SKRIVEBUATREFF - REFERAT FRA MØTET - 24. APRIL


Da har vi fått gjort unna enda et MSN-møte, med et godkjent oppmøte.


Tema for dagens møte var programmet for selve treffet; fastsette enkelte tidspunkt, skriveaktiviteter av ulike slag, samt å engasjere reiseledere fra møtested i Oslo til Bjølsen misjonshus.


Vi har tatt utgangspunkt i det forrige utkastet av programmet, se referat fra møtet den 28. mars. Dette programmet ble satt opp i all hast, og etter nærmere ettertanke har vi kommet fram til at det trengte flere skriveaktiviteter. De oppmøtte har i dag fjernet alle tidspunkt fra dette programmet, slik at de ulike aktivitetene ikke skal holdes like stive. gcbaby (medlem av programkomiteen) har lovet oss å tilføye en rekke ulike skriveaktiviteter (se lenger ned i referatet for tidspunkt for møte i programkomiteen). Enkelte faste tidspunkt vil likevel finne sted i det endelige programmet, dette kommer vi også tilbake til senere i dette referatet.

Vi har som kjent fått leie Bjølsen misjonshus, fra fredag den 27. til søndag den 29. juli. Noen av arrangørene, Nattvindens gråt, XaphaniA og gcbaby har sagt seg villige til å stille opp hele fredagen og ordne i stand før treffet offisielt åpner. Flere har også meldt sin interesse for å hjelpe til med å ordne i stand, men det er foreløpig ingen flere sikre kandidater.

I og med at det kommer til å komme mange langveisfra, samt at ikke alle kommer til samme tid, har vi bestemt at det kommer til å bli en felles åpningsseremoni av SKRIVEBUATREFF 07 på fredags kveld. Tidspunktet for dette ble satt til 21:00, fredag kveld (vi gjør oppmerksom på at disse tidspunktene kan komme til å bli endret fortløpende før treffet, så hold dere oppdatert på hva som skjer på hjemmesida vår:
http://www.piczo.com/skrivebuatreff?cr=4&rfm=y
– vi håper også på en link til den fra selve hovedsida på SKRIVEBUA, slik at innloggede medlemmer kan se den, men har ennå ikke fått svar fra redaksjonen på dette). Selve lokalet skal være ferdig og klart til å ta imot deltakere fra og med klokka 17:00, fredag, 27. juli.

Det vil sannsynligvis også bli arrangert felles reise for de som kommer til Oslo. gcbaby har sagt ja til å samle sammen dere som ankommer Oslo S, og dere kan dermed dra i samlet flokk til Bjølsen misjonshus. Foreløpig er det gcbaby vi har satt på dette oppdraget, men vi regner med at flere også kommer til å være der for å samle sammen reisende. Gardemoen, derimot kan bli verre. ElinAlex har sagt ja til å samle sammen dere som ankommer Gardemoen, men på grunn av tidspress med flytider for henne, håper vi på en annen som i det minste kan hjelpe til med å samle sammen reisende via Gardemoen.

Hvis du vet du skal være med på treffet, og vet at du helt sikkert ankommer Gardemoen på fredag, så setter vi arrangører stor pris på om du melder deg til en av oss.

Tidspunkt for møtet på Gardemoen har blitt satt til 18:00, og 19:00 på Oslo S. Dere som velger å reise med denne fellesreise-ordningen må derfor regne med å ankomme trefflokalene sent på fredag kveld, men dere får med dere åpningsseremonien. Vi gjør igjen oppmerksom på at disse tidspunktene kan bli endret.

Når det gjelder andre temaer, så ble det ikke tatt opp så mye mer på grunn av tidsmangel, men vi kan nevne at vi har fått enda en sponsor. Et bakeri i Oslo, Åpent Bakeri, har sagt seg villig til å sponse oss med brød denne helga. Vi har også fått forespørsler fra medlemmer av Bua, som har sagt seg villige til å selge disse Skrivebua-heftene, og det er vi jublende glade for!
Har du tid og lyst til å bidra med å selge hefter til inntekt for treffet (Eller kanskje du til og med har lyst til å kjøpe et hefte), så er det bare å ta kontakt med undertegnede via mail.
Vakteproblemet har igrunn ikke gått så mye fremover. Foreløpig har vi følgende, sikre vakter: Faren til gcbaby, samt faren til Silje/Skorpionjenta har sagt ja til å stille som vakter, i tillegg til undertegnede og de andre arrangørene. Ildtåre varslet at hun kanskje får med en av foreldrene som vakt, men dette er fremdeles uklart. (Dette gjelder også flere andre vaktekandidater)
Vi søker fremdeles etter vakter!

Det kom også opp et spørsmål om noen av de i redaksjonen har planer om å komme på treffet, det hadde jo vært veldig koselig, men det har vi igrunn aldri fått svar på…

Jeg minner om møte i programkomiteen for de involverte; dere fastsatte tidspunkt for møte i programkomiteen til førstkommende fredag, klokka halv 6. Altså, FREDAG 27. april, klokka 17:30. Skriv det ned bak øret ; )
Matkomiteen har også varslet møte, men tidspunkt ble ikke fastslått. Håper Nattvindens gråt kunne tenke seg å kalle inn til møte i matkomiteen.

Husk på å sjekke mailen regelmessig, for plutselig kommer det en innkalling til neste MSN-møte som vi håper på å få gjort før påmeldinga starter.

Som nevnt i forrige referat, datert 12. april, så kommer påmeldingen til SKRIVEBUATREFF 07 til å starte 1. mai og vare til 1. juni. Med andre ord så starter vi påmeldinga allerede tirsdag om en uke, og det vil være en måneds frist å melde seg på! Vær tidlig ute, spør hjemme allerede nå, og meld deg på! Info rundt påmeldingen kommer til å komme på hjemmesida vår, og det går også an å sende en mail til en av arrangørene.
Sjekk hjemmesida vår regelmessig, alle endringer i planer (minner igjen om at de fastsatte tidspunktene på dagens møte kan bli endret fram mot treffet), samt praktisk info kommer til å komme ut der. Innspill og kommentarer kan også legges igjen på denne sida.

De flinke IT-ansvarlige (Nattvindens gråt og Sabrina) har også laget egne linker på sida der du kan klikke deg rundt til alle referatene, samt også bilder av lokalet. Det er lite på sida foreløpig, men ta det med ro. All praktisk info kommer til å komme der!


Siste innsats folkens, så kommer historiens første SKRIVEBUATREFF til å bli en kjempesuksess! ; )Cheers,
Alfonso og de andre arrangørene

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    Nattfall
Detta ser supert ut!:D Jeg skjønner ikke helt egentlig åssen du fikk med deg noe av det møtet i det hele tatt, for det var tross alt ikke det mest oversiktlige jeg har vært på. Hjemmesida ser forresten kjempefin ut, og jeg ser at vi nå har fått oppslag ute på sjølve Skrivebuasida også. Da er det bare å håpe på at flere lar seg engasjere!

25/04/2007 13:59

 
    Alfonso
Jepp ; ) Tusen takk til red'en for reklamen på forsida. Det var egentlig ikke så veldig vanskelig å skrive referatet denne gang, tror det må være det letteste så langt =:P varte jo ikke så lenge, så det var bare å luke bort all utenomsaklig snakk, samt litt uskyldig mobbing av *kremt* diverse mennesker... =:D

Håper på at flere engasjerer seg på hjemmesida, og minner bare igjen om at all info angående treffet kommer til å komme ut der, så hold dere oppdatert folkens!

25/04/2007 14:09

 
    Elaht
Kjempebra referat Alfonso! Utrolig bra at det kom ut såpass fort, i og med at det var et ganske rotete møte; jeg fikk nesten ikke med meg noen av tingene som ble tatt opp!:P Men du, det med vaktene; både moren min og broren min har sagt ja til å være vakter;) Igjen, kjempebra referat! Ses neste gang jeg trenger musikk!;D

25/04/2007 14:53

 
    Nattfall
Wow, supert, Thale! Det var ikke verst!:D

25/04/2007 14:56

 
    Nattvindens gråt
Unnskyld unnskyld for at jeg har bidrad med så utrolig lite i det siste, men som de fleste sikker veit er jeg opptatt nesten hele tida, og jeg som liksom skal skrive historie og a gett, men ett møte i matkomiteen skal jeg ordne, og så tenkte jeg å fikse litt på hjemmesida også, for den ser kanskje litt usikkelig ut. Men dette blir bra. Kjempebra referat Alfonso, og nå ser jeg at ting faller på plass bare brikke for brikke, da har vi plutselig fem vakter?
og søstera mi kan kanskje være med, usikkert, men kanskje, jeg skal bare mase og sånt litt mer:) Dette blir superbra:D

25/04/2007 15:18

 
    Nattvindens gråt
Dessuten ser jeg at skrivebua reklamerer for oss. Jaj:) (For en herlig dag!)

25/04/2007 15:19

 
    Nattvindens gråt
Nå er hjemmesida iallefall oppdatert litt mer, akkurat nå har jeg ikke tid til å gjøre meir innsats. (travel menneke, jaja, vi veit detta) men såfort programmet er klart så kommer det utpå, så kommer påmeligskjema ut på hjemmesida, da er det bare å si lykke til. Cheers folkens:)

25/04/2007 16:22

 
    hverdagspoeten
Flott Alfonso! Jeg fikk ikke vøært på møtet nå heller, og det er jeg veldig lei meg for. Men jeg skal iallfall prøve å skaffe enda et par vakter og noen sponsorer hvis jeg greier.

26/04/2007 14:20

 
    Sabrina
Kjempe bra referat dette:] skal høre med pappa i helga om han kan være vakt.. han er vant til yrket også, elv om det kanskje ikke har så stor betydning(?)...

26/04/2007 14:51

 
    tonje (red.)
Dere er kjempeflinke, og fortjener å få dette til =0) Mona, Medred.

27/04/2007 11:07

 
    Nattvindens gråt
:D Hyggelig å høre^^ Det ser ut til at ting ordner seg, har vi fem vakter til nÅ?
Idag blir det møte i matkomiteen, så da får vi jobbet litt med det og, ellers folkens: VI ETTERLYSER FOLK SOM KAN SKRIVE EN SANGTEKST TIL SKRIVEBUATREFFET; det står i ett tidligere referat, sålangt har vi ikke fått inn forslag, dere er jo skribenter! Heia, heia, dette blir bra:D

27/04/2007 18:08

 
    Alfonso
Da har vi til og med fått til et møte i matkomiteen, wuhu! =:) Men jeg må bare spørre programkomiteen, hva kom dere fram til idag? =:)

27/04/2007 20:44

 
    Nattfall
Vel, vi var bare tre stykker, og det skjedde egentlig ikke så fryktelig mye interessant. Vi har fjerna alle klokkeslett, bortsett fra åpning, legging, vekking, mat og forfatterbesøk, og så selvfølgelig hjemreise. Vi har finni ut at vi skal ha noen skriveleiker væffal på lørdag, siden det kanskje kan bli litt stress både på fredag og søndag, og at vi kanskje særlig på fredag har nok med å gå rundt og bli kjent med mennesker du likevel kjenner underlig godt. Likevel har jeg tenkt å ha med boka mi på treffet, sånn i tilfelle alle skulle begynne å kjede seg samtidig, mener jeg, så kan vi ta fram den og arrangere noe greier:)

27/04/2007 21:59

 
    Nattvindens gråt
Kan vi få tilsendt programmet Kristine?

Eg vil informere om at påmeldinga ligge ut no. SÅ NO E PÅMELDINGA IGANG!

SETT I GANG FOLKENS!

30/04/2007 14:49

 
    Rocky
Jeg har meldt meg på. 8D hurra! det blir skummelt :0

30/04/2007 15:09

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.