 
    Pjuken
det siste der var da litt slemt :P selv om bua er deres kreasjon/kreering, så er da vi brukerne?

men likevel. her kommer jeg tilbake med enda en tilbakemelding. jeg synes skrivebua burde sentreres på skjermen, istedet for å være "aligned" til venstre del. altså, på min skjerm har jeg plass til halvannen skrivebua samtidig, og ja, jeg har prøvd det. du nevner at du kjører 1280x1024 oppløsning på skjermen din/deres, og ja, bua fungerer fint med det. men alle som har høyere bredde enn det (noe som ikke lenger er high-end) får en litt eklere opplevelse ved bua. jeg skal snart sende inn tre screenshots, ett eksempel på bua med farge/utenfarge, ett skjermbilde med kun én buaside oppe (så det store, hvite tomrommet ved siden av synes, og ett eksempel på en nettside med header som har sentrert skjermbilde, som hvertfall jeg ikke synes ser så verst ut.

dette er ikke noe "bøy deg etter meg!"-innlegg, men forslag til forbedring utifra problemstilling :) grunnen til at det ene screenshotet inneholder et eksempel på bua med farger, er for rose ramona med å ha funnet en farge som faktisk gir et godt estetisk inntrykk, selv med strøtanke, lenkefarger og kommentarteller. synes jeg, da. hadde lagt ut lenker til disse bildene, med det er jo ikke lov, såvidt jeg har fått med meg :P

07/04/2008 15:58

 
    lisablomst
jeg får vel bare si det rett ut, at jeg syns det er demotiverende å være på bua. jeg gidder nesten aldri være her lenger fordi alt er så smått og det får meg til å ikke ville lese tekster i det hele tatt. nå var jeg kanskje slem, men jeg tviler på at det er så mange som føler det som meg.

07/04/2008 16:09

 
    Pjokken
jeg føler det er altfor lite reell plass. Med logo på toppen og Norland Fylkeskommune på bunn. Det er jo lite plass å faktiske lese på.
jeg tror jeg har blitt logga ut noen ganger sånn nå uten grunn. skulle legge kommentar på min aller første tekst etter at jeg hadde logga inn, også sa den at jeg måtte logge meg inn eller være registrert, noe jeg er og har vært i en del år nå..
altså, vært registrert, ikke innlogget, lissom.
og en ting jeg virkelig ikke liker er scrollefunksjonen i profilteksten min. der likte jeg det bedre sånn det var før, at man har en scroll i hele siden, ikke en for profiltekst og en for tekster.
flere linker i menyen hadde vært greit. F.eks direktelink til diskusjonstorget?
altialt ser det jo lovende ut, men jeg tror for all del at det kan bli bedre med tida og litt småfiksing.
jobb videre og vær flinke:D
men faen, jeg får jo ikke lov å legge inn den jævla kommentaren her, den ber meg logge på, men allikevel står det logg ut i menyen. faenskap, altså..
nå har det gått tre dager, virker som det er mulig å legge ut denne kommentaren nå..

07/04/2008 16:20

 
    solstikk
jeg føler at jeg bare klager nå, men egentlig er jeg veldig fornøyd. men det er vel fint å komme med småpirk etterhvert så dere i hvert fall veit hva vi syns? jeg syns at overskriftene på tekstene blir altfor store. det ødelegger mye av symmetrien og oppsettet som et virkemiddel. veldig fint at dere jobber med mye av dette! :)

07/04/2008 17:01

 
    Mona (red.)
unigloby, Pjokken og blomsterbarn, dere må bare "klage" =0) Vi tolker det ikke som klaging, men som engasjement. Det kan vi like. Vi har litt å jobbe med, og nå skal jeg prøve å svare dere etterhvert.
Jeg gjentar: toppen med logoen skal kunne minimaliseres (collapse) for å gi mer plass. Man kommer ikke bort fra at skjermoppløsningen bestemmer hvor mye av siden som vises. Det kan vi nok ikke gjøre noe med. Bortsett fra å lage en smalere side. Vi får se hva ender opp med.
Bunnen må være der, noe det er fritt å like eller ikke. Det samme gjelder scroll i om-meg-selv feltet.
Vi må undersøke hvorfor dere blir kastet ut helt uten videre. Det skal jo ikke skje.
Direktelink til Diskusjonstorget finnes på hovedsiden.
I dag skal vi jobbe med to ting:
Hvorfor dere blir kastet ut og collapse av toppen. Hvis vi får tid, skal vi også se på funksjonen for tekstbehandler.

08/04/2008 10:18

 
    Blomsteralv
Må dessverre si meg enig med unigloby... ER lite motivert til å sende inn tekster og sånt for tiden. Håper dere får ordnet alt sammen snart :) DEt blir sikkert bra når det blir ferdig!

08/04/2008 11:19

 
    koneko
hei, Jeg synes det bør være en link til søk, slik at ikke søkefeltet blir stående på siden og forstyrre dessuten kommer ikke de tekstene jeg
legger ut på hovedsiden, hvorfor?
ellers er jeg kjempefornøyd med nye skrivebua, men link til hovedsiden hadde også vært praktisk.
for hoss meg heter bare linken
" skrivebua
synes den burde hete hovedside.

08/04/2008 12:35

 
    Unne
Jeg synes det burde være mulig å søke etter kommentarer, tekster og profiler. Også kommer det avogtil sånn mase om feed-dingsebomsetull og det er ganske plagsomt.

08/04/2008 16:24

 
    shtainy
Layouten er fin, den, men synes det blir litt rotete når siden blir så smal. Headeren og linjen i bunnen er alt for tykke, som er sagt mange ganger allerede:). Logoen kan vel heller settes litt på siden enn å presse alt nedover? Eller collapse hadde også fungert. Da jeg trykket på ”nye kommentarer” i går, kom toppteksten og bunnteksten dobbelt opp. Men nå fungerer det. I går fikk jeg heller ikke logget inn(!). Da jeg trykket på ”logg inn” kom jeg bare til startsiden (sikker på at jeg ikke bomma..). Bruker IE 7.0. I dag har alt jeg har prøvd på fungert, bortsett fra at det ikke er mulig å trykke backspace i kommentarfeltet..

08/04/2008 18:14

 
    Fromasjen
Okei, jeg har ikke spesielt mye kunnskap på datating og sånt. Men jeg undres litt over hvorfor det ikke går ann å ordne siden slik at den fyller hele skjermen? For gamlebua tilpassa seg skjermen min fullt ut, men her er det et tomt felt på over 10 cm eller noe, sånn som Pjuken her sa. Er det noe med den nye sia som gjør at det ikke går ann å få den til å fylle hele skjermen sånn som gamlebua?
Og så plager det meg fortsatt at tekster sjeldent kommer fram på "nye kommenterte"-lista etter de har blitt kommentert, og tekster som allerede var på lista blir ikke flytta opp etter at de blir kommentert igjen. Men sånn ellers funker det meste(:

08/04/2008 19:57

 
    Ramona
Jeg synes det burde være frivillig å ha denne strøtanke-boksen på profilen sin. Jeg er personlig ikke en stor fan av den, for om jeg vil skrive noe på profilen min så gjør jeg bare det, på vanlig vis. Hva vitsen med en slik ekstra boks til å skrible i skal være har ikke slått meg helt enda...

09/04/2008 16:07

 
    Nattfall
Veldig enig med unigloby og Ramona...

09/04/2008 17:07

 
    Mona (red.)
Anarkisten, bildet ditt er bare 133x100 pixler, så størrelsen vises rett. Vi må få inn en funksjon der vi kan søke på deler av tekst og profil. Nå må man vite eksakt navn... Jeg kommer tilbake til forklaring på RSS. Må undersøke litt først.

10/04/2008 09:44

 
    koneko
jeg har heller ikke forståt rss opplegget. det vil jeg gjærne ha en forklaring på hvordan funker, har peiling på data altså, men det der har jeg ikke forstått.

10/04/2008 12:16

 
    * June *
Det kunne kanskje vært litt greit og endre eller slette tekstene du har lagt inn her på skrivebua, så vi slipper og kommentere våre egne tekster for og få rettet feil i teksten eller slettet teksten. Forslag ;*
Men er veldig fornøyd med skrivebua nå som det er nå, tilbringer litt mer tid inne her, og sjekker profilen hver dag!

11/04/2008 09:05

 
    Mona (red.)
Nå er en ny versjon av Skrivebua lagt ut. Den vil vises best med skjermoppløsning 1024x768. Vi har gjort toppen mindre, men det går an å trykke F11, for å usynliggjøre menyen. Trykk F11 for å få tilbake menyen.
I tilleg kan dere zoome for å endre skjermvisningen. I Opera trykker du - (minus) for å gjøre den mindre, og + (pluss) for å gjøre siden større. I Explorer og Firefox trykker du Ctrl + eller - (minus).
Det er avhengig av datamaskinens skjermstørrelse hvordan siden vises. For de som bruker veldig høy oppløsning anbefaler vi Opera og zooming. Opera kan lastes ned gratis.
Hvordan vises den nå?

11/04/2008 10:37

 
    Mona (red.)
Skrivebua oppdateres med jevne mellomrom. Tekster og kommentarer kommer fortløpende ut i oversikten på start(hoved)siden.

11/04/2008 10:40

 
    Mona (red.)
Redaksjonen må foreta redigering i tekster, siden vi leser alt som kommer inn. Hvis dere skal redigere og slette selv, mister vi oversikten. Jeg håper dere kan forstå det, selv om det selvfølgelig er både dumt og tidkrevende...

11/04/2008 10:41

 
    koneko
Mona, nå ser jeg linken til hovedsiden og tilbake til min profil, før den linken er det et bilde i følge min web leser. men jeg liker dette jeg, det er bra. skal ta en nermere titt på tekstbehandleren nå, og se om den fungerer.

11/04/2008 10:44

 
    koneko
Tekstbehandleren fungerte ikke.

11/04/2008 10:52

 
    Mona (red.)
koneko, fungerer den nå?

11/04/2008 12:02

 
    Ramona
Tips: Hva om formatet var likt på forhåndsvisningen og på det som faktisk blir lagt ut på bua! :D
*klappe høyt*

11/04/2008 12:12

 
    Akira
Jeg liker denne siden, og synes den er fin. det eneste jeg ikke forstår
er den rundingen der det står at jeg er bronsje bruker? hva er forsjellen på gull sølv ogbronskje?

11/04/2008 13:16

 
    koneko
Mona vet ikke om jeg fikk det til, har senndt inn en test tekst og skrevet en beskjed til deg under spørsmål eller annet til redaksjonen.
Koneko

11/04/2008 13:25

 
    Mona (red.)
Ramona, forhåndsvisning av bredde på tekst skal vi prøve å få til å stemme med det som kommer ut. Takk for tips!

11/04/2008 13:55

 
    Mona (red.)
RødeMeg, trykk F11 for å usynliggjøre web-menyen. Da får du bedre plass.

11/04/2008 13:56

 
    Mona (red.)
koneko, det ser ut til at du nådde fram.

11/04/2008 13:58

 
    Mona (red.)
Akira, du må gå inn på Oppslagstavlen å lese om forskjellen på bronse, sølv og gullbrukere =0)

11/04/2008 14:01

 
    Rocky
NOEN FÅ TING TIL , MONA .
- Det burde gå an å logge inn på forsiden
- På min data er F11 en knapp for noe helt annet , så det funker ikke
- Man burde kunne krysse av på en "Husk meg"-knapp når man logger på

Og det funker ikke å ta sånn mine beste tekster på meg, får bare en popup om at jeg må logge inn. Fikse? Funker heller ikke med strøtanker..

11/04/2008 16:09

 
    Akaila
Dette med f11 knappen og mindre tekst er rett og slett vanvittig irriterende. Og det er fremdeles alt for lite plass til de nye tekstene/kommentarene. Fremdeles kan hele skrivebua logoen øverst reduseres til minst halvparten (minst). Og det funker selvsagt ikke å zoome inn: alle bildene blir pikselert og forferdelige. Hele bua burde også midtstilles. Jeg likte nesten gamle bua (til tross for mye bra) bedre pga. slike ting som jeg nå har nevnt.

11/04/2008 18:30

 
    Akaila
Glemte å si: ang. for lite plass til nye tekster, så vet jeg at hvis man holder muse over linken så kommer hele titttelen opp. Det er bare det at det er sinnsykt slitsomt og irriterende å gjøre. Det ville vært ti ganger bedre hvis dere bare lagde bua litt bredere slik at man kan se hele tittelen. Urlen burde også kunne sees i adresselinja (/feltet). Jeg vet at man kan se urlen hvis man holder over linken, eller kopiere link-adressene direkte med høyretasting, men det er fremdeles irriterende og mer slitsomt. Også må jeg understreke dette med at teksten er alt alt alt for liten. Alt for liten (men jeg liker at dere har gjort linjene mindre brede).

11/04/2008 18:44

 
    Nattfall
Ja, og Mona: hvor har alderen min blitt av?

11/04/2008 19:38

 
    Nattfall
Og en ting til: jeg er ikke sikker på om noen allerede har nevnt det (gidder ikke å lese gjennom alle de åtti kommentarene), men når jeg skal lese tekster, må jeg bla bortover for å få lest hele. Det er slitsomt og teit! Jeg hadde jo ikke det problemet på gamlebua.

11/04/2008 19:43

 
    42
Jeg synes den nye skrivebua er generelt NIZE! Det eneste problemet er at mine nydelige GIF's blir grumsete og uklare. Ikke det største og viktigste problemet, men allikevel... noen forklaring på dette, Mona?

13/04/2008 21:30

 
    42
Og @ Kristine: haha, du er den eneste som ikke får opp alderen din? Jaja, holder å vite at du er mellom 10 og 20 år.

13/04/2008 21:34

 
    Mona (red.)
Rocky, hvilken nettleser har du? F11 funker på de fleste tastatur, så jeg vet ikke. Har du Mac-tastatur, kanskje?

14/04/2008 08:48

 
    Mona (red.)
Akaila, kan du eksprimentere litt med skjermoppløsningen? Vær så snill. F.eks. 1024x768. Kanskje du kan laste ned Opera (www.opera.no). Den er gratis, og den er bra.
Vi har ikke gitt oss med å få midtstilt siden på skjermen. Når det gjelder et bredere design, kan det medføre problemer for andre enn deg.

14/04/2008 08:54

 
    Mona (red.)
Nattfall, jeg skal se på alderen din =0)

14/04/2008 08:55

 
    Mona (red.)
Nattfall, tekstbredde og visning skal vi se på, lover jeg.

14/04/2008 08:58

 
    Mona (red.)
Br1ck?Bl0ck, din GIF er 100x100 pixler. Jeg vet ikke hvordan den ser ut hos deg, men du har rett. Den er grumsete her. Vi gjør ingenting med bildene som dere sender inn, bortsett fra at hvis de er for store, vil de bli redusert slik at de ikke tar hele siden.

14/04/2008 09:02

 
    Mona (red.)
FanFiction, jeg leste strøtanken din om at du er fornøyd med mindre logo. Bra er det, og vi finpusser videre =0)

14/04/2008 09:28

 
    Ramona
Min alder viser heller ikke... Det er flere av oss "litt eldre" alderen ikke viser på, så det er min teori at det har en sammenheng.
Jeg synes det burde være mulig å ordne det slik at mer av titlene og navnene i nye kommentarer og tekster på fremsiden viste. Det er jo god plass i rutene...

14/04/2008 19:53

 
    Mona (red.)
He, he, det har forsåvidt med en noe høy alder å gjøre, selv om det ikke er hele forklaringen. Men ivrige Kjell jobber med saken =0)

15/04/2008 10:05

 
    Jon'tan
Jeg savner muligheten til og slette/redigere egne tekster :)

15/04/2008 13:37

 
    koneko
Forslag til tema til diskusjon: kan dere ikke sette oppp en diskusjon der medlemene kan diskutere månedens tema?
eventuelt hva som kan være månedens tema?


15/04/2008 14:53

 
    Mona (red.)
Jon'tan, jeg vet det er dumt, men vi må ha slik for at vi skal ha kontroll. Tenk deg tekster som balanserer på kanten av reglene våre, og de redigeres til noe som bryter reglene. Det eneste jeg kan si er at vi tar det med oss. Hvem vet, kanskje vi finner på noe glupt...

16/04/2008 10:06

 
    Mona (red.)
Jammen koneko, det var et godt forslag! Det skal vi fikse.

16/04/2008 10:28

 
    koneko
Det håper jeg, men jeg ser nå at det har blitt lagt ut to ganger, det trengs vel bare en? eller var ideen min så god? :)

16/04/2008 10:52

 
    Mona (red.)
Til og med jeg klarer å sende dobbelt opp... Den ene er slettet nå.

16/04/2008 11:51

 
    Wolf of infinity
Hei igjen :) Må bare nevne noe jeg nettopp oppdaget og som irriterer meg, fordi jeg ikke skjønner: Når jeg skal endre profilen min og skifte linje, så blir det plutselig dobbel linjeavstand, og det vil jeg da slett ikke at det skal være!!!!!! Måtte bare si det, og håper dere kan gjøre noe med det snart :)

16/04/2008 15:38

 
    Mona (red.)
Wolf of infinity, det er ikke sikkert vi får gjort noe med doble linjeskift, selv om vi jobber med saken. Tips!Du kan bruke Shift+Enter for enkelt linjeskift, noe vi kaller mykt linjeskift.
Trykker du bare Enter får du et hardt linjeskift, som i enkelte program o.l. gir dobbelt linjeskift.
Vi har knekt en kode, håper vi, mht Tekstbehandleren, og nå skal det gå bra å bruke f.eks 12 punkt skrift uten at linjene legger seg over hverandre. Dette håper jeg virkelig skal fungere nå. Test og gi tilbakemelding =0)

17/04/2008 14:10

 
    koneko
skal prøve den tekstbehandleren da, det er fint.

18/04/2008 11:02

 
    Mona (red.)
Da venter jeg i spenning =0)

18/04/2008 12:17

 
    Mona (red.)
Søkefunksjonen er fikset! Du kan også søke på deler av ord =0) Noen er glad her i redaksjonen.. Søk i vei!

18/04/2008 12:55

 
    Rust
pff, bare sånn for å si det: man kan ha trettifem venner på vennelista, right? jeg har trettitre, og når jeg skal legge til en ny, så kommer det opp en beskjed om at det bare er mulig å ha tretti. irriterende bare. >:]]]

20/04/2008 14:26

 
    Pilgrim
Jeg liker veldig godt det nye skrivebua. Jeg leste tidligere Jon'tans sitt forlsag om å slette og redigere tekster. Jeg skjønner at redigeringsfunksjonen kanskje ikke er noe lurt, men jeg syns man skulle kunne ha en knapp for å slette tekster selv. Mange vil gjerne ha en opprydding i profilen sin, særlig de som har vært lenge på skrivebua og vil slette gamle og dårlige tekster. Istedenfor at vi da må bruke all plassen på "nye kommentarer" bare for å få disse tekstene slettet, er det vel lurere at vi får gjort det selv, om det er mulig å få til en slik funksjon? De har en slik slettefunksjon på dikt.no som settes veldig pris på. Jeg tror ikke jeg er den eneste som ville satt pris på en slik funksjon her også :)

20/04/2008 15:14

 
    Nattfall
Ehm, jeg lurer på mer. På flere av tekstene jeg har sendt inn etter at nye bua kom i bruk, har skriftstørrelsen blitt mye mindre, sjøl om jeg ikke har forandra på den i tekstbehandleren. Noen grunn til det, egentlig?

20/04/2008 23:59

 
    koneko
Beskjed til Mona, har brukt tekstbehandleren og sendt inn en tekst, skrevet en beskjed til deg under spørsmål eller annet til redaksjonen.
koneko.

21/04/2008 13:12

 
    Mona (red.)
Pilgrim, som du ser, skrev jeg til Jon'tan at vi tar det med oss. Jeg har allerede luftet det for dataansvarlige, og det er gode muligheter for at vi kan fikse det, samtidig som at jeg får beskjed om endringer =0) TTT = ting tar tid. Men, vi jobber med saken.

21/04/2008 13:58

 
    Mona (red.)
Nattfall, det er vanskelig å vite hvordan dere ser teksten og størrelsen på den, siden det er så mange varianter av skjermoppløsning ute og går... Flere gav tilbakemelding på at teksten var for stor. Med min skjermoppløsning synes jeg den for liten, og jeg har 1280x1024 pixler. Har du 1024x768 pixler vil teksten vises større... Jo høyere oppløsning du har, desto mindre vises teksten. Prøvd å zoome?

21/04/2008 14:18

 
    Mona (red.)
koneko, jeg så på teksten og beskjeden til meg om dobbel og enkel linjeavstand. Kan du forklare hva som er vanskelig?

21/04/2008 14:56

 
    Mona (red.)
Rust, jeg måtte undersøke før jeg svarte deg. Det var en glipp, som skal være fikset nå =0)

22/04/2008 10:48

 
    koneko
Jo Jeg kan prøve og forklare. Jeg trykker skift enter, men det vises ikke for meg at jeg for enkel linjeavstan. det samme sjer når jeg trykker bare enter, linjeavstanden er den samma, den endres ikke.

22/04/2008 13:01

 
    koneko
neij, den kommentaren ovenfor ble bare rot, jeg mente og si at linjeavstanden ikke endres noe uansett hva jeg trykker.

22/04/2008 13:04

 
    Dickon
Noe jeg gjerne ville ha endret, var om du selv kunne slette kommentarene til tekstene dine.

22/04/2008 19:29

 
    Mona (red.)
koneko, jeg vil tro at Shift+Enter og bare Enter fungerer på de fleste tastatur. Kan du undersøke om du har den funksjonen på ditt tastatur?

23/04/2008 09:37

 
    koneko
Mona, Jeg kan sjekke opp det, men selve problemet er at det vises ikke at jeg skifter linje eller om jeg for dobbel linjeavstan. men jeg skal sjekke.

23/04/2008 10:07

 
    Ildfiol
Jeg må innrømme at jeg like lay-outen på nye bua. Men det som plager meg, er at jeg ikke kan bruke back-space når jeg skal kommentere eller sende inn tekster. Jeg har ikke hatt noe problem med det tidligere, noe jeg ser andre overfor her har hatt. Må skrive denne kommentaren i word for så å kopiere den over, for ikke å irritere meg grenseløst. Ellers er logoen for stor, og resten av sida litt for trykt sammen, men jeg har lest at andre har klaget på det, så jeg skal ikke gå nærmere inn på det. Dere er supre!:D Plutselig fungerte det igjen. Å bruke back-space, altså... merkelige greier:)

24/04/2008 10:55

 
    Mona (red.)
Mener du Enter, Ildfiol. Kommentarene skal man kunne skrive inn i kommentar-feltet. Det gjør jeg hele tiden. Mht stor logo og sammentrykt side; hvilken skjermoppløsning har du på maskinen din?

24/04/2008 11:00

 
    Mona (red.)
koneko, jeg forstår ikke helt, men jeg får være ops på det. Du må melde fra hvis det ikke skjer noe på en stund, er du snill.

24/04/2008 11:58

 
    Mona (red.)
Dickon, kommentarer andre gir deg på tekster kan du ikke slette. Redaksjonen leser alt som kommer inn, og skulle det dukke opp en dårlig kommentar, sletter vi det.

24/04/2008 12:00

 
    Unne
Jeg synes det er plagsomt når det alltid dukker opp sånn feed-tull. Hvis man går inn på sånne RSS-greier med nye tekster eller nye kommentarer så driver den alltid da og spretter opp sånn idiotisk tullball om feed-ikkeskjønnenoenting. Det er bra irritabelt. Men ellers, super side!

24/04/2008 16:31

 
    Mona (red.)
Unne, det er jo synd du opplever det slik. Vi har lagt inn RSS-feed fordi mange har ønsket seg en oversikt over hva som er kommentert siden sist de var på Bua. Det var jo meningen at det skulle bli mer oversiktelig =0)

25/04/2008 08:50

 
    koneko
Da forklarer jeg det på nytt, Jeg klarer ikke og se forskjell på dobbel eller enkel linjeavstan. allt ser ut som enkel, uansett hva jeg gjør.

25/04/2008 09:40

 
    koneko
Mona, har senndt inn en tekst, skrevet hva jeg gjør i teksten, altså med tekstbehandler og det vanlige skjemaet. har skrevet en beskjed til deg under spørsmål eller annet til redaksjonen. koneko

25/04/2008 09:56

 
    Mona (red.)
koneko, jeg så den teksten og slettet den. Det er Shift+Enter for enkelt linjeskift og Enter for dobbelt linjeskift. Sånn er det i f.eks. Word også.
Men jeg lurer på om du bruker rett tast for SHIFT? På mitt tastatur er Shift-tasten den over CTRL-tasten.

25/04/2008 11:37

 
    koneko
Jeg bruker skjift tasten over Ctrl tasten ja. det vil si høyre skjift tast på mitt tastatur.

25/04/2008 14:48

 
    koneko
Kan godt prøve med venstre, men tviler sterkt på atdet gjør noe forskjell. er mektig lei hele tekstbehandleren, fordi jeg faktisk ikke for det der til og fungere, altså det med linjene,sukk. men kan godt prøve med venstre skjift, altså den tasten som er over kontrol på venstre side. eller ctrl om du vil ha det sånn.

25/04/2008 14:51

 
    Mona (red.)
koneko, da vet jeg ikke hvordan jeg skal hjelpe deg... men vi får se. Ha en fin helg!

25/04/2008 15:28

 
    Cheesman
Det er så mange kommentarer at jeg ikke vet om dette har blitt tatt opp før, men for meg tar det bortimot en evighet å laste inn profiler. Ofte må jeg sitte i et halvt minutt før det er mulig å trykke på lenkene eller scrolle nedover. Er det bare hos meg at det er slik?

26/04/2008 11:38

 
    koneko
Mona, Jeg gir meg ikke, skal prøve med venstre også, gir deg beskjed dersom det sjer noe=0):)

26/04/2008 16:50

 
    koneko
Greit! Nå fant jeg ut av det, skjift enter går ikke, uansett hvilken skjift tast jeg bruker. men, enter to ganger, gir dobbel linjeavstand. noen som er glad, er ivertfall meg.:)

26/04/2008 16:54

 
    koneko
Jeg prøvde i word altså å fant ut at ingen av skjift tastene funka, men hvis du trykker enter to ganger, funker det.

26/04/2008 16:55

 
    Mona (red.)
koneko, det er bra du ikke gir opp!

28/04/2008 14:09

 
    Mona (red.)
Cheesman, at det tar lang tid å laste inn profiler kan ha med bl.a. mye trafikk på internett, internettforbindelsen og PC'ens kapasitet. Noen annen forklaring har vi ikke, dessverre.

28/04/2008 14:13

 
    TazGold
Noe som irriterer meg er at "Logg ut" befinner seg øverst til venstre, hvor jeg syns man bør kunne komme til startsiden. Så kan man legge "logg ut" er hvor "tilbake til start" ligger nå.
Ellers veldig fint! :)

28/04/2008 14:17

 
    Ildfiol
Ja, nå fungerer tekstbehandleren for meg også:) det eneste problemet jeg fremdeles har, er at jeg blir kastet tilbake når jeg trykker på backspace, altså viskeknappen, noe som er forferdelig irriterende. Men det skjer som oftest når det står at det er feil på siden, noe jeg har opplevd noen ganger. Men det gikk over da jeg oppdaterte, så nå er det fint igjen. uansett, så er bua fin:)

28/04/2008 16:06

 
    Mona (red.)
TazGold, når jeg kommer inn på en side, synes jeg det er naturlig at logg inn er til venstre. Da er det nærliggende å legge logg ut-funksjonen der også. Men jeg forstår hva du mener, og det er ikke så ille når du blir vant til det.

29/04/2008 10:14

 
    Cheesman
Folk går fra PC til Mac, hvor standarden er at den "lukke X-en" er på venstre side i stedet for høyre, og det ser ut til at de overlever=) Jeg prøvde å fjerne bildet mitt for å få laste profilen raskere, men det gjorde ingen forskjell. Hele profilen blir lastet inn, men så fryses absolutt alt, og jeg har en helt ny PC og utmerket forbindelse til internett. Hva trafikken angår vet jeg ikke, men klokken tolv på en tirsdag? Nja, kanskje. Det er overlevbart, men utrolig irriterende. Det at man ble sendt tilbake da man trykket backspace var mye verre.

29/04/2008 11:47

 
    Mona (red.)
Okey Cheeceman, jeg noterer meg det og tar det med meg videre til vår datamann...

29/04/2008 15:01

 
    SeaH.
Har problemer med "mine beste tekster" får ikke lagt til eller fjernet eller kommentert tekstene mine der. Men jeg får kommentert tekstene om jeg finner dem i selve lista der de egentlig ligger. Jeg får også kommentert på andres tekster når de ligger i deres "mine beste tekster" og når jeg prøver å legge til/fjerne tekster får jeg ikke kommenter eller sendt inn noe etterpå.

29/04/2008 17:57

 
    Fromasjen
Etter jeg går inn under en av RSS-funksjonene, som "Nye kommentarer" eller "Nye tekster", for så å gå videre, for eksempel gå tilbake på forsia, på en annen profil, en tekst etc, så blir jeg alltid sendt tilbake til RSS-funksjonssia når jeg trykker tilbake eller backspace. Selv om jeg kanskje har rukket å klikke innom masse forskjellig siden da, så er det dit jeg kommer når jeg trykker tilbake. Og når jeg vil slette noe i en kommentar så blir jeg også slengt tilbake til RSS-funksjonen. Men så lenge jeg ikke går inn under RSS-funksjonen, så har jeg ikke dette problemet, noe som betyr at jeg aldri bruker den funksjonen, selv om jeg kanskje vil. Mulig å få fikset, for jeg kunne godt tenke meg å bruke funksjonen, uten å bli slengt tilbake hele tiden? Håper dere skjønner hva jeg mener, for denne kommentaren ble veldig rotete(:

29/04/2008 21:56

 
    Mona (red.)
Takk skal du ha, Ildfiol.
Tilbake-tasten/backspace har to funksjoner, noe du har oppdaget. Det har med nettleseren å gjøre og ikke hos oss. Du må stå på rett sted når du skal bruke backspace. Skal du redigere i teksten må du stå i ruten for teksten, og for å bla tilbake må du stå en annen plass på nettsiden. Litt vanskelig å forklare, men det er ganske lett når du finner ut av det. Du må heller klage til nettleser-leverandøren. Du kan endre/sperre denne funksjonen i Firefox, men ikke i Explorer.
Når det gjelder stor skrift forsker vi på det ennå. Det følger med noe formatering når man limer inn fra Microsoft Office som overstyrer vår send-inn-tekst-funksjon.
Det kan hende vi kutter ut tekstbehandler, da denne har introdusert en del problemer. Dette er et eksternt program, og fungerer ikke godt sammen med scriptene til Skrivebua.

30/04/2008 10:19

 
    Mona (red.)
thoughts2am, det er registert og vi jobber med saken. Kan du melde om det plutselig ordner seg?
Fromasjen, det spørs om vi har noe umiddelbart svar på det spørsmålet om RSS. Er det noen andre som har vært borti det samme, og som kanskje har en løsning å komme med?

30/04/2008 13:15

 
    koneko
Hei, skal bare si fra at mitt problem med linjelengden nå er løyst.

01/05/2008 18:51

 
    Mona (red.)
konkeo, det er godt å høre at linjelengde-problematikken er løst. Det er fint å vite.

02/05/2008 10:03

 
    koneko
mente du koneko? du skrev nemlig konkeo så du er klar over det.

02/05/2008 17:23

 
    Mona (red.)
Ja, mente selvfølgelig koneko, koneko. Skrivefeil rammer de fleste av oss...

05/05/2008 11:31

 
    koneko
=0)

05/05/2008 16:15

 
    Ingen
Æh. Ok, nå har jeg bare så vidt skumma igjennom kommentarene nedover her for jeg har ikke tid til å lese alle akkurat nå, så hvis jeg gjentar noe som ikke trengs å gjentas, så unnskyld. Men: kan hende jeg begynner å bli for gammel og ser dårlig, men jeg synes at alt blir så smått og knotete. De nylig innsendte og kommenterte tekstene får "for lite oppmerksomhet" om dere forstår hva jeg mener. Før var det slik at jeg alltid scanna igjennom disse for å se om det var noe jeg kunne tenke meg å lese, men nå dras ikke øynene mine dithen lenger. En av grunnene er kanskje at ikke hele tittelen vises, (vet at en kan se den om man holder pila over) for tittelen i sin helhet har mye å si for om folk gidder å klikke på. For meg så avgjør i alle fall den alt, og den blir ikke noe ”blikkfang” om kun halve vises. Tror kanskje jeg oppfattet den gamle som ryddigere, men det kan godt hende at det er fordi jeg rett og slett ikke er blitt vant til den nye, det kan jeg gjerne gå med på. Tror jeg prøver å si at jeg føler meg litt lost når jeg kommer inn, men for all del; jeg finner da fram, var bare veldig glad i den gamle.
Liker veldig godt ”nye kommentarer”- funksjonen da, den er snedig, og gjør det lettere og følge med når en ikke har anledning til å komme innom hver dag.
Synes jo det er veldig positivt at dere vil forbedre bua, det fortjener den og det trenger den for at den skal ”henge med” og være attraktiv for nye brukere.


06/05/2008 20:03

 
    Nattfall
Jeg er veldig enig med Ingen. Før var det jo de nye tekstene som det var fokuset falt på med en gang vi gikk inn på sida. Nå faller blikket først og fremst på den "Slik kommer du i gang"-greia, og de nye tekstene er redusert til en liten, firkanta rubrikk nede i hjørnet. Opp og fram med de nye tekstene, sier jeg bare! Jeg merker sjøl at jeg er mindre motivert til å lese dem nå, av en eller annen grunn.

06/05/2008 20:16

 
    koneko
Hei, der er jeg tilbake igjen. Nå skulle jeg gå inn på rss for mine nye kommentarer, men der sto det følgende: internett eksplorer kunne ikke åpne denne fiden prøver på nytt senere. jeg prøvde å gå tilbake til min profil, men nei, hele maskjinen min hang seg totalt. jeg måtte lukke siden,åpne den og logge inn igjen på nytt. grusomt iriterende. koneko ps: håper på svar så fort som mulig.

07/05/2008 17:26

 
    koneko
Jeg er enig med rune om det med at vi burde kune se hvem som er pålogga

08/05/2008 09:26

 
    Stankelbeingift
jeg syns ikke det burde være så stort mellomrom mellom profilteksten og strøtanken. noen (for eksempel jeg) skriver ikke så mye på profilen, og da burde strøtanken bli flyttet litt høyere opp :-)

08/05/2008 18:12

 
    Snørosen
Jeg har nettopp blitt medlem, men jeg synes det er vanskelig å få kommentarer på tekstene mine. Har lagt ut 4 tekster siden midten av april, og har bare fått 1 kommentar. Tekstene mine er jo kanskje litt lange, men likevel? Er det bare de tekstene som hører til månedens tema som vises på forsiden? Og hvordan bli man venner med folk?

08/05/2008 20:16

 
    Mona (red.)
Mercy, det kan være lett å forsvinne i mengden her på Skrivebua. Jeg anbefaler deg å være aktiv, lese tekster og kommentere dem. Det vil øke sjansen din for at andre leser og kommenterer dine tekster.
Du legger til venner på profiler. Klikk på pennesplitten bak den du vil legge til. Alle tekster som sendes inn vises på forsiden.
Jeg ønsker lykke til både med skrivingen og håper du får mange gode venner her hos oss =0)

09/05/2008 10:43

 
    Mona (red.)
Stankelbeingift, jeg noterer at du ønsker mindre avstand. Lover ingenting, men vi tar i mot tips =0)

09/05/2008 10:44

 
    Mona (red.)
Rune, jeg tror ikke jeg forstod hva du mente.
Men du kan jo søke på profiler. Har du rett navn kommer du rett på profilen, og har du deler av navnet, vil flere alternativ dukke opp...
Bare et tips: På Les tekster/SMS ligger tekstene etter dato. Den første teksten i måneden ligger nederst, den siste øverst.
Tja, det å kunne se hvem som er pålogget er en god ide som vi skal se på (når vi får tid) Foreløpig er det tekstbehandleren og slike ting vi ser på...

09/05/2008 10:51

 
    Mona (red.)
koneko, jeg tror RSS-probelematikken har med din datamaskin eller Explorer å gjøre, så der kan vi ikke hjelpe deg.

09/05/2008 10:53

 
    Mona (red.)
Ingen og Nattfall, det tar litt tid før man blir vant til noe nytt, men det vet dere jo. Det kan godt hende dere har rett mht plassering av Nye bidrag, Nye kommentarer og Nye brukere. Det skal jeg se på etterhvert. Det er mye informasjon som skal inn på en liten side, men det er fullt mulig å se på det. Takk for tips.
Et tips fra meg; på Les tekster ligger tekstene etter dato med den siste teksten først.

09/05/2008 11:05

 
    koneko
Mona, har funnet ut av rss problemet. jeg har sendt deg en mail som jeg helst vil ha et svar på.

09/05/2008 12:23

 
    koneko
e-posten fikk jeg svar på, så trenger ikke et til, med andre ord, bare glemm hele mailen, Mona, jeg har fått et kreativt svar fra Tonje=0)

10/05/2008 13:16

 
    Ildfalk
hei igjen :)

som sagt tidligere er jeg veldig fornøyd med nyebua. men; jeg får ikke til å flytte tekster opp til "mine beste" og jeg får ikke til å skrive "ny strøtanke" eller, det funker av og til, men som regel ikke... jeg kommer som regel bare tilbake til forsiden også står det at jeg må logge inn før jeg kan gjøre det. jeg har prøvd å logge inn på ny og prøve flere ganger, men det samme bare skjer.

kanskje dere kan se litt på det når dere får tid? :) dere får stå på videre!

10/05/2008 15:16

 
    Kanin =o)
Hmja. Jeg er enig med alle i at nyebua er superflott :D Ellers har dere jo sett problemet med at logotingen er så diger, så jeg fatter egentlig ikke hvorfor jeg gidder å kommentere det engang.
Uansett så er den eneste tingen jeg vil klage på, er at det ikke er mulig å bruke HTML på profilen. Ok, nesten enesteting; også enig med folk i at de scrolle-boksene overalt er litt irriterende, for det er jo ikke alle som liker det så lite. Syns isåfall dere burde gjort det sånn at man kan velge om det skal være scrolling eller om man kan ha det stort. Men det blir vel litt vanskelig ellernoe..? Syns uansett det blir litt klaustrofobisk, som en annen her påpekte..
Det med HTML'en er jo egentlig bare at jeg blir sinnsykt irritert når jeg ikke kan få bakgrunnsfarge. Jeg lurte på om dere kunne integrere det med alle de andre funksjonene på EndreMinProfil? Sånn at du kan velge mellom masse farger der, også kommer det automatisk på profilen. Dere har jo sånn på teksten, så jeg syns det hadde vært fint om dere kunne lagd det på bakgrunn også.
Meeen, ellers er som sagt nyebua aldeles strålende^^ Bra jobba! =D

11/05/2008 16:09

 
    Eple
Nå var det en stund med hektiske uker siden sist jeg var på Skrivebua. Har lenge gledet meg til denne fornyelsen. Så da jeg nå stakk innom ble jeg glad!
Jeg synes Skrivebua har blitt kjempefin! Behagelig å komme rett inn på profilen/å ha en direktelink til den. Alltid kjedelig å måtte først gå inn på profiler, siden bokstav og så finne deg selv. Selve layouten er også fin. Synes dere som jobber i Skrivebua og evt. andre som har gjort dette bør være fornøyd med resultatet!

11/05/2008 20:09

 
    Unne
Jeg synes at redaksjonen også kan velge noen tekster som premieres helt alene, for de leser enhver tekst. Det kan godt hende at ingen stemmer på den bedte teksten i måneden fordi de ikke har lagt merke til den i mengden, tittelen er ikke tillokkende eller whatever. Det gjør den premieringen ganske så urettferdig.

13/05/2008 19:51

 
    Mona (red.)
koneko, det er godt at du har fått hjelp. Og så håper jeg venninnen din bestemmer seg for å bli medlem her =0)

15/05/2008 14:26

 
    Mona (red.)
Ildfalk, problemet med Ny strøtanke og Mine beste har jeg sendt videre til vår dataansvarlige. Si i fra til oss om dette plutselig blir i orden=0)

15/05/2008 14:31

 
    Mona (red.)
Kanin=0), jeg noterer at du vil ha bakgrunnsfarge..., det må vi selvfølgelig vurdere etterhvert.

15/05/2008 14:33

 
    Mona (red.)
Tusen takk, Eple! Det er tydelig at du har rett nettleser og skjermoppløsning siden du uforbeholdent roser nye Skrivebua. Det er flott! Ja, vi er fornøyde med flere av de funksjonene vi har fått på plass =0) Ikke alt er i boks, men vi nærmer oss.

15/05/2008 14:35

 
    Mona (red.)
Unne, i løpet av måneden tar redaksjonen vare på gode tekster, og ved månedens slutt har vi en hel bunke tekster som bør vinne..., men det sier seg selv at ikke alle kan vinne. Så da må vi velge ut en 4 - 5 tekster/medlemmer som får premier.
Tommel opp- vinner er stemt frem av dere.

15/05/2008 14:47

 
    koneko
Venninna mi registrerte seg idag=0)

16/05/2008 15:36

 
    Mona (red.)
koneko, det var hyggelig. Vi har alltid plass til flere venner =0)

19/05/2008 11:53

 
    koneko
venner, komm på et lite forslag. hvorfor ikke fjærne den begrensningen på venner? Det er så dumt og måtte ha en begrensning på venner, å så plutserlig oppdage at du ikke har plass til flere. man vil jo gjærne ha plass til alle som er på vennelista liksom.

23/05/2008 20:01

 
    Nattfall
I det siste har jeg opplevd at RSS-feeden min ikke funker... når jeg trykker på den for nye kommentarer, kommer jeg tilbake til forsida der det står masse tullball i rødbrun skrift: "Kan ikke kjøre sth: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'bidrag a, bidrag b where a.nr = b.kommentartil and b.godkjent and a.brukernavn =' at line 1 at /var/www/html/skrivebua.cgi line 2168." Er det noe dere kan se nærmere på?

26/05/2008 22:42

 
    Cheesman
Jeg får akkurat den samme meldingen som Nattfall - men tenkte jo at det var min feil i og med at det egentlig står det i feilmeldingen. Så ja, jeg kan ikke se mine nyeste kommentarer på den måten.

Jeg tror det har blitt tatt opp før, men er det ikke litt lite plass i bredden? De fleste titlene på forsiden slukes (og jeg syntes det var greit å kunne lese hele tittelen som på gamle bua), i tillegg til at jeg har minst 10 centimeter med hvitt til høyre for selve siden. Har vel noe med oppløsning å gjøre.

26/05/2008 23:04

 
    koneko
Jeg har også problemer med disse rss greiene. når jeg sakl inn
og jeg har et spørsmål
hvordan sletter man en fid?

29/05/2008 09:55

 
    Luke Skywalker
Kan man ikke få slette sine egne tekster i stedet for å spørre? Og kan man ikke ha så lang venneliste man bare vil? Dette er veldig viktig! ;P

30/05/2008 15:00

 
    koneko
enig med the-death-butterfly
hvorfor skal man ha begrensning på venner?
det er jo dumt og måtte si nei til folk fordi man ikke har plass på vennelista
å hvorfor kan ikke redaksjonen mota en mail når en bruker har slettet
en tekst, da vil jo redaksjonen kune ha oversikten fortsatt.
det er veldig greit for folk som har vert medlem en stund og få slettet gamle tekster.
klem fra koneko

31/05/2008 23:10

 
    Kick
Jeg syns layouten på den nye siden er utrolig fin! Jeg har bare slitt veldig med siden på det praktiske etter oppdateringen.. Jeg får ikke til å sende flere kommentarer etterhverandre (på feks ulike tekster), og vil jeg sende en kommentar til, må jeg logge inn og ut. Jeg klarer heller ikke favorisere tekster, da får jeg beskjed om at jeg ikke er logget inn. Det er også vanskelig å stemme, samt å legge inn strøtanker/endre på vennelista. Alt i alt har jeg faktisk et voldsomt problem med alt som kan gjøres på skrivebua, og det gjør det ganske vanskelig å være aktiv her. Jeg får feilmelding på alt jeg gjør, og jeg har forsøkt å åpne skrivebua i flere forskjellige nettvisere. Explorer, firefox, safari, gammel explorer og diverse annet. Problemene er de samme overalt, og det er litt leit. Ellers hadde det vært en ide om "månedens tema" kom opp når du sendte inn en tekst, for det er ikke alltid sånn at du har sjekket månedens tekst før du skriver.. Ellers er "til min profil" og "søking" veldig bra=) Det er jeg meget fornøyd med. Ja, ting må bare falle litt til det normale, tror jeg. Flott jobba, bare fiks på småtingene;)

Kick

01/06/2008 09:22

 
    koneko
Kick jeg har ingen problemer med siden, så det høres rart ut.

03/06/2008 15:32

 
    Stankelbeingift
jeg syns det burde vært sånn at man kunne se hvem som hadde lagt deg til på vennelisten. og hva med en liten gjestebok? :-)

03/06/2008 15:47

 
    SweetMarri
Synes dette virker som en ganske kul side..;) Har jo nettop begynt, men til nå ser det bra ut..:) Men hadde det ikke vært kult og ha et lite chatterom? Sånn at man kan snakke med hverandre?:) Stoor klem fra Marri..<33

10/06/2008 18:46

 
    julie-92-92
På mitt tastatur funker heller ikke F11.. det eneste den gjør hos meg er å fjerne den blå linja helt øverst på siden som jeg bruekr til å krysse ut internett med og sånt..

og jeg syns fortsatt at nye tekster og nye kommentarer burde få MYE MYE større plass på forsiden, slik som det var før :) det skal blir min.. hmm.. hjertesak xD
jo, jeg har en annen hjerte-sak også; jeg syns hver bruker burde kunne legge ande brukeres tekster til "favoritter" sånn at de kan finne igjen den teksten senere :) det er så trist å ikke finne igjen en tekst man liker inne på bua, det har skjedd meg 1000 ganger.12/06/2008 18:28

 
    julie-92-92
obs, stort problem jeg nå :S av og til, klumper alle bokstavene seg sammen, så det er helt umulig for meg å lese noe som helst. kan det gjøres noe med?

12/06/2008 18:47

 
    Mona (red.)
Vi registrerer at dere har forslag, ønsker og problemer.

Det er rimelig travelt for tiden. Noe kan vi løse med en gang, andre ting tar lengre tid.

Som sagt, det registreres og skal ikke glemmes før det er i orden. Om noe plutselig skulle fungerer, er det flott om dere kan gi beskjed om det også. Så behøver vi ikke jobbe med ting som er i orden.


13/06/2008 13:50

 
    Unne
Jeg lurte på om vi kunne hatt en sånn liste over alle gullbrukere, en annen liste over sølvbrukere, en annen for bronsemedlemmer, og en for æresmedlemmer.

13/06/2008 15:13

 
    koneko
jaaaaa! liste over de forskjellige medlemene hadde vert sabla greit.

13/06/2008 16:18

 
    koneko
sabla greit.:)


13/06/2008 16:21

 
    koneko
ville bare nevne en ting om rss som jeg fandt ut på egenhond, hvis man skal gå inn på en fid og kommer inn på den, er ddet lurt og trykke f5for å vise fiden med nyeste innhold

13/06/2008 16:33

 
    Ida=)
nå orker jeg ikke å lese gjennom alle kommentarene, så jeg veit ikke om dette har vært fåreslått før. jeg håper dere tilgir dobbeltforslag :] jeg er veldig
enig med Julie i begge de tingene hun snakka om, det er veldig irriterende både å ikke kunne lese hele titler, og det å ikke finne igjen tekster. og hva
med et slags loggsystem? som foreksempel Nettby har, og i dette tilfellet at man ser når de på vennelista har lagt ut noe nytt? det kan være veldig slitsomt å må lete gjennom hele vennelista, for å finne ut om noen av vennene
dine har lagt ut nye tekster. for, man vil jo ofte følge med på om vennene har lagt ut noe nytt, hvis dere skjønner. da hadde man hele tiden kunne hatt
oversikten. og så hadde det vært veldig greit med mer plass på vennelista. nå må jeg begynne å plukke ut hvilke folk
det er "nødvendig" å ha på lista, og det synes jeg egentlig er veldig trist. og så hadde det også vært litt fint å kunne se hvem som hadde lagt deg til
som venn. ikke at det egentlig spiller noen rolle, men det hadde vært litt greit likevel. og så, hva med en knapp på profilen, for å legge til venner?
jeg mener; en knapp på hver enkelt profil for å legge til i vennelista, sånn i stedet for at man må gå helt inn på profiler hver gang man skal legge til
nye venner? nå tror jeg ikke det var mer, egentlig. sorry for utrolig rotete forslagskommentar. og; ingenting av dette haster, bare forslag.


13/06/2008 16:37

 
    Beliar
Det hadde vært forferdelig fint om man ikke behøvde å reise gjennom hele lista for å kunne legge noen i vennelista.
Om det bare var en knapp på profilen deres?

Noe annet som ville vært tøft, var om man kunne slette tekstene sine -.o13/06/2008 16:38

 
    Unne
Jeg skulle også legge ut Livvys forslag, hvorfor ikke en venneknapp på profilen? Enig med Livvy! Jeg savner også en mulighet til å slette og redigere egne tekster.

14/06/2008 09:31

 
    regndråpe
......

Dette er et kjempe bra nettsted. Men hvordan får jeg skrevet om meg selv på profilen? =o)

- Christina.

16/06/2008 12:56

 
    solstikk
hei! jeg veit ikke om dette har blitt tatt opp før, men det slo meg idet jeg så igjennom profila mi - det ligger en haug med gamle tekster der jeg ikke vil slette, i og med at de viser jeg har vokst, men allikevel har jeg ikke så lyst til å ha de på utstilling, om dere skjønner? derfor lurer jeg på om en arkiv funksjon kunne vært noe? som kunne luggi nederst på profila og som man kunne flytti valgfrie tekster til? det ville i hvert fall jeg satt pris på. slette tekster kunne òg være greit.

16/06/2008 13:40

 
    painandchocolate
Enig med LivvY:
Synest at det burde være mulig å legge til venner, uten at du må gå inn på profiler, for så å lete opp brukernavnet.
Og se når brukeren sist var logget inn.
Muligheten for å slette tekster savner jeg også, som mange har sagt..


17/06/2008 15:59

 
    Brownies
Jeg liker også mye skrivebua. :-)

Jeg er nok også en av dem som savner det å kunne slette/redigere tekster. Det er kanskje ting man ønsker å endre på etter at man har sendt inn teksten, og veien innom redaksjonen er tungvint. Dessuten hadde det vært greit å kunne legge til venner uten å måtte leite profilen opp via alle andre profiler... Dessuten hadde det jo vært lit fancy om man kunne sett hvem av vennenne som var pålogga samtidig med deg.. :)

Ellers er dette som sagt kjempebra!;D

19/06/2008 01:08

 
    Mona (red.)
Ønskene blir registrert, og flere av dem vil gå i oppfyllelse selv om vi ikke kan love når.

regndråpe, i Endre min profil kan du skrive om deg selv =0)

19/06/2008 12:48

 
    Unne
Det hadde vært fint om vi hadde hatt et forum e.l. som vi kan lage egne tema for diskusjoner på. (Jeg kan godt fikse den biffen hvis dere vil, det er bare å si ifra.)

29/06/2008 20:28

 
    Mona (red.)
Unne, du må gjerne komme med et tema du vil vi skal diskutere, så legger vi det ut på Diskusjonstorget =0)

01/07/2008 12:52

 
    Mona (red.)
GAEmuffin,
Du kan søke på tekster og profiler. Se søkefelt på startsiden =0) Det andre noterer jeg uten å love noe.

02/07/2008 08:44

 
    Mona (red.)
GAemuffin,
Det kan være at javascript er slått av, eller at evt. at cookies er slått av.

Dette kan henge sammen med at sikkerhetsnivået for nettleseren er satt til høyt og disse funksjonene så er deaktivert. Disse funksjonene finnes i Internet Explorer og skal greit kunne aktiveres, alternativt kan de prøve nettleseren Firefox (http://download.mozilla.org/?product=firefox-2.0.0.3&os=win&lang=nb-NO).


03/07/2008 12:11

 
    Luke Skywalker
Når bronsebrukere skriver kommentarer må dere først godkjenne kommentarene. Det er vel og bra, men når kommentarene er godkjent kommer de langt oppe på kommentarer og ikke nederst. Da kan det hende at jeg hverken får lest eller takket den som har skrevet kommentar. Det synes i hvert fall jeg er pinlig. Er det muligheter å fikse det? :)

23/07/2008 12:44

 
    koneko
enig med thedeath butterfly det er flaut å ikke få takket for nye å gokjente kommentarerl.

24/07/2008 18:20

 
    42
Er dette rette stedet å poste site-issues? Kanskje lage en egen tråd/tekst/diskusjon for det?

Den linken for "diskusjonstorget" på oppslagstavlen fører ihvertfall til alt annet enn diskusjonstorget. Man havner på listen over profiler.

25/07/2008 16:18

 
    Mona (red.)
Hmm 42, på min maskin fungerer linken på startsiden til Diskusjonstorget..., så jeg vet ikke hva som skjer hos deg. Andre som har problemer med den linken?

28/07/2008 10:41

 
    42
Neinei, den på forsiden fungerer fint. Den linken på oppslagstavlen er feil. Den leder til Profiler.

31/07/2008 16:28

 
    The return of pur faenskap
Hei, jeg bare lurer på en ting. Hvor lang tid kan det ta fra tidspunktet for den siste teksten du sender inn, til profilen din blir sletta fra Skrivebua? Blir den det i det hele tatt? (Mange gamle profiler her) Og jeg er forresten enig i "venneknapp på profil" - temaet. Dette er en veldig fin skriveside, har vært her i to mnd, og føler meg som hjemme ;)

31/07/2008 22:05

 
    Mona (red.)
42, jeg leser visst bare det jeg vil lese. Linken er fikset på o p p s l a g s t a v l e n =0)

The return of pur faenskap, Det er hyggelig å høre at du føler deg hjemme her på Skrivebua! Det kan vi like =0)

Om profiler:
Vi sletter med jevne mellomrom tomme profiler der det ikke er kommet inn hverken bidrag eller kommentarer.
Ellers sletter vi ikke profiler så lenge oppførselen er god =0)
Den dagen du ikke vil at profilen skal ligge på Skrivebua, må du sende oss en mail og be oss slette den.

01/08/2008 12:11

 
    Oceanflower
Hei! Jeg liker veldig godt måten skrivebua blir drevet på. Jeg vil gjerne takke Koneko for at hun tipset meg om denne siden. Jeg vil også takke Mona, Tonje og resten av redaksjonen for at dere gjør en så bra jobb.

Hilsen Oceanflower <3

01/08/2008 19:50

 
    Mona (red.)
the-death-butterfly, bedre sent svar enn aldri...
Kommentarene på tekstene kommer etter dato og klokkeslett, så det er ingenting vi kan gjøre mht til bronsebrukernes kommentaren. De vil komme innimellom de andre.

På profilen din finner du RSS Nye kommentarer. Med den kan du holde rede på innkomne kommentarer.

05/08/2008 12:32

 
    Mona (red.)
Oceanflower, jeg takker også koneko for at hun tipset deg om Skrivebua,.. og deg for at du er fornøyd med redaksjonen =0)

05/08/2008 12:34

 
    koneko
sorry for dobbeltforslag hvis dette har blitt fåreslått før. men hvorfor ikke fikse en sånn rss fungsjon slik at du kan se om noen har lagt deg til på vennelista? jeg er også enig i at det hadde vert sabla greit med en enkelt knapp på hvær profil slik at du kan legge til den vennen så enkelt som det. da slipper du å leite deg igjenomm en hel liste med navn. Ocanflower og Mona. vær så god for at jeg tipset Ocanflower Mona: forstår ikke hvorfor du takker meg, men greit nok.

05/08/2008 17:57

 
    BlackSnow
Jeg holder på å bli tullete av den irriterende back-space knappen min :] Den virker ikke, eller jo. Den virker - men ikke slik den skal. Den sender meg tlbake til rss funksjonen - om jeg har brukt den. Er det meningen at den skal det?

05/08/2008 18:02

 
    Mona (red.)
BlackSnow, for at backspace skal fungere må markøren være plassert rett. Du må prøve deg litt fram =0)

06/08/2008 08:54

 
    Mona (red.)
koneko, tror ikke det vil bli noen RSS for venner med det første, men vi tar det med oss videre. Mht takking; Det var ment som et takk for at du tipset noen om siden våre =0)

06/08/2008 09:00

 
    Luke Skywalker
Kan vi ikke ha så mange venner på vennelisten vår som vi bare vil ha? Har fylt opp min for lengst, og vil ha mange fler på listen... :(

06/08/2008 10:59

 
    koneko
enig med deg, the-death-butterfly ! har ikke fyldt opp mi liste enda men jeg blir jo nøtt til og tenke mye mer på hvorfor jeg legger til folk nå som det begynner og bli trangt om plassen.

06/08/2008 17:44

 
    Mona (red.)
Ja, men da utvider vi til 100 venner =0) Profilen vil bli veldig lang, men det gjør kanskje ikke noe?

07/08/2008 08:44

 
    Luke Skywalker
Tusen takk, det er kjempebra :D Når blir det fikset?

07/08/2008 08:57

 
    Mona (red.)
Det skal være fikset, the-death-butterfly...

07/08/2008 09:01

 
    grayl
Halla :-)

Jeg synes det hadde vært veldig bra om man kunne skifte profilnavn! Jeg må og vil skifte profilnavn! Haha. Men det går jo ikke..
Jeg har laget en ny en, men det blir så mye surr.

Er det mulighet for å fikse det sånn at man kan skifte profilnavn?

ahgl

09/08/2008 15:27

 
    grayl
Forresten: pleier man å få svar med en gang hvis man sender mail til skrivebua?

ahgl :-)

09/08/2008 15:28

 
    Ramona
Som medlem av AMO må jeg bare kommentere at det er orddelingsfeil i disse søte tegningene som viser om vi er gullbrukere eller sølvbrukere eller så
(ja de skrives i ett ord...)
:)

09/08/2008 16:21

 
    Mona (red.)
avheddagrayl, vi kan bytte brukernavn for deg. Du sender oss en e-post med det nåværende og ny brukernavnet, så fikser vi det. Husk å undersøke om navnet er opptatt. Se Profiler.

Og ja, du får svar fra oss om du sender oss en mail =0)

Ramona, det får så være. Teksten ville bli veldig liten hvis vi ikke deler ordene...

11/08/2008 10:19

 
    grayl
Det hadde vært kjempe bra om man kunne slette de tekstene man ville slette selv! :0,
:)


19/08/2008 21:58

 
    koneko
enig med Grayl det hadde vert fint hvis du kunne slette tekster selv, da kunne redaksjonen få beskjed når vi hadde slettet en tekst.

29/08/2008 17:22

 
    koneko
kjempefint at man kan se hvem som er inne her. dedt gjør det også lettere dersom du vil lese tekster å være sikker på at kommentarene blir lest raskt.

06/09/2008 21:28

 
    painandchocolate
Det hadde vært hyggelig med kommentarboks på strøtankene, ikke for chatting, men hvis du trenger hjelp eller råd til noe...

07/09/2008 12:28

 
    Akira
er enig med deg, painandchocolate pdet hadde vert kjempesmart. forstår jo hvis det blir mye ekstrarbeid for redaksjonen da, de leser jo også alle kommentarene på tekstene.
mvh Akira.

07/09/2008 18:21

 
    Mona (red.)
Vi er ikke fremmed for tanken, painandschocolate. Det var først meningen at det skulle være en slags blog, der man også kunne svare, men vi var redde for at det kunne bli rene chat-kanalen...

Vi tar det i alle fall med oss som en ide videre. Det er rett som Akira sier. Det vil generere flere e-poster til oss, men man skal aldri si aldri.

08/09/2008 13:55

 
    Frends123
Enig med Akira. Og hvorfor får man ikke flere e-poster? Mer info liksom. Dessuten burde man få litt mer tid når man skriver en tekst. Noen (ikke alle) blir nervøse av å ha bare en time på seg. (Har snakket med noen venner om det)

10/09/2008 17:53

 
    Maliiin
Det er bare en ting jeg har å pirke på egentlig...
Og det er at annenhver (minst!) gang jeg skal kommentere en tekst får jeg beskjed om at jeg ikke er innlogget elle registrert. Hva gjør jeg med det?

10/09/2008 20:10

 
    koneko
enig i at vi burde få mer tid på oss til og skrive.

11/09/2008 15:05

 
    Ramona
Ved å skrive i Word har du all den tiden du trenger... Klipp og lim burde ikke være ukjent for folk...


11/09/2008 15:36

 
    Maliiin
Men jeg kan kommentere mine egne tekster uten problemer! Det er bare andres tekster at jeg får beskjed om at jeg ikke er innlogget eller registrert!

12/09/2008 21:58

 
    Sheykup
jeg tror det hadde vært praktisk med linker til den
enkeltes kommentarer gitt og kommentarer
mottatt inne på profilene (såvidt jeg vet så finnes
ikke dette? vet ikke om det har blitt foreslått før?).

anyways; tror det ville gjort det lettere å finne nye
kommentarer man har mottatt, eller når man vil
tilbake til en tekst man har kommentert, men f.
eks. ikke husker hva den heter eller hvem som
har skrevet den.

12/09/2008 22:29

 
    Nattfall
@ Malin: Når du har logga inn og blir tatt direkte til profilen, vent litt. Til å begynne med, ser du at det står "Logg inn" øverst til venstre, men hvis du bare venter pittelitt, kommer den til å bli bytta ut med "Logg ut". Da betyr det at du er innlogga! :3 Det er akkurat som om det tar litt ekstra tid at den registrerer det, men det viktige er uansett at du venter litt, og ikke går rett til startsida og begynner å lese og kommentere men én gang. Hvis du ikke venter til "Logg inn" har blitt til "Logg ut", er det nemlig som om du ikke har blitt logga inn! Det er væffal sånn det funker for meg...

12/09/2008 22:42

 
    Maliiin
Jeg venter, tro du meg...

13/09/2008 19:42

 
    Mona (red.)
Sheyrup, har du prøvd RSS for nye kommentarer og tekster?

Av og til kan det være litt vanskelig å forstå hva dere mener, men jeg svarer så godt jeg kan.

Nattfall, takk for instruksjon.

Maliiin, Det kan være at cookies/informasjons-kapsler blokkeres eller på en eller annen måte har blitt ødelagt.

Det kan være verd et forsøk å slette dem.

Det kan også være at nettleseren eller et anti-virusprogram blokkerer. I så fall kan man teste det ved å bruke en annen pc.

15/09/2008 12:28

 
    Mona (red.)
Lengre tid på å skrive... Skal vurdere det =0)

Men dere kan bruke notater eller Word. Klipp og lim.

Limer dere inn fra Word, er det lurt å bruke Remove formatting i tekstbehandleren.

Word kan orverstyre vår tekstbehandler hvis ikke. Bestem deretter font og størrelse.

15/09/2008 12:32

 
    Cheesman
Ikke vet jeg om dette har blitt nevn, men jeg foreslår det likevel: er det mulig å få en form for inndeling i kategorier? Jeg tenker da på om man f.eks. kan krysse av for: "Dikt/Novelle/Annet" slik man krysser av for om det er månedens tema eller ei. Nå mener jeg ikke at man skulle dele bua inn i kategorier, men jeg skulle gjerne hatt en "Vis mine dikt/Vis mine noveller(Og gjerne /Vis mine serier)" på profilen min. Bare for at det skal være oversiktlig for meg. Et ytterst egoistisk ønske, men jeg nevner det likevel. En slik funksjon hadde blitt verdsatt.

15/09/2008 22:05

 
    Mona (red.)
Det har vært nevnt tidligere, Cheesman.
... tar den med meg til Tonje og dataansvarlige, så får vi se...

16/09/2008 15:13

 
    koneko
Eg e enie med deg, Cheesman det hadde vert greeeeeit!

19/09/2008 14:49

 
    Marte Mopp
Jeg synes at der det står "Tilbake til min profil" skulle stått med større skrift.
Jeg får ofte problemer med hvor jeg skal trykke, og så trykker jeg på "Logg Ut" med en feil.
Dette er litt irriterende.
Kanskje det kan fikses????

13/10/2008 14:06

 
    Mona (red.)
Oj, Marte Mopp. Da skal vi gjøre "Tilbake til min profil" større.

13/10/2008 14:50

 
    auLun
Hei ja.
Jeg lurer bare på om det er noen spesifikke krav på hvor lenge man må ha vært medlem for å kunne bli oppgradert til Sølv- og Gull-bruker. Lurer også på om det er noen krav til hvor mange tekster/kommentarer man har lagt ut.

Mvh. auLun

13/10/2008 17:03

 
    Beliar
Hva med å lage en funksjon som gjør det slik at det dukker opp "ny kommentar" ved siden av alle tekstene nsom har fått nye kommentarer.
eller kanskje øverst, "du har fått 5 nye kommentarer" også trykker man på den linken, og der er det link til tekstene man har fått kommentar på.

16/10/2008 19:04

 
    Beliar
Btw, det med katagorier synes jeg var en kjempeidé :)
Har tenkt på det selv en gang i blandt, men bare i skjul.

16/10/2008 19:06

 
    Ompabop
Jeg irriterer meg over at Skrivebua, av alle steder, har orddelingsfeil. Hvorfor i alle dager står det Status: Gull bruker øverst på profilen min? Hvorfor kan det ikke stå Status: Gullbruker? En liten bindestrek hadde gjort seg, jeg ser jo at det ikke er plass til hele ordet "Bronse-/sølv-/gullbruker" i den lille rundingen, og skjønner at det ser tøft ut når det ene ordet er større og i fet skrift. Men en bitte liten bindestrek? Det burde ikke være for mye å be om.

22/10/2008 11:47

 
    Mona (red.)
auLun, du har ikke fått noe svar på det du spurte om... Hvis det du sender inn av bidrag og kommentarer viser at du har en god oppførsel, kan det gå ganske fort å bli oppgradert. Vi har ikke satt noe nøyaktig tidsrom, siden det vil avhenge av hvor aktiv man er. =0)

23/10/2008 14:25

 
    Mona (red.)
Mizz Gullfisk, en bitteliten bindestrek skal jeg få til. Teksten bronse, sølv og gull blir litt mindre, men det får vi leve med =0)
Legger den ut før helga.

23/10/2008 14:27

 
    Mona (red.)
Livvy, vi har RSS'en som skal hjelpe til å få en oversikt over nye kommentarer. Den skal fungere bedre nå. Test det =0)

23/10/2008 14:29

 
    Høstrose
Hei
Den nye tekster- tingen min fungerer ikke. Den har fungert før!

26/10/2008 18:56

 
    Mona (red.)
Sender det videre til vår eminente dataansvarlige Kjell, Høstrose =0)
Fint du sier fra.

27/10/2008 14:45

 
    koneko
søkefungsjonen funger dårlig, jeg må skrive søkeord flere ganger for jeg får til og søke.dette er iriterene, synes jeg.

12/11/2008 09:58

 
    Mona (red.)
Koneko, jeg tror du må forklare litt mer for at vi skal forstå hva som ikke fungerer i søkefunksjonen =0)

Hva heter programmet/nettleseren du bruker?

Kan du gi eksempel på søkeord du bruker helt nøyaktig?

Er det søk på tittel eller profil?

12/11/2008 12:23

 
    koneko
det er søk på tittel som er det store problemet.
jeg skriver inn et søkeord, fx håpet, men jeg finner ingen ting.selv om det er sikkert er tekster her som har håp itittelen.
det å søke på profiler går greit

12/11/2008 13:38

 
    koneko
bruker internetteksplorer 7. også har jeg et lite hjelpeprogram som heter webformator.det er søk på tittel som er det store problemet.
jeg skriver inn et søkeord, fx håpet, men jeg finner ingen ting.selv om det er sikkert er tekster her som har håp itittelen.
det å søke på profiler går greit

12/11/2008 13:39

 
    koneko
yeah!!!!!!!!!!!;D nå fungerer søkefungsjonen igjen!!!!!!!!!!!:)

17/11/2008 13:22

 
    Mona (red.)
JIPPI, koneko, JIPPI =0)

18/11/2008 10:50

 
    Nattfall
Ehm

Om det hadde vært mulig å få inn en funksjon som gjør at man kan endre kommentarer etter at man har sendt dem? Er litt frustrerende hvis du legger merke til en teit skrivefeil, eller må sende inn en kommentar til fordi du glemte å skrive noe.

18/11/2008 16:36

 
    Mona (red.)
Takk for innspill. Tar det ønsket med meg videre, Nattfall. Vi må tenke over saken =0)

19/11/2008 15:03

 
    hverdagspoeten
Jeg skjønner ikke greiene med den der logoen. alle jeg veit klager på den- serr folks! hvem bryr seg :)

03/12/2008 10:53

 
    koneko
hei igjen. fikk en litenidee hva hvis det kunne sstå på hovedsida een plass hvilke medlemer som hadde lagt ut nye strøtanker? det står jonye medlemer, og sist kommenterte tekster, bare et forslag altså.

03/12/2008 14:33

 
    Mona (red.)
Det kan være interessant å vite hvilken skjermstørrelse og skjermoppløsning dere har... Det har jo noe med hvordan siden vises og hvor store de forskjellige elementene da blir.

Uansett, hverdagspoeten; Vi har jobbet en stund med å gjøre om designet på startsiden, midtsentrering av sidene og en mer funksjonell plassering av logo , men det kan ta tid før det blir helt i orden og kan publiseres ...

koneko; vi har mange ting på gjøremålslisten vår. Det blir liggende her og påminne oss om at det er en mulighet.

03/12/2008 15:00

 
    koneko
hm, hadde det vert mulig at redaksjonen la eut ei liste over forfatterne som skulle være med i forfatter stafeten? bare lurer,

08/12/2008 17:45

 
    Mona (red.)
Det var ingen dum ide med en forfatteroversikt i Forfatterstafetten, koneko =0). Vi har ingenting klart for 2009, men det kan være greit med en oversikt ja.

09/12/2008 14:17

 
    koneko
Når kommer den ut?

09/12/2008 15:42

 
    Mona (red.)
Oversikten over forfattere er ikke klar,koneko =0) så jeg kan ikke svare når :-)

10/12/2008 12:09

 
    Cheesman
Godt nyttår! Hvordan ligger iv an med den collapse-saken? Er det forslaget nedstemt? Du skjønner, jeg har en sånn datamaskin med liten skjerm, og toppen og bunnen av Skrivebua insisterer på å oppta 2/3 av plassen, slik at det blir veldig vanskelig å lese med bare tre-fire linjer i høyden. Dette er jo så klart min feil, men jeg lurte på om det kommer en collapse-sak, eller om det skal se ut slik det gjør nå (noe som utseendemessig ikke er så verst. Godt jobbet!)

01/01/2009 14:41

 
    Mona (red.)
Godt nytt år til deg også, Cheesman. Og til andre som måtte lese dette =0)
Collapse er lagt på is..., ikke fordi at det er vinter, men det andre ting som må prioriteres en stund fremover.
Det er ikke glemt, og vi skjønner problemet med topp og bunn. Vis tålmodighet med oss. Har vi lovet å se på saken, så holder vi det =0)

02/01/2009 09:29

 
    Beliar
Jeg føler stedet for alle tekstene står osv er litt lite. Kanskje logoen på toppen kunne vært et annet sted eller noe, slik at man får se mer.
Noen ganger har jeg problemer med å legge ut tekster fordi jeg ikke klarer å markere all teksten når vinduet blir så smalt hvis du skjønner hva jeg mener.
Jeg tror det er flere ting over og under som kunne blitt gjort litt smalere, slik at mange ting ville blitt enklere.

16/01/2009 13:41

 
    koneko
hvor blir oversikten over forfattere av?

01/02/2009 14:44

 
    Mona (red.)
Se på Forfatterstafetten, koneko. Der er en liste til venstre med det vi har tilgjengelig :-)

02/02/2009 11:01

 
    I'm one
Eyh , jeg har det ikke sånn . på min pc tar logoen der opp liten plass! : )
Og der et ingenting som tar plass nede.
JEG liker det derre med at tekster kan vises flere ganger på nye komentarer feltet. Da ser man det lettere å sånn :)


07/06/2009 21:19

 
    Aorta
Jeg ønsker meg et varslingssystem slik at man ser bedre hvilke tekster man har fått nye kommentarer på siden sist.

03/08/2009 19:52

 
    Hali Zumba
Du har jo RRS lesaren, rett nedom profilbilete
ditt, som visar nye kommentarar. Det er heilt
greit, så lenge ein hugsar å trykkje på og ser
med jevne mellomrom. Då visar det også om
nokon har kommentert på dei eldre tekstane
dine, som du kanskje har gløymt kor mange
kommentarar du hadde på frå før. Så, skjekk
RRS lesarene med gjevnemellomrom, og du har
topp varsling der, eigentlig!

Hali Zumba

03/08/2009 19:54

 
    Beliar
Men på min data virker ikke RSS-leseren. Jeg vil ha et system som virker hos alle.

03/08/2009 20:26

 
    Limstiften
Ja, varslinssystem hadde vært grei å ha ^^
Synes egentlig RSS-leseren er litt tungvindt jeg.

Det kunne ha vært sånn varslinssystem som det er på nettby, i loggen. Noe i den duren.
Vet at Skrivebua ikke skal ligne så mye slike nettsteder, men det hadde egentlig vært greit med et bedre varslingssystem.

Eller så kunne jo hver enkelt profil hatt noe lignende som på forsiden her på Skrivebua.

Bare noen forslag fra meg ^^


03/08/2009 20:51

 
    Hapuuu
Kunne og ønske at vi hadde vist om det var noveller, dikt eller serier vi leste. Bare ett lite tips ellers synes jeg alt fungerer bra=0)

05/03/2010 13:50

 
    Mona (red.)
Et tips vi mottar med takk. Vi får se hva vi gjør i fremtiden med det, Hapuuu =0)

05/03/2010 14:00

 
    Ompabop
Collapse! Det hadde vært fint å kunne klikke bort toppen etter innlogging, særlig for brukere med liten PC-skjerm.

Ellers en liten småting jeg ønsker meg, som tar noen få minutter å ordne: En liten sånn derre derre logo ved lenken. Så Skrivebua kan få sin egen logo øverst på Internett-fanen ved siden av "Skrivebua", og at Bualogoen havner ved siden av navnet når du legger den til i bokmerker eller favoritter..... Skjønner hvor jeg vil hen?

23/06/2010 11:40

 
    Mona (red.)
Om Skrivebuas skjebne blir som vi håper, vil det skje både det ene og andre, Ompabop. Vi har en lang liste =0)

Men skal få Kjell til å se på Bualogo i fanen. Det var lurt =0)23/06/2010 11:53

 
    Ompabop
Flott at dere rydda opp i lenkene på forsiden! Nå ble det mye mer oversiktlig. =)

01/09/2010 19:53

 
    Mona (red.)
Takk skal du ha, Ompabop. Det var bra at du synes det, og kanskje du har lagt merke til at logosymbolet er kommet på plass i fanen ... =0)

02/09/2010 08:01

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.