SKRIVEBUATREFF - REFERAT FRA MØTET - 14. JULI

Det ble avholdt et MSN-møte i dag, lørdag 14. juli.


Aller først en stor takk til alle som stilte opp og kom med konstruktive ideer, selv om ikke alle er satt opp som arrangører. Medregnet dere engasjerte mennesker fikk vi for første gang på lenge, lenge et godkjent oppmøte.


Dagens saksliste:
1) Underholdning/Programmet
2) Vaktliste
3) Matliste (kan tas internt i matkomiteen)
4) Reise fra Oslo S
5) Eventuelt


1. Underholdning: Det er satt av en del tid til underholding under treffet. Arrangørene har kommet fram til at det sannsynligvis er lurest å sette inn små arrangementer i tillegg til fremføringer av sang/fremføring/kåseri/novelle etc. Grunnen til dette er at vi finner det for tamt at deltakerne skal sitte i flere timer og følge med på det som foregår på en scene. Det kom imidlertid en rekke forslag til ulike sosiale leker. Hva dette går ut på tas ikke opp i dette referatet og holdes fram til treffet mellom arrangørene. gcbaby har notert seg en liste over hvilke innslag som kommer og hvem om har ansvaret for de ulike lekene som har blitt listet opp.
Programmet har også blitt oppdatert senest i dag på hjemmesidene våre.
For å lettere bli kjent med hverandre kom forslaget om navnelapper opp. Sweet Miss Monshain kom med forslaget om å erstatte papirlapper med klesklypere av tre. Ideen virker så god at den må prøves ut. Nattvidens gråt har tidligere nevnt at hun skaffer armbånd til deltakere.
En påminnelse til vaktene som er til stede når deltakerne tas imot ved Bjølsen, husk på å ta imot lappen med underskrift (deltakere som ikke har fått sånn lapp må kontakte arrangørene snarest!), spør også om allergier i tilfellet dette punktet ble glemt ved påmelding. En senere påminnelse til vaktene vil også komme, men ha det i bakhodet så lenge.
Tidspunktet for oppmøte på Oslo S for dere som ønsker fellesreise er fastsatt til 19:00. Mer om dette under punkt 4.

2. Vaktliste: Skrivebuatreff har ordnet seg med nok vakter for hele arrangementet. Bjølsen Misjonshus har satt et krav om at vi må ha nattvakt. Dette kommer vaktene til å dele på seg i mellom. Vi har kommet fram til at det er lurt å ha minst 2 stykker på hvert skift, der minst den ene må være over 18 år. Derfor har vi godtatt vakter under 18 også til nattskiftene så lenge de sitter på et skift med en over 18.
I tillegg til vaktene som tidligere har blitt satt opp får vi i tillegg hjelp fra gcbaby, ElinAlex, ingi, Thale og Alperosen på nattskift.
Vi setter pris på om flere av deltakerne også kan stille opp en liten stund en natt. Jo flere vi er, desto kortere blir skiftene. Meld i så fall fra til en av arrangørene.
Liste med nattskiftene settes opp som en kladd av undertegnede og sendes rundt i løpet av helga. Endringer og andre ønskes kan tas opp med den enkelte.

3. Matliste: Et litt dårlig oppmøte fra matkomiteen gjorde det vanskelig å diskutere for mye, og det ventes at det skal holdes et møte i komiteen snarest.
Monshain har gitt uttrykk for å ha en rekke ideer innenfor mat-spørsmålet og det ventes at hun tar del i neste møte i matkomiteen.
Åpent Bakeri, som har lovet å støtte oss med brød, har fått en mail fra undertegnede og vi antar at den biten går i orden i løpet av uka som kommer.
Bama, som støtter oss med frukt og grønt trenger bare en liste over hva vi ønsker oss noe tid før treffet, da det ikke haster med frist.

4. Reise fra Oslo S: gcbaby og Monshain kommer til å møte opp på Oslo S og ta imot deltakerne som har valgt å benytte seg av fellesreisen. Tidspunktet for oppmøte har blitt fastsatt til 19:00, som antatt på forhånd. Deltakere som har ønsket dette har fått en infomail i løpet av kvelden og vi håper på et svar fra dere som har endret mening.
Er det andre som av ulike årsaker har lyst til å henge seg på denne fellesreisen, så ta kontakt med arrangørene så fort som mulig! Arrangørene som tar imot deltakerne på Oslo S. kommer til å få en liste over påmeldte.
Nattvindens gråt, XaphaniA og Kamee vil være til stedet ved lokalene for å ta imot deltakere som ikke kommer med fellesreisen.
Det er også kommet et ønske fra andre deltakere om å komme tidligere til lokalet for å hjelpe til med å gjøre det i stand til arrangementet åpner dørene klokka 17:00.

5. Eventuelt: Det er også kommet spørsmål angående leggetider, om det er mulig å skille deltakerne som har lyst til å legge seg tidlig og de som har lyst til å legge seg sent. På grunn av lokalets begrensninger så er dette nærmest umulig. Det som står på programmet kommer til å stå, og vi regner med at reglene som blir satt på treffet overholdes. Thale har laget en liste over regler som kommer til å gjelde på treffet, og brudd på disse reglene vil selvfølgelig føre med seg konsekvenser for den enkelte.

Det kom til slutt ønsker om kåringer. Dette ble feid vekk fra programmet av arrangørene ved et tidligere møte, men da det dukket opp igjen flere ganger velger jeg likevel å skrive det her. Det er mulig dette temaet skal tas opp igjen på neste møte, men det må nevnes at det finnes en del skepsis til dette forslaget.


Takk igjen til oppmøtte, og vi håper på et lignende engasjement ved neste anledning!Cheers;

Alfonso – og de andre arrangørene

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    hverdagspoeten
Strålende referat:) Jeg jobba i dag...så jah..jeg var ikke å se på msn-møte...beklager for det

14/07/2007 20:52

 
    Nattfall
Supert referat, og jeg beklager nok en gang at jeg er lat. Er det du som har ordna med programmet på hjemmesida også? Veldig bra, veldig bra. Jeg er også sinnssykt takknemlig for dere "vanlige" (mohaha, arrangørene er så unormale) bubeboere som gadd å dukke opp på møtet. Vi fikk jo tross alt klarhet i en del!:)

14/07/2007 20:56

 
    Alfonso
Jauda, jeg er så "dreven" med piczo at jeg satte inn det nye programmet =:) Litt latskap kan man vel tåle, så lenge du holder løftet ditt på treffet =:P

Men silje! Jeg savner svar på en mail jeg sendte deg her om dagen! Viktig, viktig at jeg får svar på den fort!

14/07/2007 21:03

 
    juliesusanne
Bra referat. Gleder meg til treffet (: Hvor mange vakter har vi nå?

Julie Susanne <3

14/07/2007 22:13

 
    Elaht
kjempebra referat. flaks for deg at jeg ikke hadde lukket samtalen!;P

15/07/2007 00:18

 
    FrustratedFlower
WOAH!
Hvordan har jeg ikke fått med meg at det skal være treff?!:O Hvor er det og når?!
jeg vil sååå gjerne være med men det er liksom ja. vet ikke. Please svar (:

15/07/2007 00:35

 
    desperantkyss
ff: har du ikke fått det med deg? sykt xD uansett. bra referat! jeg kan som sagt(?) gjerne sitte nattevakt, hvis det er meg du mener (jeg har jo skifta navn nå). såeh :P men jeg kan være ganske vanskelig å få opp, for å være ærlig (A)

15/07/2007 00:43

 
    Nattfall
FrustatedFlower: Det er treff i Oslo fra den 27. - 29. juli, men fristen for å melde seg på er ute. Det er litt rart at du ikke har fått det med deg, det står jo på forsida til bua, til og med. I det minste kan du jo prøve å komme på treffet neste år, for vi vil gjøre detta om igjen, ikke sant?:)desperantkyss, jeg trur vi har nok nattevakter, men hvis du vil, kan du sende en mail til Alfonso angående det (adressa står på SKRIVEBUATREFF-profilen).
juliesusanne: Jeg husker ikke heeelt i huet hvor mange vakter vi har, men saker er at vi har nok, tru det eller ei:)

16/07/2007 20:08

 
    desperantkyss
"I tillegg til vaktene som tidligere har blitt satt opp får vi i tillegg hjelp fra gcbaby, ElinAlex, ingi, Thale og Alperosen på nattskift." (A) jeg er ingi 8) har skifta nick, though. har fått sånn mailting og sånn.

20/07/2007 10:18

 
    Camz
Så flotters da, Alfonso 8)
Du har kontroll, du!

21/07/2007 19:10

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.