BUATREFF - (Ny hjemmeside) - Send oss bidrag!

Hei, hei!


Noen husker sikkert at vi delvis finansierte årets Buatreff ved å selge hefter med tekster vi mottok fra medlemmer av Bua. Selve salget var en fin sosial sammenkomst i seg selv, og vi håper på å kunne gjøre noe slikt også før neste års treff!

DERFOR trenger vi bidrag fra DERE! Vi prøver å komme i kontakt med et trykkeri eller forlag som kan trykke opp disse heftene for oss (helst sponse oss med det). Det er imidlertid ikke sikkert at vi finner noen som vil trykke dette opp for oss, og da kan det bli vanskelig å få til heftesalg i så stor skala som det var i år.
Så vær forberedt på at det kan hende bidragene dine ikke ender opp i et hefte, men vi må starte et sted, og vi starter med å samle inn bidrag.


Vi planlegger å lage to hefter, et med dikt og et med noveller.
Det vi ønsker oss er følgende:

1) Max to bidrag pr medlem innenfor hvert hefte (hvorav max ett kommer med i hvert hefte)
2) De må være selvskrevne
3) Bidragene må være på norsk
4) Bidragene vil vi ha inn så fort som mulig. Vi har ikke satt noen tidsfrist ennå, i og med at vi ikke har kommet i kontakt med et aktuelt trykkeri, men fristen vil bli satt raskt når det skjer. Så vær tidlig ute!
5) Send inn bidragene til buatreff@hotmail.com (og merk mailen, ellers havner den i søppelmappa!)

Og jeg gjentar: Det er ikke sikkert vi finner et trykkeri som vil være villige til å trykke for ossVi vil også benytte anledningen til å presentere den nye hjemmesida vår:


http://www.freewebs.com/buatreff/


Vi vil prøve å oppdatere denne så ofte som mulig, og mye info kommer til å komme der, så sjekk den regelmessig! Sida er fremdeles i startfasen, men med tida håper vi at vi kan benytte oss av alle funksjonene den kan tilby, som diskusjonsforum, spørreundersøkelser, innsending av påmelding og lignende. Så følg med på hjemmesida! All nyttig info kommer der!

Og så er det selvsagt lov å spørre hvis det er spørsmål.Cheers;

Alfonso
- og de andre arrangørene

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Nova
fra piczo til freewebs. licm. er det noen oversikt en plass over hvilke tekster som var i forrige buahefter? jeg husker ikke...

07/11/2007 21:17

 
    Nattvindens gråt
Ingen fleire som e kommentert?

Ja, den nye sida e kjempebra den;)

09/11/2007 15:54

 
    Solnedgang
Ska sjekke den ut gitt :D
Yessda, kan alltids sende inn bidrag, siden eg er så snill(A), lol. Glad dere takler å gå gjennom det en gang til, i alle fall eg setter meget stor pris på at noen orker, og eg er sikker på at det blir kjempe bra!

09/11/2007 18:54

 
    (Ada)
Har sjekket ut siden^^) Kjempefin:D - Men når er det neste bua-treffet?

09/11/2007 21:43

 
    Elaht
Adaungen; vi har ikke satt noen dato enda, men det blir nok tidlig i sommerferien.

09/11/2007 22:00

 
    Fromasjen
Ånei, det må ikke være tidlig i sommerferien, for da kan ikke jeg komme, trur jeg:'/ Men seff, hvis det passer bedre da for alle andre så...^^ Har sjekka ut hjemmesia, ser interesant ut^^ Håper virkelig at jeg kan komme den her gangen:)

09/11/2007 22:04

 
    Tustehue
Affe, jeg kunne jo selvfølgelig ha spurt på trykkeriet her nede, men så har det seg jo slik, at om jeg skulle sende alle opp til deg, så hadde det sikkert kostet like mye som om du skulle ha trykkt de der oppe... Jeg er på vei inn på hjemmesiden nå, jeg vil veldig gjerne være med på dette treffet!

10/11/2007 09:05

 
    MaChie
(Y) (H) haha, smileyer som ikke funker. ok. greit. GO BUATREFF 008! :D

10/11/2007 10:37

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.