SKRIVEBUATREFF - REFERAT FRA MØTET – 2. MARS

Arrangørene for Skrivebuatreff 08 samlet seg til et møte søndag, 2. mars.


Følgende punkt ble gjennomgått:

1) Heftene – henting, salg og organisering
2) Invitasjon til forfattere – støtte fra Forfattersentrum
3) Programmet, samt tidspunkt for å starte påmeldingene
4) Arbeidsfordeling
5) Eventuelt


1. Heftene befinner seg for øyeblikket hos et trykkeri i Oslo. Når disse er klare for å hentes er fremdeles litt uklart, men vi har fått et løfte om at de skal være klare til påske.
Det ser ut til at arrangørene kommer til å hente dem på egenhånd i stedet for å få dem tilsendt. FG-49 og Nattfall har sagt seg villige til å ta turen til trykkeriet og hente disse. De oppbevares hos FG-49 fram til salget i påsken.
Når det gjelder salg av heftene kommer det til å skje i påskeferien. Salget kommer til å skje utenfor hovedbiblioteket til Deichman (som i fjor) og vi velger derfor i første omgang å organisere det slik at salget skjer i arbeidsdagene i påsken. Det er også mulig å organisere flere dager til salg, men foreløpig er det avsatt tre dager. Mandag 17. Mars, tirsdag 18. Mars og onsdag 19. Mars.
Nattfall kommer til å arrangere salget og har ansvaret for å samle sammen de som er interessert i å delta. Hun kommer til å legge ut et innlegg spesielt for dette senere.
Av arrangørene kommer Nattfall og Alfonso til å være til stede alle dagene. FG-49 og Monshain kommer til å være der minst en av dagene, men vi håper at flere vil være med på denne sosiale sammenkomsten i Oslo i påsken.
Spørsmål om heftesalg, og påmelding til heftesalg sendes til Nattfall: kaninen_rulle@hotmail.com


2. Nattvindens gråt og Nattfall har begynt søkeprosessen etter forfattere og andre foredragsholdere. En liste over lokale forfattere fra Trondheim, samt utvalgte, kjente forfattere kommer til å få invitasjoner til å være med. Mange har vist interesse, men er fremdeles i tvilsonen, blant annet fordi vi foreløpig ikke har økonomi til å dekke reise og opphold for inviterte gjester. Vi har fått et tips om å prøve å søke etter støtte hos Forfattersentrum. Monshain har fått i oppdrag om å sjekke dette nærmere.


3. Programmet er nå snart ferdig. En del finpuss mangler før det kan publiseres, og det kommer til å skje både her på Bua, men også på hjemmesida vår, som vi oppfordrer alle til å følge med på. Oppdateringer og nyheter kommer til å komme der, og påmeldingene kommer også til å skje via hjemmesida vår.

Tidspunkt for å ta imot påmeldingene har foreløpig blitt satt til rett etter påske. Vi håper å kunne sette dette i gang så fort som mulig, og så snart programmet ferdigstilles vil påmeldingene kunne starte. Dere som kan tenke dere å være med på årets arrangement bør starte å tenke på å spørre om lov hjemme, og kanskje også planlegge turen.


4. Arbeidsfordelingen for neste periode er som følger:

a. Nattfall og FG-49 har ansvaret for å hente heftene fra trykkeriet.
b. Nattfall samler deltakere den første dagen av salget i påsken.
c. Samme dagen skal FG-49 og Alfonso frakte heftene ned til Deichman.
d. Nattvindens gråt og Nattfall ferdigstiller programmet.
e. Monshain må sjekke opp muligheten for støtte fra Forfattersentrum.
f. Alfonso skal sjekke opp mulighetene for samling i Bergen (se under punkt 5).
g. Alfonso må oppdatere og gjøre klar hjemmesida til å ta imot påmeldingene.


5. Det kom opp at det har vært ønsker fra medlemmer fra Bergensområdet om å få til et salg der også. Det er imidlertid utelukket å sende heftene fra Oslo til Bergen, men selve ideen synes arrangørene er god.
Vi spør derfor nå etter hvor stort engasjement det er fra medlemmene i Bergensområdet, og om det er en eller flere av dere som kunne være interessert i å ta dere av arrangeringen av dette (den/de som arrangerer dette bør helst være litt opp i årene). For salg foreslår arrangørene at dere kjører vår ”plan B”, som var å skrive og selge håndskrevne dikt på salgsstedet (ta med en bunke dikt dere kan føre inn for hånd), og ta et lite beløp for hvert dikt som selges.
Det haster hvis dette skal kunne gjennomføres i påsken!Cheers;
Alfonso – og de andre arrangørene.

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Nattfall
Veit dere, jeg har driti skikkelig på draget. Jeg er i Spania uka før påsken, altså kan jeg ikke bli med og hente heftene. FG-49 veit det allerede, og jeg er altså veldig lei meg, men jeg kom ikke på det før etter at dere var gått. Igjen, beklager at jeg er så loka...

02/03/2008 19:02

 
    Solnedgang
Bra jobba folkens(: Eg bare lurer på noen ting: om det skal vere heftesalg i Bergen, kor skal da heftene komme i fra? Og, når er treffet? Hvilken dato, hehe. For eg er en smule redd eller en brødskive redd for at eg er bortevekke da. Ellers må eg si nok en gang, bra jobba!(:

02/03/2008 20:48

 
    Nattfall
Som sagt, hvis heftesalg i Bergen blir noe av, snakker vi egentlig ikke om noe heftesalg i det hele tatt, sånn som i Oslo, men at selgerne tar med seg en bunke med dikt de har skrivd sjøl som de fører pent inn på for eksempel farga papir på direkten. Ta med dere et lite utvalg som kjøperne kan velge fra. Pris: ca. 5 - 10 kroner diktet. Treffet er fra 3. til 6. juli.

02/03/2008 21:00

 
    Solnedgang
Faen. Da blir det ikkje noe treff på meg i år heller. Men takk for svar da(: og kanskje det blir heftesalg om det er interesse for det.

02/03/2008 22:03

 
    Camz
Jeg har fått mailen ang salg i Bergen, og skal svare snart^^ Jeg er veldig for å selge håndskrevne dikt, er bare litt usikker på om vi kommer til å komme veldig godt utav det. Det er jo egentlig billig 5-10 kr, men vi må jo da selge mange flere enn det hefteselgerne må. Men samtidig er det jo ikke alle som er veldig for å kjøpe et helt hefte, som koster en del ganger mer. Men det er jo sosialt med heftesalg, og jeg melder meg godt til å være med å arrangere hvis det evt ble noe av, for såvidt jeg vet skal jeg ikke noe og er i Bergen ^^ Illusion, Eple, Dancer og Ildtåre bor jo i nærheten såvidt jeg vet. Nattvindens gråt skal sikkert også være med iogmed at hun er involvert i treffet. Så dette blir bra :D

03/03/2008 13:23

 
    Camz
og skyggen, lol x) også oppfordrer jeg medlemmer fra nabofylkene og ellers vestlandet å bli med. btw, er det bestemt hvilke tekster som har blitt valgt ut til heftene? nysgjerrig, siden jeg sendte inn bidrag.

03/03/2008 13:27

 
    Kriise
Hva er det egentlig som står i de heftene?;P

Veldig lyst til å dra:), men er langt bortevekk til Trondheim da:/

03/03/2008 14:32

 
    Nattvindens gråt
Camz; Det har seg slik, at om eg reiser til Bergen, er det mest trulig det skjer under helligdagane, og det er jo poenglaust og drive med heftesalg då; så ikkje rekn med meg heilt. Sovidt eg forstår så har alle tekstane som har blitt sendt inn, kommt med, så då veit man det.

Kriise; I hefta er det både dikt og novelle )(trur eg) som bebuara sjølv har sendt inn.

04/03/2008 00:01

 
    Alfonso
Når det gjelder heftene så fikk vi inn mange, mange bidrag. Noen av dere sendte inn flere enn det vi satte som grensa og det overflødlige kutta vi bare bort. I og med at det totalt ble ett hefte som ble sendt til trykkeriet, så har alle som har sendt inn bidrag fått ett bidrag med.

Til Bergen; Arrangørene har ikke anledning til å stille opp med en representant i og med at dette kom så brått på. Om dere har lyst til å arrangere salg av noe slag i påsken så må det skje på eget ansvar.
Ta også en titt innom hjemmesida vår for info.

04/03/2008 19:20

 
    Camz
Åja, jeg skjønner, tror jeg? Men isåfall siden jeg er positiv til dette, vil jeg gjerne vite responsen fra folk etter den mailen Alfonso sendte til diverse fra området, så vi som er interesserte evt kan avtale å diskutere dette på MSN ellernoe. Siden arrangørene som ikke kan stille i Bergen blir et slags mellomledd nå, liksom. Vært gunstig å ha noen fra Hordaland fra bua som er litt opp i årene. Som Cheesman feks. Iogmed at jeg bare er snart tretten kan jeg vel egentlig ikke ta noe stort ansvar. Men hvis dette blir aktuelt blir jo spørsmålet hvor vi skal stå å selge? Eller om vi må ha tillatelse elns x) Haha, jeg er blank, har null peil. Jeg a\har ihvertfall svart Alfonso, og jeg håper andre har det også, så dette kan bli realistisk. Hvis det blir noe utav, gjør jeg det mest for det sosiale, for jeg går utifra at vi ikke klarer å selge så mange dikt at det er dèt som gjør en forskjell i årets budsjett x)

04/03/2008 19:52

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.