SKRIVEBUATREFF - REFERAT FRA MSN-MØTET - 3. MARS

Da er det andre MSN møtet, angående SKRIVEBUATREFFET over, og her er et lite referat fra møtet.


1. Som første punkt, som sannsynligvis også er det viktigste, så etterlyser vi nå brukere av Skrivebua, som er fra Oslo. Altså, fra Oslo by. Det er forskjellige grunner til dette.
For det første så er det lettere for dere å spørre på skolen deres om det går an å få låne en skole i sommer (for dato se forrige referat). Kanskje har dere en slektning som jobber litt høyt oppe i skolesystemet som kan hjelpe oss med å skaffe oss lokale.
For det andre, så trenger vi foreldre, naboer, venner, søsken, søskenbarn, eller andre voksne som kan stille opp som vakter under selve treffet. Til nå er det kun én sikker vakt, og skal vi få til dette, så må det komme flere!
For det tredje, så er det mye mer praktisk for vi som arrangører å ha en dialog med noen som faktisk bor i det området treffet skal arrangeres.

2. Neste punkt, lokale. Til nå har det blitt sendt ut mail til noen Osloskoler. Først og fremst skoler i områder som vi mener har et trygt og fint miljø. Til nå har det kommet to avslag, med unnskyldningen at sommeren brukes til å pusse opp skolene. Fram til neste gang kommer vi til å utvide søket etter lokale. Bl.a. kommer vi til å sende ut mail til flere skoler i Oslo.
Det kom også forslag om at det går an å søke barnehager for lokaler, men det er litt uklart hvem som har tatt på seg dette ansvaret. I nødstilfellet har Kamee kommet med forslag om at vi kan flytte treffet til litt utenfor Oslos bygrense, nærmere bestemt mot Sandvika-området, med rundt en 20 minutters biltur til Oslo. Dette er en back-up-plan, og Kamee skal sjekke dette opp nærmere til neste gang, angående muligheter for leie av skole/barnehage eller andre steder, men vi gjentar, dette er altså utenfor Oslo. Gullhaug skole og barnehage har bl.a. blitt nevnt.

3. Tredje punkt, økonomisk støtte. Vi har surfet litt rundt på nettet og lett etter ulike fond, men disse fondene krever ofte at vi har en solid plan å legge på bordet før søknaden sendes inn. Vi føler derfor at det er litt tidlig å søke støtte i fond pr dags dato. Derfor er det viktig at planleggingen og annet papirarbeid skjer fort i tida framover. Nettstedet sol.no har blitt nevnt som mulig sponsor, da SKRIVEBUA og sol.no har et samarbeid. Hvorvidt dette er realistisk vet vi ikke, og etterlyser redaksjonen for svar, og også hvordan de stiller seg til prosjektet SKRIVEBUATREFF.
Som alternativ for å få inn penger, har salg av dikt-/novelle-/utdragshefter i påsken blitt nevnt. Dette avhenger av om vi finner et passende sted i Oslo for salg av disse heftene, og om dette er lov. Kamee har tatt på seg ansvaret å etterlyse Akira, som visstnok har en slektning som har peiling på akkurat dette. Nattvindens Gråt har også sendt ut en mail.

For at disse heftene skal bli en realitet trenger vi hjelp fra deg! Vi har bestemt oss for å lage tre hefter. Ett med dikt, ett med noveller og ett med utdrag fra lengre tekster. Send derfor inn dine bidrag! Det er kun lov med ETT, ett bidrag i hver av kategoriene, og bidraget må være ditt eget. Send dem til:

Dikt: Nattvindens Gråt - skokkeli_munke@hotmail.com
Noveller: Alfonso – bualf@hotmail.com
Utdrag fra lengre serier: gcbaby - kaninen_rulle@hotmail.com


Disse bidragene må vi ha innen søndag, 11. mars! Senest! Altså, søndag 11.mars.


Vi har forståelse for at folk vil være anonyme, men oppfordrer dere til å sende inn bidrag via mail likevel. Send gjerne med en annen mail-adresse, og generelt håper vi at dere stoler på arrangørene at vi ikke kommer til å misbruke mail-adressen deres. Husk også at dette er for å tjene inn penger til treffet, så ha forståelse for at vi ikke kommer til å sende heftene til dere som sender inn bidrag. Husk å merke bidraget med Bua-nick, alder og fylke du tilhører.
For eksempel: av Kamee 13 år Akershus
Det er også flere som kommer til å bestemme hvilke tekster som plukkes ut, enn de nevnte ovenfor.

XaphaniA har tatt på seg ansvaret å ordne med forside og layout på disse heftene. Foreløpig prøver vi å samle sammen en gjeng i Oslo som kan stå for salg av disse heftene i påsken, og vil gjerne at andre også henger seg på. Det er selvfølgelig også mulig for andre å samle seg sammen i et annet fylke eller i en annen by. Gi oss beskjed i så fall.

Vi oppfordrer også andre medlemmer til å sjekke mulighetene for at slektninger som jobber i et større firma kunne tenke seg å støtte dette prosjektet.
Det har også kommet spørsmål om medlemmer som må reise langt for å komme til Oslo kan få reisen støttet. Dette er en god tanke som vi absolutt støtter, men først og fremst er problemet nå å få tak i penger, og så kan vi fordele ressursene siden.


Litt kort. Vi søker nå etter medlemmer fra Oslo, Oslo by! Som kan hjelpe oss med å finne lokaler, eller eventuelt hente nøkler fra en skole vi får leid, og andre ting som er mye lettere å gjøre hvis en er i Oslo. Vi trenger flere voksne som kan sitte vakt under treffet! Spør hjemme, det er ofte bedre å ha spurt og fått ett nei, enn å ikke ha spurt i det hele tatt. Vi trenger bidrag til salg av hefter, og gjerne også flere som vil være med på dette i påsken.
Nå håper jeg ikke har glemt noe…

Helt til slutt.
Husk på at det må et utrolig bredt og godt samarbeid til for å få til dette, og vi kan trenge nettopp din hjelp!


SKRIVEBUATREFF – Oslo, 2007 – Det kan vi få til, hvis vi vil!Med vennlig hilsen
Alfonso og de andre arrangørene

SKRIVEBUATREFF   Nordland

 

    SKRIVEBUATREFF
Jaj, Alfonso. Dette er store saker du kommer fram med, kjempegodt referat, og til dere andre arrangører; Jeg har sendt ut mail der jeg etterlyser flere som kan være med å plukke de bidragene som kommer. Så dere må sjekke innboksen og svare meg, iallefall, for det sår dårlig ut så langt:P Og dette virker troverdig, vi skal få det til, og så håper jeg dere virkelig bryr dere om det som skjer, og hvis dere faktisk bor i Oslo området og egentlig ikke har noen god grunn til å ikke hjelpe til, så synes jeg at dere burde, det er jo tross alt til veldig gode formål!
Veldig godt referat, så venter jeg at diktene strømmer inn, iallefall for min del:)

OG, vi må alltids sørge på at denne ligger på nye kommentarer:)

03/03/2007 20:55

 
    SKRIVEBUATREFF
Oi, jeg var visst innlogga med feil profil.. Jaja, for de som ikke skjønnte det så var det altså Nattvindens gråt som skrev denne kommentarer:P

03/03/2007 20:57

 
    Nattvindens gråt
Veldig oversiktelig og pent forresten:)

03/03/2007 21:01

 
    Nattvindens gråt
Den derre mottoet du har ned i sida der ligner veldig på den vi har i speidargruppa vår..
*ler*

03/03/2007 21:33

 
    Kamee
Veldig bra referat dette her Alfonso :]
Tror faktisk du fikk med alt...!
Pent og ryddig, ja . Og for å føye til noe, Gullhaug skole skal [rart nok] også pusses opp. Men Barnehagen skal jeg skjekke ut, og hvorvidt jeg vet, så er det et flott bibliotek på Rykkin. Altså Rykkin bibliotek, hvor det er et fint rom å være i. De er veldig hyggelige og jeg tror vi har veldig god sjangs der, om ikke det blir i Oslo ;]
Eller nevnte jeg jo barnehagen. Men dette er HVIS vi IKKE finner et sted å være i Oslo =:)

03/03/2007 21:40

 
    Khaos
Heisann. Onkelen min har vel pailign på det, ja, og jeg skal prøve å se om jeg kan få ham på tråden, eller i det minste sende melding til ham. Jeg har en liten følelse av at man må ha tillatelse hvis man skal selge noe, men som sagt skal jeg høre med ham.

Ellers er det kjempeflott det dere har kommet med. Gullhaug er jo en helt ok skole, som er ganske ny. Jeg tror ikke det blir noe problem å låne den, men som du nevnte, det er jo bare en backup plan.

nå skal jeg se hva jeg får til med onkelen min :P

03/03/2007 21:44

 
    Rust
Jessings, dere er flinke folkens! ^^ Høres bra ut alt sammen, og om det går fremover som dette her så tror jeg at det skal gå megafint! Tusen takk til dere som er med på dette, dere er virkelig flinke.

03/03/2007 21:54

 
    Nattfall
Yay, veldig godt referat, Alfonso:) Bidraga mine er på vei!

03/03/2007 21:54

 
    Khaos
Yepp, da kommer jeg med tilbakemeldingen fra min onkel: "For å selge et produkt på et senter, må man ha godkjennelse av senterledelsen." sitat slutt. ^^

03/03/2007 22:21

 
    Nattvindens gråt
oslo s, stemmer jeg fra:P

03/03/2007 22:34

 
    hverdagspoeten
Pent, ryddig og godt skrevet referat dette her Alfonso! Jeg bor i Drøbak, ca.35 min fra Oslo, så jeg er jo ikke så langt unna. Jeg skal se hav jeg får til med sponsorer, vakter osv. Skal på hytta i påsken, men jeg kan sikkert få solgt noen diktbøker likevel( hvis det blir noe av). Detet må vi få til folkens!!! Send inn bidrag i form av dikt, noveller og tekster!! Spør etter sponsorer og vakter. Finn ut hva DU kan bidra med. Dette må vi få til folkens!!!!:) :) ( det er opptil hver enkelt å få til et bra sammarbeidder alle gjør litt )

04/03/2007 09:10

 
    Horisonter
Neejjjh!!!
Fant nettopp ut at vi skal være på ferie når dette treffet sannsynligvis skal holdes! :(
Sinnsykt nedtur:( *hulke*
Jaja, sender inn noen bidrag hvertfall! :P

04/03/2007 11:54

 
    Kamee
Det kan jo være at datoen blir flyttet da :]
Får håpe at du kan da.. =;)

04/03/2007 11:56

 
    Nattvindens gråt
Jeg har fått inn sju diktbidrag så langt:)

04/03/2007 12:16

 
    Kamee
Så bra! Har ikke fått snakka med Alfonso enda.. Stå på folkens, send inn! =)

04/03/2007 13:39

 
    Kamee
Om novellene, tenker jeg på xP

04/03/2007 13:39

 
    Nattfall
Jeg har ikke fått inn noen ennå. Sånn i tilfelle dere er i tvil: vi tenker på deler eller kapitler fra lange serier som har gått her, for eksempel Hybelromantikk (Alfonso) og Drageegget (HannaD). Kom igjen, ikke vær beskjedne;)

04/03/2007 13:46

 
    Nattvindens gråt
Jeg tror jeg får overtalt ingrid å sende inn en hamalon del:) Jeg tror ikke jeg har så mye å by på den sjangeren, Richard serien tror jeg er sletta for godt, jeg har den iallefall ikke noen plass, og veit nå helt ikke om jeg vil ha den i ett hefte, og jeg har ikke mange serier jeg har fullført, tror ikke jeg orker sara liz, for det er bare teit:P Du skal vel sende inn sjølv?

04/03/2007 13:51

 
    Nova
Gc, har ikke du fått inn noe? Jeg sendte et bidrag i går kveld eller ettermiddag. rullekanin eller noe...

04/03/2007 15:02

 
    Nattvindens gråt
kaninen_rulle - mailen står oppi teksten.

04/03/2007 15:05

 
    Rocky
Weey. Utrolig bra å se at noen faktisk tar initiativ til dette her! ^^ Jeg for min del kan vel si at moren min jobber i Aftenposten, og hun er helt åpen for å ta i mot ønsker om eventuell annonnse? Bare sier det, hvis det kunne være til noen hjelp :]

04/03/2007 15:22

 
    Kamee
Rocky, det hadde vært utrolig fint om du spurte henne om de kanskje kunne hjelpe til. Hvis du lurer på noe kan du legge til kamee_bua@hotmail.com
=;) :]

04/03/2007 15:25

 
    Nattfall
Jeg har ikke fått noe fra deg, Nova. Skal sjekke søppelbøtta mi for sikkerhets skyld, men trur ikke den er der... Sikker på at du sendte til rett adresse?

04/03/2007 15:28

 
    Sabrina
Hei!
Jeg skulle bare si at jeg har sendt inn et dikt, og en mail til Tonje om at jeg kan selge heftene her i Kongsvik.

04/03/2007 15:33

 
    Jemimia
Vel, vel, vel. Så det blir treff i år. Jeg som bor i Oslo burde jo bidratt, men jeg flytter i påskefeiren. Videre tror jeg skolen min stenger for oppussing i sommer. Men jeg kan bidra med tekst, i hvert fall. Lykke til!

04/03/2007 15:40

 
    Nova
sånn, nå har jeg sendt den på nytt... håper det funka

04/03/2007 15:44

 
    Nattfall
Det er bra, Sabrina! Jo flere som selger, jo bedre!
Fikk mailen din nå, Nova, men hva hetter novella for noe?

04/03/2007 15:47

 
    Rust
Nattvindens gråt; har du fått bidrag fra meg? Om du gidder å sjekke bare, er usikker på om jeg klarte det x] (a) heh.

04/03/2007 15:51

 
    Rocky
Nattvindens gråt, har du fått fra meg og? xD

04/03/2007 16:05

 
    Kamee
Hvis dere ikke får tilbake melding fra de dere har sendt til, så har vi sannsyneligvis ikke fått de. Har du ikke motatt svar innen 3 dager, kan du begynne å tenke på å sende på nytt ;]

04/03/2007 16:18

 
    Nova
har ikke lagt ut novella på bua, men har den her hjemme. novella har egentlig ikke fått noe navn ennå, er det veldig viktig? :/

04/03/2007 16:21

 
    katti bull
Veldig bra referat! Skal nok sende inn et bidrag etterhvert jeg også.. bare vent! :P

04/03/2007 17:30

 
    Nattvindens gråt
Den må iallefall ha ett navn hvis den kommer med i heftet, men det går jo ann å tygge på det, og så finne på noe om du kommer med:)

04/03/2007 17:37

 
    Alfonso
Vi kan vel sikkert med nød skrive "(Uten tittel)" eller no sånt, men det er jo kjedelig =:P, så håper jo at du greier å finne på en tittel som faller i smak, først og fremst hos deg selv! ; )

04/03/2007 18:00

 
    Nova
ok, si ifra hvis teksten kommer med så skal jeg "tygge på det" fram til da ;)

04/03/2007 21:19

 
    Nattvindens gråt
Jess. Jeg er saved, har midtlertidig nett på hybelen og jeg får jobba med prosjektet. *jubler*

04/03/2007 21:23

 
    Akima
Hei, tidligere medlem Akima her.
Jeg leser mye inne på denne siden, selv om jeg av aldersbetingede årsaker ikke poster og kommenterer her lenger, og har lest om denne ideen med å møtes. Jeg er ikke sikker på hva som er planene mine for sommeren enda, men hvis det passer for meg da så er jeg villig til å være med som vakt. Jeg har ikke vært vakt på noe arrangement før og sånn sett ville det være noe nytt for meg, men jeg har utrolig lyst til å treffe dere, som jeg har lest så mange tekster av og som jeg gjennom det skriftlige ord har lært å kjenne, og i tillegg kunne det være et interessant eksperiment. Jeg er altså ikke hundre prosent sikker på om jeg kan, men jeg vil gjerne høre mer om den videre utviklingen på dette prosjektet og legger med mail-adressen min her for å kunne holde meg oppdatert: karo_reader@hotmail.com. Lykke til uansett!
Ps. Hvis det ikke skulle passe for meg å være vakt av en eller annen grunn så har jeg likevel lyst til å hjelpe til på en eller annen måte så det er bare å foreslå ting som jeg kan hjelpe til med muligens :)

04/03/2007 22:09

 
    Nattvindens gråt
Akima! Skal legge til mailadressen din og vi skal sørge for at du blir oppdatert. Vi håper jo selvfølgelig at du kan være vakt, eller være der på annet vis, for det ville ha vært koselig for oss også. Jeg skal se om jeg ikke kan finne andre oppgaver du kan sysle med dersom det skulle vise seg at du ikke kan være vakt, men jeg skal komme tilbake til deg og så holder jeg deg oppdatert:)

05/03/2007 11:19

 
    Black-Mamba
Jeg vet ikke hvordan det passer med datoer for meg, men jeg bor hvertfall i Bærum, nabokommune til Oslo, og skolen min - John Bauer-gymnaset - ligger i Oslo. Er derfor i Oslo daglig, og hvis noe skal selges eller jeg kan hjelpe til på andre måter, stiller jeg opp. Jeg håper virkelig at dette treffet kan bli en realitet. ^^

05/03/2007 11:27

 
    Black-Mamba
Og forresten så tror jeg kanskje at Bekkestua Ungdomsskole kanskje kunne vært et aktuelt sted for oss å oppholde oss om Oslo ikke går. Haslum barneskole er også aktuell.

05/03/2007 11:28

 
    Alfonso
Supert Mamba! Det er jo direkte forbinelse mellom Bærum og Oslo, så Bekkestua og Haslum er gode kandidater. Hvis du bor i nærheten av skolen, kunne vi be deg om å stikke innom en tur med noen dådyrøyne og spørre ledelsen der om det er mulig å låne skolen i sommer, og så får du gi oss en tilbakemelding etterpå? 0=:)

05/03/2007 13:27

 
    Solnedgang
yay! =D Dette høres bra ut ja!^^ Sorry for at eg ikkje var tilstede på møtet.. *kremt* Vell.. eg kan jo alltids sende inn noen bidrag til Alfonso og Eva.. men har desverre ikkje noen serier.. hehe.. og vell.. det er ingen som har tatt kontakt med meg om Bergen.. eg har lagt til noen msn-er, men ingen av dem har vert pålogget til nå.. men skal jobbe med det! ;) Men når blir neste møte?

05/03/2007 14:27

 
    Alfonso
Jeg vet du var på ferie i forrige uke, og håper du hadde det fint der =:)
Neste møte har vel foreløpig blitt satt til fredag. Nattvindens gråt sendte vel ut en mail på lørdag, vet ikke om du har fått den?

Det er bra at det andre som engasjerer seg andre steder også, så får vi håpe at det går an å danne grupper i andre byer som kan hjelpe til med det som går an å gjøre. =:)

05/03/2007 16:31

 
    Kamee
Alfonso.. Pappa jobber også på Nadderud vgs. Om det ville være til noe nytte. x)

05/03/2007 18:58

 
    Cheesman
jeg tenkte egentlig å sende en mail om dette, men er jo mulig at flere lurer på det samme, så jeg tar det i full offentlighet: hvor lenge vil treffet vare? en helg, en dag (ukedag, helligdag)? hva ser dere for dere at det blir? skriving og slikt eller noe annet? hvordan er det med påmelding, må man være registrert på bua for å være med, eller kan man ta med seg en venn og slikt? (tenk deg dette scenarioet: Arvid bor i Alta og skal til oslo på buatreff, men vil ikke reise alene. han tar derfor med seg Trygve. Ville det da være etisk riktig å la ham sitte igjen på et hotellrom med dystre tanker?). Det tror jeg var alt, for denne gang.

05/03/2007 19:07

 
    Nattfall
Treffet kommer til å vare tre dager, altså fra den 27. til den 29., det står i det forrige referatet. Det er fra fredag til søndag, hvis ikke hukommelsen min har blitt fullstendig tussete (mer enn normalt, altså). Vi veit ikke hva vi skal gjøre ennå, vi har tenkt å ta tak i det etter hvert, sånn at vi blir ferdige med det kjedelige først=)
Jeg tviler på at det blir lov å ta med folk som ikke er medlem av bua, sjøl om det sikkert er kjempesynd på stakkars Arvid:P Jeg mener, skal vi gjøre et unntak for ham, må vi gjøre unntak for alle, og jeg trur det kan være mer enn nok å holde styr på alle bajasene herfra, om ikke alle vennene til alle bajasene kommer også.
Det står litt mer i det forrige referatet, om det frister å lese. Ellers skal vi snart ha et nytt møte, og kommer til å legge ut referat derfra også.

05/03/2007 20:17

 
    Cheesman
ah, se så, jeg leste faktisk ikke det referatet (har vært på ferie en uke) så der har man altså fått svar på det meste. så det du egentlig sier er at alle som melder seg på skrivebua (la oss si den 26) kan være med? Stakkars Arvid ja, for ikke å snakke om Trygve, men han overlever nok.

05/03/2007 20:43

 
    Alfonso
Jeg skjønner forsåvidt poenget ditt, Cheesman, men jeg må si meg enig med gc her. Treffet vi prøver å arrangere nå er for Skrivebua, og vi prøver derfor å begrense det til medlemmer av Skrivebua. Det er ulike grunner til det, og viktigst av alt så håper vi at det vil luke bort alle bråkemakere. Hvis vi sier ja til noen ett sted må vi si ja til andre i Oslo, f.eks. selvom det åpenbart ikke er "nødvendig" for at han eller hun å ta med seg en venn. Og tenk deg om vennen tar med seg en venn, som tar med seg en annen venn. Jeg håper du ser hvorfor vi har satt grensa der.
Treffet er også tiltenkt som en helg der skriveglade ungdommer kan komme og bli kjent med andre, det vil si at vi håper at folk som ikke kjenner hverandre fra før også blir kjent med hverandre. At noen vil ta med seg en venn på reisen forstår jeg jo, og ideelt sett skulle vi gjerne hatt folk rundt om i de ulike fylkene og de store byene som kunne arrangere en felles reise for andre i området, men på grunn av tidsmangel så er det lite vi kan gjøre, men det er jo ingenting i veien for at andre kan ta initiativet og arrangere en felles reisegruppe.

Nok en gang så må jeg nevne at denne datoen ikke er helt fastsatt ennå, men vi håper å ihvertfall få det en dato i nærheten. Vi venter fortsatt på lokale, og også på svar fra redaksjonen. Mye ligger å vipper på det nå, men følg med på referatene som legges ut, neste møte er vel på fredag ; )

05/03/2007 21:20

 
    Nattvindens gråt
Jeg har fått svar fra Tonje nå og datoen virker grei. Nå må vi bare jobbe intenst, og sette opp ett skikkelig opplegg angående økonomi nå, for akkurat nå virker det mest vrient. Så nå skal vi starte med Fondsøk veldig snart.

06/03/2007 10:04

 
    Nattfall
Alle sammen: Jeg trenger flere bidrag! Jeg har bare fått inn tre tekster, og ønsker meg veldig gjerne flere. Vær så snill!

06/03/2007 18:21

 
    Nattvindens gråt
Er veldig viktig at vi får inn nok bidrag, har også vært litt slapt med dikt..

07/03/2007 17:23

 
    Rust
Hvilket antall har dikta? Eller liksom, hvor mange har du fått inn? Om du vil si altsu, er bare nysgjerrig [a]

07/03/2007 17:32

 
    Nattvindens gråt
14, men det skal liksom være utvalg og slikt:P

07/03/2007 18:03

 
    Black-Mamba
Ja, jeg bør vel få klart å ta en tur innom der snart. Det er en del lærere som sikkert ville funnet det kos at jeg stakk innom.

07/03/2007 19:11

 
    Norwegian Blue
Meget tøft opplegg det her, håper det blir noe av (: Si ifra om det er noe jeg kan hjelpe til med, jeg er ikke så flink med hjelpsomme ting, men man veit jo aldri. Skader ikke spørre. Og om dere trenger noen dikt eller noe, så har jeg en bunke man alltids kan ta av. Er bare dårlig på å sende inn ting til slike greier som dette ( hjelphjelp@toshike.com kan fint brukes som mailadresse om det skulle være noe, for de som ikke har noen mail å kontakte meg på fra før av). Så der. (:

07/03/2007 19:44

 
    Nattvindens gråt
Kan du ikke spørr ei venninne om å velge ett dikt av deg>?
Jeg vil ha flere diktbidrag!

07/03/2007 20:22

 
    Nattfall
Jeg vil også gjerne ha noe! Du har ikke fryktelig lyst til å for eksempel sende inn en Adelei-del, vel...?

07/03/2007 23:13

 
    Alfonso
Herlighet... Avslag, avslag, avslag overalt! Jeg greier ikke helt å forstå hvorfor det skal være så vanskelig å finne et egnet lokale i Oslo som er villige til å leie ut til et så godt formål som det her! Arrgh!

Men send inn novellebidrag også! Husk fristen på søndag!

08/03/2007 13:57

 
    Norwegian Blue
Men..men.. Jeg har jo ingen venner!
Eller, ok, jeg har masse venner, men ingen som pleier å lese tingene jeg skriver, egentlig. Men jeg kan vel sånn.. tenke på noe, eller noe, eller.. og Adelei kan du vel få, men da må jeg nko korigere en hel del stavefeil, for det er lengesia jeg har skrevet det, også må jeg tenke meir, og finne en passende del, og da hadde det vært enklere å sende inn døgn-greia , men det er vel egentilg bare en helvetes lang novelle, og.. aaaah! Tidsfrister, jeg hater tidsfrister. Og tenking. Haha. Mmh, lang komentar bare for å si at jeg ikke har så mye å si.
Jeg skal prøve å være flink og finne ting, og.. ja.. være flink.

08/03/2007 22:26

 
    Gi tilbakemelding:

  Du må lese reglene hvis du er ny på Skrivebua.
Kommentarer som kan virke sårende vil bli slettet.
Det samme gjelder førstekommentarer på egen tekst
som ikke er helt nødvendig.

Husk at vi er her for å bli oppmuntret til å skrive.
Du må være registrert bruker og innlogget for å gi tilbakemelding.