SKRIVEBUATREFF - REFERAT FRÅ MØTE 3. FEBRUAR

Referat frå møte 3 Februar 2008

Nok ein gang klarte vi arrangøra å karre oss til eit møte. Kristine (Nattfall) og Ingrid (Monshain) kunne dessverre ikkje møte, men dei som var der hadde mykje å snakke om, og det blei med andre ord nok eitt vellykka møte.

Sakliste:

1.Gledelige nyheter angåande sponsor.
2.Korleis ligg det ann med medlemma i Trondheimsområdet?
3.Korleis ligg det ann med heftene?
4.Innbydelse til Red'en
5.Programmet blir presentert
6.Forfattere
7.Andre ting

Punkt 1;

Møtet starta med svært gode nyheiter. Alfonso viderførte ein veldig gledelig nyheit frå sponsoransvarlig Monshain. Ho har klart det utrulige; Storebrand vil sponse treffet med 10 000 kroner! Det betyr at treffet er så godt som økonomisk sikra. Credit til Monshain! Skikkelig godt gjort.

Punkt 2;

For litt sidan etterlyste Alfonso medlemmar frå Trondheimsområdet som kunne bistå med å hjelpe med å gå rundt i butikka i områda angåande sponsing av mat til treffet. (Du kan lese meir om det på tidligare tekstar, klikk deg innpå Skrivebuatreffprofilen). Til no er Nalawa positiv, mens Fantasy Poet og Phantoma er litt usikre. Men Alfonso skal høyre meir med dei. Skulle det likevel ha seg sånn at du bur i nærområdet og kunne tenkje deg å gjere litt dugnad, så er det berre å melde seg hos Alfonso, kontakt han via mail; bualf@hotmai.com .

Punkt 3; Heftene
Ved tidligare møte hadde Ida fått svar frå Aschenough, der dei ikkje ville seie kor mykje dei ville sponse hefta med før vi hadde nokon referansar til pris og slikt. FG49 har sendt mail til fleire forlag og her er det ho har kommt opp med;


Kolon forlag; «Produksjonspris på 100 eks A5, 50 sider er kr. 3850.- pluss mva og frakt. Det forutsettes trykkeklare PDF filer om du ønsker en utgivelse for salg så ta kontakt igjen, da er det endel andre saker i tillegg»

Forlag i Bodø; Tilbyr bokpakke til 7500 – Trykking av bøker 1500 -

Og eit siste forlag som vil koste oss 9800 – inkludert moms.

Vi har bestemd oss for å gå for Kolon forlag, og siste nytt er at mest trulig vil Aschenough sponse oss med 2500 kr, dvs, at vi ikkje treng betale mykje sjølv, og dette er veldig bra! Som før vil heftesalget mest trulig komme til å foregå i Oslo i Påska. Derfor kan vi allereie byrje å etterlyse i det små medlemmar som har lyst til å vere med salget? Sist gang gjekk salget for seg utafor det Deichmanske biblotek, og det gjekk ganske so bra. Så det virkar som vi satsar på det samme iår. Folk kan gje eit lite vink (berre nemn det kort i kommentar) om du kunne tenke deg å bidra til heftesalget. Men meir informasjon vil komme seinare.

Punkt 4; Innbydelse til Red'en.

I forebindelse med årets skrivebuatreff vil vi arrangører invitere Redaksjonen til treffet. Alfonso skal ha sendt enn innbydelse. Nå håpar vi berre på at nokon av dei vil komme på treffet i sommar:)

Punkt 5; Programmet

Eg og Nattfall hadde fått frist til første utkast av programmet til dette møtet. Utkastet var klart og blei vist til dei andre arrangørane. Progammet blei vedtatt utan store protestar, og det blei komt med små tips om kva som kunne gjerast. Utkastet til programmet vil bli finpussa og meir detaljert etterkvart som vitale ting blir satt på plass. Foreløpig ventar vi med å vise programmet til påmeldinga kjem for tur, og Alfonso opplyser om at dette vil skje om ikkje så alt for lenge, så det gjeld å halde augene åpne. Imidlertid kan vi røpe at Programmet vil by på ein god del meir nye ting en fjoråret. Noko som vil bli nytt er ulike seminarer. Foreløpig er det blitt satt opp tre ulike seminarer; Teater, tegning og forfatterstund (lær deg å skrive). Men vi tar gjerne imot tips til fleire ulike seminarer som vi kan ta med. Så her er det berre å komme med masse masse idea! Angående seminara, i ein tid tilbake huska kanskje nokon at vi reklamerte for ein Manuskonkurranse (Du kan lese dette ved tidligare utlagte tekstar). Formålet med konkurransen var å skaffe oss manus til seminaret i sommar. Det ser dessverre ikkje ut som ideen har slått skikkelig ann, tross i at det virka som mange likte ideen. Vi har berre fått inn eit manus til no. Fristen var 1. Februar, men visst det er nokon som held på med manus no, kan dei gje eit lite vink? Vi er veldig intressert i å fortsatt motta manus til seminaret. På forhånd takk!

I programmet vil det og bli lagt opp til visning av fjorårets buatreff på Powerpoint. Alfonso har gledelig sagt seg villig til å stå for denne Powerpointen. Vi huska at folk sendte inn masse bileter til heimesida etter treffet ifjor, men om det er nokon som har bileter frå treffet, og ikkje frå før har sendt dei til Alfonso, blir han veldig glad for fleire bileter.

Mail; bualf@hotmail.com


Punkt 6; Forfattara

Foreløpig jobba arrangørane med å få tak i forfattara. Malen vi skal sende rundt til de ulike forfattarane er ferdigstilt. I tidaframover vil Programmkomiteen ta av seg søkinga etter forfattara. Vi har allereie laga ei liste over kven vi skal søke på, og dette vil skje veldig fort framover. Så det gjeld å halde seg oppdatert. Programmetkomiteen skal jobbe fort får å få tak i forfattere.

Punkt 7;
Det var ikkje så mykje meir å ta opp. Komiteane fortsett med jobbinga si, og for dei som har fulgt med på tidligare referat, er jo lokale og dato allereie klart; men eg gjentar det her for sikkerhetskuld;
Årets buatreff blir i Trondheim den 3-6. Juli på Sinsaker skole. Det er ikkje for tidlig å spørr om lov, husk at om ikkje så lenge kjem påmeldinga, så her er det lurt å legge taktikk for å få lov til å dra på treffet. Ellers er det berre å følge med på skriebuatreff sin heimeside for jevnlige oppdateringer, på sida finn ein til og med ein fancy countdown til treffet. Så det er berre å glede seg til treffet. Fjorårets buatreff blei ein suksees, men dette året blir det betre! Vi gler oss!


Helsing
Nattvindens gråt og dei andre arrangørane.

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Nattfall
Så bra! *klapp, klapp* Ser ut til at dere fikk utretta mye. Og det med sponsinga, både fra Storebrand og Aschehoug er noe av det herligste jeg har hørt på lenge! Flinke menneskene! Jeg er stolt av å arrangere sammen med dere:)

06/02/2008 23:08

 
    julie-92-92
jeg kan dessverre ikke komme i år heller, grunnet en tur til england, som jeg nesten må prioritere :( synd, jeg gledet meg noe sinnsykt til å år!! men, jeg håper dere andre har det heidundrende morro, så får jeg se om jeg kommer med dit neste år :')

06/02/2008 23:15

 
    Elaht
Wee! glede seg!^^

07/02/2008 08:45

 
    XaphaniA
Høyrest kjempebra ut. Godt jobba ;) Einaste eg lurer på er om de har noke deadline til når framsida skal vere ferdig, sidan eg har ein del andre ting å jobbe med også (som også har tidsfrist), og må vite kva eg skal prioritere. Men hærlig, gleder meg kjempemasse <3

07/02/2008 14:59

 
    FG-49
Eg trur nok vi treng den framsida ganske så snart... Er ikkje lenge til påske og om me skal rekke å frå trykt hefta må vi levere frå oss amteriale seinast tre uker før. Så ganske snart hadde våre fint ;)

07/02/2008 19:26

 
    Nattvindens gråt
Ja, det vil nok bli brukt for fort^^

07/02/2008 19:40

 
    Blomsteralv
Jeg tror jeg kanskje har mulighet til å være med på heftesalg i Oslo, men er usikker, for vet ikke helt hva som er planlagt i påsken... Skal sjekke det opp litt nærmere:)

07/02/2008 20:14

 
    XaphaniA
Okai, då skal eg begynne så snart eg er ferdig med prøveeksamen, og kanskje litt innimellom når eg treng litt avkobling.

08/02/2008 09:57

 
    Solnedgang
yay! eg vil på skrivebua treffet! eg har så uendelig lyst! men tror kanskje eg er i syden da<'3 heh.. skal visst aldri komme meg på det derre treffet eg... har lyst til oslo og selge hefter og, men da må eg reise med noen her fra Bergen, så om det er noen som skal dit, please gi en beskjed! :) Bra jobba folkens, dere er virkelig flinke med disse møtene og selve treffet, det er virkelig beundringsverdig(: STÅ PÅ!

08/02/2008 18:31

 
    Nattvindens gråt
Sjekk det opp ^^ Vi kjem sikkert med en etterlysning om ikkje så lenge ^^,)
Men går det ikkje muligens ann å selje i Bergen? For det er meir gunstig for meg å reise dit, ca 200 tur-retur buss, og det er ikkje so verst.

13/02/2008 12:04

 
    Camz
tralala. ja, bra referat. men kan ikke vi selge hefter i Bergen og, da? siden jeg bor der, og det er kort tid med kollektivtransport^^ for jeg kan nok sikkert ikke dra til oslo for å selge hefter, og i Bergen er jeg mer kjent :] så kanskje vi kunne trukket opp buamedlemmer fra vestlandet, det er feks mer gunstig for folk fra feks rogaland å selge hefter i bergen^^

18/02/2008 13:55

 
    Nattvindens gråt
Det må diskuterast først. Vi får sjå kor mange opplag dei som skal sitte i oslo kjem til å sitte att med.

18/02/2008 14:18

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.